Page 62 of 66 FirstFirst ... 1252585960616263646566 LastLast
Results 1,526 to 1,550 of 1647

Thread: Izbori 2012 - rezultat (stavovi, procjene i analize)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Onaj Pajovic ima namrtvo cudnu facu. Kladio bih se da je ubaceni elemenat.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Funkcioner Nove srpske demokratije NOVA Milutin Đukanović biće najvjerovatnije novi predsjednik nikšićke opštine, saznaje agencija MINA
    misli pozitivno i Srbi na vlast
    fin dan za djukanovice, jedan premijer drugi gradonacelnik NK...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

a ovom prvom je to mjesto bas bilo neizvjesno do danasnjeg dana
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Neka se POZITIVNA vjezba za ozbiljnije zadatke na DRZAVNOM NIVOU,
    jer bez decentralizacije CGe, nece svitat RUJNE ZORE,
    jer Milo&DPS drze sve konce u svoje ruke.
    Ja nijesam razocaran sa POZITIVNOM, ako iztraze TRAGOVE NOVCA u Niksicu,
    moraju pod hitno prosirit spuski zatvor, ako ne zapale RIGSTAG i izgore dokumentaciju,
    a treba angazovat stranog REVIZORA, da ne bude pristrasan.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    fin dan za djukanovice, jedan premijer drugi gradonacelnik NK...
    Dako sad nauce ko je unuk cetnickog vojvode Blaza da vise ne nagadjaju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Zar himna i zastava nijesu državni nivo?

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,098
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Dako sad nauce ko je unuk cetnickog vojvode Blaza da vise ne nagadjaju
    Ma ne misliš valjda da bi Pozitivna pristala da unuk četničkog vojvode bude gradonačelnik...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ma ne misliš valjda da bi Pozitivna pristala da unuk četničkog vojvode bude gradonačelnik...?
    Nema tu ni c od Cetnika. Ovim nazovi `cetnicima` ne bi dao da statiraju u filmovima Veljka Bulajica.
    Code:
    СТВАР НИЈЕ КЛАСНА ВЕЋ ХОЛОГРАФСКА!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne mislim nego neko pusta buve da iznervira one sto govorili dje ce Dritan sa vojvodama i navni vjeruju nekoj masineriji. Valjda će im Lekić dati neko odgovorno mjesto kao direktora Doma revolucije....

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    656
    Thanked in
    306 Posts

Daj ljudi skalajte malo, vidjećemo ovu gospodu što će sad doć na vlast ove 4 godine ili koliko već budu izdržali zajedno u NK i neka im Nikšićani sude na izborima po rezultatima koje su ostvarili..... Vidim mnogi se raspričali o himnoj i zastavi, polako ljudi dogovoriće se sve, treba se i svijest u "crnogoraca i srba" promijeniti za nešto bolje, eto i čika Milu je trebalo da shvati jedno 15tak godina ko je i šta je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Svijest u crnogoraca kažeš,mislim da je svijest u crnogoraca savim na mjestu,vidim pomenu srbe a ne spominješ ostale ili ti nije stalo i do njihove svijesti...

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    656
    Thanked in
    306 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Svijest u crnogoraca kažeš,mislim da je svijest u crnogoraca savim na mjestu,vidim pomenu srbe a ne spominješ ostale ili ti nije stalo i do njihove svijesti...
    E neka si mi ti kao Cetinjanin rekao da je svijest crnogoraca na mjestu, i to iz grada koji je sistemski razvaljivan i ekonomski i nacionalno...20 godina, ali neee DPS je tamo nedodirljiv. No ja pretpostavljam da je tebi dobro, dobro si situiran i imaš vremena da palamudiš o zastavama i himnama ali to se ne jede, jel ti sad jasnije žašto svi mi u CG nismo istom demokratskom nivou u odnosu na zapadnu evropu.

Koja je fabrika u CG otvorena evo zadnje 4 godine? Koliko je građana CG zapošljeno u PROIZVODNOM sektoru ? Šta ti radi u tvom Cetinju a da nisu kladionice i placevi polovnih automobila?

Svijest kod svih u CG treba da se promijeni bez obzira na nacionalnu pripadnost, ali teško jer smo mi jedna zatupljena masa kojom se lako da manipulisati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Na kog vojvodu mislis? Micovi su Cevljani, a ne sa Lukova.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Nidje veze da će ovaj Djukanović biti predsjednik opštine.
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Što oćeš da kažeš da je Cetinje uništio samo DPS dok ste vi ostali bili u odbrani toga. Nego nije sad priča o Cetinju pa da ne dosađujemo narodu ovuda.
    Dokle god vi budete provlačili priču o himni,barjaku,jeziku kao nebitnim stvarima jer je bolje pun stomak nego imati državu onda nijesmo na istom,jesu krali i jedni i drugi,oni manje ali nam ukrali državu i sve što ide uz to dok ovi drugi makar ne diraju državu kakva god da je.
    E nećemo radi pjata supe davat državu pa da nećemo supe gledati.
    Priznajte vi samima sebe već jednom Crnu Goru pa onda da sređujemo ostalo a do tada sva vaša priča o boljem neće imati koristi nikakve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    hoces podijelit sa nama ako se zavijore cetnicke zastave, kao u vrijeme najveceg niksickog sina (M.Dj.?) pokazat nam dokazima kako se pozitivna prodala cetnicima? ja podrzavam pozitivnu, al ne slijepo kao ti dps i treba mi dokaz da im otkazem podrsku?? i svi podrzavaoci pozitivne cemo ti ovdje polozit oruzje ako nam dokazes da si u pravu! samo cinjenice, kao sto ja tebi pokazem cinjenicama sta je M. Dj. govorio o hrvatima, Sekuli Drljevicu, Kosovu i sl, samo neoborivo, citiranja volim.
    Pogrešno si me razumio!
    PCG je najbolja partija u opoziciji, BEZ KOKNURENCIJE!

Odigraće pozitivnu ulogu...zapravo- već su je odigrali, time što su ECG uozbiljili i pokazali nam da je konačno napravljena opcija koja je programski bliska, ali ZA SADA nema neke mane koje ima ta moja opcija. ALI, NEMA NI MNOGIH PREDNOSTI KOJE ECG KOALICIJA IMA!

Takodje sam u više mahova isticao da se ne može se povjerovat da će oni ostat samostalni i da su oni sami sebi gazde
    , pa ma oni to i mislili o sebi...jer sigurno misle da su oni "mladi cvjetovi rascvjetani" ..mnogi od njih ni ne znaju zakone moći i politike, i tek ih uče "u letu"..dakle, oni su napravljani parama, logistikom I PAMEĆU bogatih ljudi, KOJI BI HTJELI DA BUDU JOŠ BOGATIJI, kako bi uzeli par procenata glasova od ECG, i u tome su uspjeli.
    Sada će se zadovoljit poslaničkim mandatima, novim kolima, odijelima, putevima na razne simpozijume, sednjeročno i novim kućama(odnosno stanovima), zaposlenjima za nihove rodjake itd., a svojim učešćem u vladajućom koaliciji u NK omogućiće njhovim finansijertima da isve to isfinansiraju i da dodatno zarade, jer bogataši ne gube novac, NEGU UVJEK ZARADJUJU, PA ĆE I U OVOJ INVESTICIJI U MOĆ=PARE...da noval lako gube-ne bi ni bili milioneri!
    TO JE TAKO I TO ĆE TAKO BITI! TO SU ZAKONI POLITIKE!

Konkretno, ja sam sa ubedjenjem ranije govorio da se PCG neće moć oduprijet pritiscima i da će oni po svaku cijenu morat da pristanu na ustupke, kako bi tim ustupcima omogućili dolazak opozicije na vlast u NK, jer im vlast u tome gradu, koji je ponovo počeo da se razvija ( i koji ima obijezbedjenih par lijepih grantova i kreditnih linija EU, već unesenih u budžet projekata, koji će se morat i sprovest, a koji projekti omogućavaju izbor izvodjača, zaposlenja, putovanja i sve ono što blizina novca sa sobom nosi), te PCG njihovi finansijeri nikako neće dozvolit da to sada pokvare zbog nekih njihovih principa, pa ma kakvi ti principi bili i ma što da su lideri PCG obećevali...neće im dozvolit po cijenu teških posljedica! Dakle, suviše su mladi lideri PCG da bi oni odredjivali kako će stvari strateški teći, nego im valja da se zadovolje pomenutim "benefitima" i da rade kako im se kaže. I TO ĆE TAKO I BIT!

Uprkos svemu, ja bih glasao za njih bez ikakve dileme, kad ne bih bio iskreno ubijedjen da oni nisu mome Djukanoviću ni do koljena kao političari, i da je on daleko bolji i od njihovih finansijera, uprkos manama. Dakle, pošto je Djukanović riješio da se u punoj mjeri aktivira-moju će podršku imati dok je godj on u igri.

Ali, PCG je omogućila da opozicija ne doživi još jedan, največi do sada DEBAKL!!!

Zadovoljan pojašnjenjem mojih stavova ? Poštujem te i bio sam SASVIM ISKREN U DISKUSIJAMA SA TOBOM.

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 10-11-12 at 11:47.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

По овоме изгледа да је Позитивна успјела да издејствује оне главне ствари, прије свега симболе.Ипак остаје да се види како ће се ове ствари примјењивати у пракси.Велики сам песимиста.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.pozitivnacrnagora.me/2012...og-djelovanja/

Kao shto se da primijetiti, Pozitivna je izdejstvovala znacajnu pobjedu u pregovorima. DF je jedino uspio da isposluje semanticke ustupke, koji ni malo ne mijenjaju sushtinu. Naime, svima je jasno da se formulacija "sve lokalne uprave na podrucju bivshe SFRJ" odnosi i na Kosovo, kao i da se "osuda genocida uz poshtovanje relevantne presude MSP" odnosi na Srebrenicu (jedini zlocin na podrucju bivshe SFRJ koji je od strane MSP proglasen genocidom je Srebrenica). Josh kad se uzme u obzir da je SNP iz prve prihvatio sve principe, mozhe se reci da je Pozitivna odlicno odigrala ovu situaciju, umirila sve suverenisticke skeptike i prakticno single-handed odradila posao "uozbiljivanja" ostatka opozicije tjerajuci ih da prihvate ono shto je preduslov za bilo kakvo dalje ozbiljno politicko djelovanje.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

http://www.cdm.me
    Među ukupno 15 principa se ne pominju priznanje nezavisnosti Kosova, genocid u Srebrenici i odstupanje od politike Slobodana Miloševića, što je bio dio principa iz platforme Pozitivne Crne Gore.
    Ja ne znam koga oni lažu ođe,zar ova treća stavka nije u stvari ne priznavanje svega crnogorskog...sprdnja ..kao što sam i mislio može i pozitivna sada slobodno da pređe u DF ili u NOVA jer su isti....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

DPS predlozi da se svira himna kad se odbornici okupe i djao ponese koaliciju

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Montenegrino ct

?????
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    http://www.cdm.me

zar ova treća stavka nije u stvari ne priznavanje svega crnogorskog
    Quote Originally Posted by Principi
    Jasan otklon od političke prošlosti devedesetih godina, koja je rezultirala teškim posljedicama ratnih dešavanja, gubitkom ljudskih života , velikim brojem izbjeglih i raseljenih lica, ogromnim materijalnim razaranjima, sankcijama i uništavanjem privredne osnove crnogorskog društva. Osuda genocida i svih zločina na prostoru bivše SFRJ i s tim u vezi poštovanje odgovarajuće odluke Međunarodnog suda pravde
    Definitivno je jasno da ne misle na politiku Augusta Pinocea i Vernichtungslager Treblinka. Sve stvari za koje kazhesh da ih nema sadrzhane su u ove 3 recenice.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Montenegrino ct

?????
    e...?

Page 62 of 66 FirstFirst ... 1252585960616263646566 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)