Originally Posted by
batigol
Odlican tekst i kompromis, Lekic i Pajovic pokazali da znaju sta znaci biti dobar pregovarac, odrzati se na sopstvenim pozicijama a opet prihvatiti i druge. Bravo za obojicu. Klasicna politicka igra, uspjesno odradjena!
I sto je sustina, ovim dobijaju obojica, Lekic zadrzava sve svoje birace, dok Pajovic mozda i dobije kojeg vise, jer se pokazao kao neko ko je na jakim stavovima po pitanju simbola i drzave, a opet je spreman da saradjuje sa drugom stranom i gradi kompromise oko drugih stvari, sto Crnoj Gori i treba najvise! Ti ostrasceni biraci, sa Cetinja, koje pominje Montenegrino, iskren da budem, mislim i da nisu ciljna grupa Pozitivne, jer Pozitivna tom svom nekom pitomom i ne bas iskljucivom politikom, koja inace krasi ove nase prostore, privlace drugaciji profil ljudi od tog kojeg Montenegrino pominje.
Front zadrzava sve svoje birace jer se postavio kao lider opozicije, i sto je tim biracima i najbitnije, sastavio vlast sa drugim opozicionim partijama. Pozitivnu su svi koji malo vise prate politiku i prije izbora vidjeli u ovom drustvu, tako da ovo nije nikakvo iznenadjenje.
SNP se drzao po strani, prihvatio cinjenicno stanje i to je to.
Po meni je u citavoj ovoj prici, sad govorim o drzavnom nivou, najvise pukao SDP, mislim da su se oni prosuli skroz, i mislim da nema sanse da budu u buducnosti na rezultatu koji su imali do sada...
Bookmarks