Vjerovatno se u 8 otvara šalter.
Inače Englezi su napunii Vembli protiv San Marina, a nas će biti 5-6k maksimum.
od kad do kad je sjutra prodaja karata?
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Vjerovatno se u 8 otvara šalter.
Inače Englezi su napunii Vembli protiv San Marina, a nas će biti 5-6k maksimum.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Samo,nije nimalo nebitno ocemo li dobit San Marino 3-0 ili 10-0,jer se u kvalifikacijama za SP kad su dvije ekipe izjednacene po bodovima prvo gleda gol razlika,a u ovoj grupi se tako nesto moze lako desit.
Englezi dolaze da gledaju svoju repku..Dok mi... Čast pojedincima i odredjenoj masi..Ja neću moći da gledam,nažalost..Normalno je da je intersovanje slabije..Ali znam da će Nikišićani doć sigurno,za njih nema zime..Zapad pun,valjda..Ostalo da smo zdravo.E da..Što veli GreatMontenegro gore,gol razlika je bitna..Što više golova da se metne u srijedu to bolje..Nešto imam osjećaj da će Bećo da meće cijelu tekmu :mrgreen:
Last edited by Markouskas; 12-11-12 at 18:16.
Neka sto si ti procita nego sto sam ja to i gleda u prosle kvalifikacije kad smo sa prvog mjesta dosli do toga da se na nas istresaju Wels, Svajcarska i Ceska kad se ovaj oporavio.
Srecom se za to pita neko kome je reprezentacija preca od partizana.
U stvari fudbal mi i jeste jaca strana. A tek kako znam matematiku. Pazi ovo. Jovetic nikad nije donio ni jedan jedini bod reprezentaciji. Reprezentacija bez njega uzima u prosjeku masu vise bodova nego sa njim. U ove kvalifikacije od 5 nasih napadaca (Jovetic, Vucinic, Damjanovic, Beciraj i Delibasic) on ima ubjedljivo najvecu minutazu (266 minuta) a jedini nije dao go i pored toga sto je jedini imao penal. Vec je uspio da nas zakine za dva boda protiv Poljske. Vidim i Fiorentina se pati bez njega.
Ako te interesuje moje fudbalsko znanje procackaj moje prethodne postove o ovome "majstoru" dje sam ovo sve predvidio jos prosle godina kad se oporavio od povrede. Pogodio sam i za jos neke cisto da pomenem.
Moram priznat da imam jednu slabost. Za razliku od vecine slabo gledam u pasulj pa ne mogu da predvidim da ce ovaj strucnjak nekad nesto da nam vrijedi. Da ga pustimo da nam prospe jos koji bod ili cijele kvalifikacije. Ko zna. Mozda ga krene.
umuntu ngumuntu ngabantu
Neka što ima da te raskube po foruma, no će te možda i banovat.
Zanimljivo gledanje, u svakom slučaju.
Bijo si poziw koi se neodbija
za sada prenose sljedeci utakmicu protiv san marina:
- Polsat Sport Extra (13°E 12265 V 27500 odnosno 13°E 11158 V 27500)
- TRK Futbol (4,8°E 12130 V 27500)
rtcg po obicaju samo na rtcg2...
Meni je Joveta strasno drag, ali mu je ucinak u reprezentaciji los...![]()
P r i m o r a c
Kakva gol razlika ljudi kad se brišu bodovi i golovi protiv San Marina na kraju ?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
za prvo mjesto se nebrisu, za baraz se brisu
procitah da ukrajinci predlazi Sevcenka za selektora i mislim da ce to i proci, covjek iz kopacki pravo za selektora. kakav bi se ovdje bunt digao da je tako nesto kod nas uradjeno, ovdje je Brnovic isto imao kakav takav staz kao pomocnik
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Coek je poshao u politichare ne vjerujem da ce to odma batalit i poc u trenere, pa makar to bila i reprezentacija.
Učinak naših internacionalaca proteklog vikenda (9.11.-11.11.)
ALBANIJA
Miroslav Vujadinović (Vlaznija) – Jedan gol u mreži Vujadinovića bio je dovoljan da Tirana trijumfuje u Skadru.
Ivan Delić (Vlaznija) – Odigrao cio meč protiv Tirane.
AUSTRIJA
Nikola Vujadinović (Šturm Grac) – Još jednom odigrao sjajan meč. Postigao gol na gostovanju Admiri, a Šturm slavio 2-1.
BELGIJA
Mijuško Bojović (Šarloa) – Igrao svih 90 minuta na gosotvanju Beverenu. Zebre osvojile bod, meč završen 0-0.
Petar Bojović (Virton) – Standardno dobro odigrao cio meč za Virton koji je na svom terenu savladao ekipu Patro Eisdena 3-1.
Predrag Filipović (Alst) – Iskusni Filipović odigrao cio meč i postigao drugi gol za svoj tim koji je sa 3-1 savladao ekipu Vizea.
BUGARSKA
Pavle Velimirović (Etar) – Debitovao za tim Etara koji je poražen u Burgasu 2-1 od Černomoreca.
HRVATSKA
Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb) – Bez značajnijeg učinka odigrao do 64.minuta kada ga je Halilović zamijenio. Dinamo poražen od Splita 1-0.
Ivan Vuković (Hajduk Split) – Izašao iz igre četiri minuta prije kraja. Hajduk savladao ekipu Zagreba 1-0.
ČEŠKA
Denis Cana (Varnsdorf) – Varnsdorf ostvario i četvrtu uzastopnu pobjedu. Naš internacionalac odigrao cio meč.
ENGLESKA
Simon Vukčević (Blekburn) – U 61.minutu zamijenio Rubena Ročinu. Blekburn remizirao 1-1 protiv Birmingema.
FRANCUSKA
Marko Baša (Lil) – Lil na svom terenu savladao ekipu Bresta. Baša igrao cio meč.
NJEMAČKA
Milorad Peković (Grojter Firt) – U posljednjim trenucima meča protiv Borusije iz Menhengladbaha dobio crveni karton. Grojter poražen 2-4.
GRČKA
Mladen Kašćelan (Pantriakos) – Iz igre izašao sedam minuta prije kraja. Pantrakikos konašno slavio, savladan Atromitos 1-0.
MAĐARSKA
Mladen Božović (Videoton) – Nesavladan protiv Kečkemeta. Videoton pobijedio 2-0.
Goran Vujović (Eger) – Igrao do 66.minuta. Eger poražen na svom terenu od Honveda 1-3.
Vladan Savić (Kečkmet) – Odigrao svih 90 minuta na gostovanju Videotonu.
Darko Pavićević (Zalaegerseg) – Zamijenjen u 82.minutu. Njegov tim bolji od Kozarmislenija 1-0.
Nemanja Šćekić (Beškečaba) – Primio jedan gol na gostovanju rezervnom timu Honveda. Beškečaba slavila 2-1.
IZRAEL
Vladimir Gluščević (Hapoel Haifa) –Najzaslužniji za pobjedu Hapoela ušao u 61.minutu. Ašdod vodio 0-1 do 91.minuta, a onda je prvo Gluščević poravnao na 1-1 da bi samo minut kasnije Stoler donio pobjedu timu iz Haife.
ITALIJA
Stefan Savić (Fiorentina) – Odigrao bez greške na San Siru. Fiorentina savladala Milan sa 3-1.
KAZAHSTAN
Damir Kojašević (Astana) – Osvojio Kup Kazahstana. Izašao minut prije kraja meča protiv Irtiša. Astana slavila 2-0.
KUVAJT
Nikola Vukčević (Kazma) – Kazma podbacila, poražena sa 0-3 od Al Salmijaha.
Srđan Radonjić (Kazma) – U igru ušao 20 minuta prije kraja.
JUŽNA KOREA
Dženan Radončić (Suvon) – Igrao do 63.minuta protiv Jeonbuka. Meč završen bez pobjednika 1-1.
MOLDAVIJA
Janko Tumbasević (Zimbru) – Odigrao cio meč protiv Šerifa. Zimbru pružio snažan otpor šampionu ali ipak nije uspio da izbjegne poraz 0-1.
NORVEŠKA
Mehmed Divanović (Sarpsborg) – Začetnik preokreta protiv Kongsvingera. Poravnao na 1-1, sarpsborg u nastavku postigao još dva gola i slavio 3-1.
POLJSKA
Vladimir Boljević (Krakovija) – Igrao svih 90 minuta u porazu od elkipe Tiči 0-2.
Miloš Dragojević (Viđev Lođ) – Upisao prvi nastup za Viđev. U debiju nije uspio da ostane nesavladan, Viđev poražen od Leha 0-1.
Luka Pejović (Jagelonija) – Crveno-žuti savladali na gostovanju lidera Legiju sa 2-1. Naš reprezentativac u igru ušao u 47.minutu.
PORTUGAL
Vlado Giljen (Nasional) – Tim iz Madeire konačno slavio, na gostovanju pobijeđena ekipa Vitorije Gimareš 3-1. Giljen jedan od najboljih u svom timu.
RUMUNIJA
Stefan Nikolić (Steaua) – U 62.minutu zamijenio Tanasea. Steaua deklasirala ekipu Vitorula 4-0.
RUSIJA
Nikola Drinčić (Krasnodar) – Jedan od boljih u svom timu na gostovanju Spartaku iz Moskve. Krasnodar poržen 0-2.
Mitar Novaković (Amkar) – Odigrao cio meč na gostovanju Rostovu. Ekipa Miodraga Božovića savladala Amkar 3-0.
SAD
Branko Bošković (DC Junajted) – Odigrao cio meč protiv Kolambas Kruva. DC poražen 3-1.
SRBIJA
Marko Vešović (Crvena Zvezda) – Odigrao ispod nivoa kao i cijela ekipa. Zvezda poražena na „Karaburmi“ od OFK Beograda 0-1.
Filip Kasalica (Crvena Zvezda) – Igrao cio meč protiv OFK Beograda.
Nebojša Kosović (Vojvodina) – Zamijenio ga Moreira u 60.minutu. Vojvodina savladala Novi Pazar 1-0.
Milko Novaković (Javor) – Besprekorno odradio posao protiv Rada. Javor slavio 1-0.
Nikola Čelebić (BSK Borča) – Zamijenjen na poluvremenu na gostovanju Hajduku iz Kuel. BSK osvojio bod odigravši 1-1.
Dejan Ognjanović (Smederevo) – Odigrao cio meč na gostovanju Jagodini. Smederevo iznenađujuće pobijedilo 1-0.
Luka Tiodorović (Smederevo) – Ušao u igru u sudijskoj nadoknadi.
Vladan Adžić (OFK Beograd) – Sjajna igra našeg internacionalaca protiv Crvene Zvezde, odigrao 90 minuta bez greške.
Petar Grbić (OFK Beograd) – Igrač utakmice i strijelac pobjedonosnog gola protiv Zvezde. Zamijenjen u 73.minutu.
Nemanja Nikolić (OFK Beograd) – Odigrao svih 90 minuta.
Dragan Bogavac (OFK Beograd) – Odigrao svih 90 minuta.
Risto Lakić (Čukarički) – Zamijenjen na poluvremenu protiv Proletaera. Čukarički poražen 3-2.
Jovan Vučinić (Čukarički) – Iz igre izašao pet minuta prije kraja meča.
Igor Zonjić (Teleoptik) – Igrao svih 90 minuta u pobjedi nad Slogom iz Kraljeva 2-1.
Marko Janković (Teleoptik) – Zamijenjen u 70.minutu.
Radislav Sekulić (Bežanija) – Odigrao cio meč protiv Inđije koja je slavila 1-0.
SLOVENIJA
Nikola Nikezić (Olimpija) – Postigao dva gola u pobjedi nad Triglavom 5-1.
ŠPANIJA
Andrija Delibašić (Rajo Valjekano) -Rajo napravio veliki preokret i od 0-2 došao do 3-2. Delibašić zamijenio Labaku u 61.minutu.
ŠVAJCARSKA
Elsad Zverotić (Jang Bojs) – Odigrao cio meč u Kupu protiv Mutenca. Jang Bojs lako prošao dalje pobijedivči 5-1.
Asmir Kajević (Cirih) – Postigao vodeći gol u 1/16 finala Kupa na gostovanju Blek Starsu. Cirih slavio 3-1.
Samel Šabanović (Bril) – Sjani Samel Šabanović nastavio sa golovima. Bril nakon produžetaka eliminisao ekipu Eklepan 3-0. Bjelopoljac pogodio za 2-0.
UKRAJINA
Saša Balić (Krivbas) – Krivbas konačno slavio, savladan Volin 1-0. Balić igrao svih 90 minuta.
Mirko Raičević (Zakarpatija) – Igrao cio meč protiv Vorskle. Utakmica završena 1-1.
http://cg-fudbal.com/ucinak-nasih-in...da-9-11-11-11/
Postravljam i iz Dnevnih Novina ako Analitika prenese
Dick Laurent is dead!
Kako goj oće..Macamo ih doma svakako.
U milimetar!!! Damjanovic je ima dva rala oko sebe. Na kraju je pogodio nesto sto Jovetic ne moze. Kod toga gola je najvise posla uradio Zverotic tako da nisam nesto impresioniran. Protiv San Marina nije dao go ni imao asistenciju a igrali smo bez Mirka.
Evo kako nam prosipa bodove. Ostane sam ispred golmana u situaciji koju lagano rijesava prosjecni napadac druge crnogorske lige i promasuje cijeli stadion. To je jedan bod umjesto tri koje bi imali da su tu bili Damjanovic, Beciraj ili Delibasic kojima uzima mjesto.
Kad on igra reprezentacija u prosjeku uzima manje bodova. Fino treba sabrat bodove iz takmicarskih utakmica u kojima igra i podijelit sa brojem utakmica. Isto to treba napravit sa utakmicama kad ne igra i broj koji se dobije je masu veci.
Da neko umije da napise prostoprosirenu recenicu sa pravilno upotrijebljenom interpunkcijom a da ne zna ovoliko matematike je blago receno spektakularno.
umuntu ngumuntu ngabantu
Ne mogu da vjerujem sto citam. Kakav trol...
Aooooooooooooooooooooooooo...Drug opusti se samo.Pojma nemaš samo toliko..Zamisli koliko ti trebaš da budeš fudbalski "neobrazovan" kad kažeš da Joveta loše igra za repku..Gledaš samo jel postigoa gol ili ne..Jel asistirao ili..A ne vidiš kako se nudi na svaku loptu.Što ga štoperi ne mogu ufatit kad je primi..Poštedi nas komentara da te zamolim..
Evooo ga Žoblaaaa Igumanović...
![]()
Da se ne lazemo nije blistao u reprezentaciji kao sto blista u Fiorentini i nema neku preceranu statistiku na svojoj strani ali docemo i do toga samo da ga krene malo jer je ipak propustio cijeli prosli ciklussuvishno je prichati o njegovim fudbalskim kvalitetima i koliko on moze doprinijeti reprezentaciji.
Strucnjak, potrudicu se da te zapamtim pa cu ti se javit posle engleza. Toliko sam siguran u Stevana da ce da razbuca engleze da je to smijesno
Cio svijet je lud sto prica za Stevana, samo si ti ispravan. A bjezi casti ti, bas ono pojma nemas.
Para vrti dje burgija neće.
Covjek nema sa kim da igra, zato i ne dolazi do izrazaja. Jednostavno njemu treba igrac bar solidne klase na sredinu terena, a mi takvog nemamo. Nudi se na svaku loptu, gine, i daje srce na teenu i meni je svejedno da li je poraz ili pobjeda, amora ga krenut jednom, a kad ga krene, nece ga imat ko zaustavit. U to budite sigurni. Mirko je vec veca klasa , sam za sebe, koji da je srece da se daje koliko Joveta usli bi opustenije u predstojece utakmice, ili cak kao favoriti protiv pojedinih, ali Mirko kao Mirko. Isto mi je mio. SVI NA STADION sjutra.
all is worthwhile if the soul is not small .
Nema potrebe javicu se ja sam da kazem da sam pogrijesio. Sa velikim zadovoljstvom nego nesto sumnjam.
Ovakvih ka ti sam sreo dosta u zadnje godinu - dvije pa mi se nijedan jos ne javi. Cio svijet cita novine a ja idem na stadion da gledam fudbal. Tu nastaje ta razlika u misljenju. Gledao sam meceve mlade reprezentacije dje nije napravio nikakvu razliku (nace se neko sad da napomene kako je probacio loptu kroz noge onome portugalcu). Zverotic je bio taj koji je odskaka od svih. Cijelom svijetu osim nas koji smo to pratili nije bilo jasno zasto je pozvan u reprezentaciju. Sad kad se pogledaju ova dva ciklusa valjda je jasno.
Ako govorimo o onome sto je bilo do sad objektivna, apsolutna i lako mjerljiva cinjenica je da Jovetic nije nista napravio. To nije stvar misljenja.
Predvidjanje sto ce bit je vec stvar misljenja. Promasivanje zicera koje bi Stevie Wonder pogodio u los dan priznajem da ne mora bit pokazatelj. Recimo da se desava. Ali to sto se ne vidi na terenu je veliki problem i zbog toga ocekujem da nastavi sa "blistavim" partijama.
Mogu vam obecat da cu navijat da da go sto idje mogu ali cu prije toga, u najboljem interesu reprezantacije, navijat da ne pocne utakmicu.
umuntu ngumuntu ngabantu
Joveta je pod velikim pritiskom, pa možda ima i problem psiho prirode. Ništa strašno, to se dešava svima. Žao mi je što sjutra ne može odigrat makar 10 minuta, jer bi sigurno uvalio jedan. to bi mu puno značilo, jer je ipak imao neke promašaje za koje se, od najboljeg igrača, očekuju da budu golovi. Sve u svemu Jovetić je naša budućnost, tako da ga treba i sačekat i tolerisat, a ne mu gledat svaki milimetar.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks