Onaj Pajovic ima namrtvo cudnu facu. Kladio bih se da je ubaceni elemenat.
a ovom prvom je to mjesto bas bilo neizvjesno do danasnjeg dana![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Neka se POZITIVNA vjezba za ozbiljnije zadatke na DRZAVNOM NIVOU,
jer bez decentralizacije CGe, nece svitat RUJNE ZORE,
jer Milo&DPS drze sve konce u svoje ruke.
Ja nijesam razocaran sa POZITIVNOM, ako iztraze TRAGOVE NOVCA u Niksicu,
moraju pod hitno prosirit spuski zatvor, ako ne zapale RIGSTAG i izgore dokumentaciju,
a treba angazovat stranog REVIZORA, da ne bude pristrasan.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Zar himna i zastava nijesu državni nivo?
Daj ljudi skalajte malo, vidjećemo ovu gospodu što će sad doć na vlast ove 4 godine ili koliko već budu izdržali zajedno u NK i neka im Nikšićani sude na izborima po rezultatima koje su ostvarili..... Vidim mnogi se raspričali o himnoj i zastavi, polako ljudi dogovoriće se sve, treba se i svijest u "crnogoraca i srba" promijeniti za nešto bolje, eto i čika Milu je trebalo da shvati jedno 15tak godina ko je i šta je.
Svijest u crnogoraca kažeš,mislim da je svijest u crnogoraca savim na mjestu,vidim pomenu srbe a ne spominješ ostale ili ti nije stalo i do njihove svijesti...
E neka si mi ti kao Cetinjanin rekao da je svijest crnogoraca na mjestu, i to iz grada koji je sistemski razvaljivan i ekonomski i nacionalno...20 godina, ali neee DPS je tamo nedodirljiv. No ja pretpostavljam da je tebi dobro, dobro si situiran i imaš vremena da palamudiš o zastavama i himnama ali to se ne jede, jel ti sad jasnije žašto svi mi u CG nismo istom demokratskom nivou u odnosu na zapadnu evropu.
Koja je fabrika u CG otvorena evo zadnje 4 godine? Koliko je građana CG zapošljeno u PROIZVODNOM sektoru ? Šta ti radi u tvom Cetinju a da nisu kladionice i placevi polovnih automobila?
Svijest kod svih u CG treba da se promijeni bez obzira na nacionalnu pripadnost, ali teško jer smo mi jedna zatupljena masa kojom se lako da manipulisati
Što oćeš da kažeš da je Cetinje uništio samo DPS dok ste vi ostali bili u odbrani toga. Nego nije sad priča o Cetinju pa da ne dosađujemo narodu ovuda.
Dokle god vi budete provlačili priču o himni,barjaku,jeziku kao nebitnim stvarima jer je bolje pun stomak nego imati državu onda nijesmo na istom,jesu krali i jedni i drugi,oni manje ali nam ukrali državu i sve što ide uz to dok ovi drugi makar ne diraju državu kakva god da je.
E nećemo radi pjata supe davat državu pa da nećemo supe gledati.
Priznajte vi samima sebe već jednom Crnu Goru pa onda da sređujemo ostalo a do tada sva vaša priča o boljem neće imati koristi nikakve.
Pogrešno si me razumio!
PCG je najbolja partija u opoziciji, BEZ KOKNURENCIJE!
Odigraće pozitivnu ulogu...zapravo- već su je odigrali, time što su ECG uozbiljili i pokazali nam da je konačno napravljena opcija koja je programski bliska, ali ZA SADA nema neke mane koje ima ta moja opcija. ALI, NEMA NI MNOGIH PREDNOSTI KOJE ECG KOALICIJA IMA!
Takodje sam u više mahova isticao da se ne može se povjerovat da će oni ostat samostalni i da su oni sami sebi gazde, pa ma oni to i mislili o sebi...jer sigurno misle da su oni "mladi cvjetovi rascvjetani"..mnogi od njih ni ne znaju zakone moći i politike, i tek ih uče "u letu"..dakle, oni su napravljani parama, logistikom I PAMEĆU bogatih ljudi, KOJI BI HTJELI DA BUDU JOŠ BOGATIJI, kako bi uzeli par procenata glasova od ECG, i u tome su uspjeli.
Sada će se zadovoljit poslaničkim mandatima, novim kolima, odijelima, putevima na razne simpozijume, sednjeročno i novim kućama(odnosno stanovima), zaposlenjima za nihove rodjake itd., a svojim učešćem u vladajućom koaliciji u NK omogućiće njhovim finansijertima da isve to isfinansiraju i da dodatno zarade, jer bogataši ne gube novac, NEGU UVJEK ZARADJUJU, PA ĆE I U OVOJ INVESTICIJI U MOĆ=PARE...da noval lako gube-ne bi ni bili milioneri! TO JE TAKO I TO ĆE TAKO BITI! TO SU ZAKONI POLITIKE!
Konkretno, ja sam sa ubedjenjem ranije govorio da se PCG neće moć oduprijet pritiscima i da će oni po svaku cijenu morat da pristanu na ustupke, kako bi tim ustupcima omogućili dolazak opozicije na vlast u NK, jer im vlast u tome gradu, koji je ponovo počeo da se razvija ( i koji ima obijezbedjenih par lijepih grantova i kreditnih linija EU, već unesenih u budžet projekata, koji će se morat i sprovest, a koji projekti omogućavaju izbor izvodjača, zaposlenja, putovanja i sve ono što blizina novca sa sobom nosi), te PCG njihovi finansijeri nikako neće dozvolit da to sada pokvare zbog nekih njihovih principa, pa ma kakvi ti principi bili i ma što da su lideri PCG obećevali...neće im dozvolit po cijenu teških posljedica! Dakle, suviše su mladi lideri PCG da bi oni odredjivali kako će stvari strateški teći, nego im valja da se zadovolje pomenutim "benefitima" i da rade kako im se kaže. I TO ĆE TAKO I BIT!
Uprkos svemu, ja bih glasao za njih bez ikakve dileme, kad ne bih bio iskreno ubijedjen da oni nisu mome Djukanoviću ni do koljena kao političari, i da je on daleko bolji i od njihovih finansijera, uprkos manama. Dakle, pošto je Djukanović riješio da se u punoj mjeri aktivira-moju će podršku imati dok je godj on u igri.
Ali, PCG je omogućila da opozicija ne doživi još jedan, največi do sada DEBAKL!!!
Zadovoljan pojašnjenjem mojih stavova? Poštujem te i bio sam SASVIM ISKREN U DISKUSIJAMA SA TOBOM.
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 10-11-12 at 11:47.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
По овоме изгледа да је Позитивна успјела да издејствује оне главне ствари, прије свега симболе.Ипак остаје да се види како ће се ове ствари примјењивати у пракси.Велики сам песимиста.
Црногорце је одржало црногорско срце.
http://www.pozitivnacrnagora.me/2012...og-djelovanja/
Kao shto se da primijetiti, Pozitivna je izdejstvovala znacajnu pobjedu u pregovorima. DF je jedino uspio da isposluje semanticke ustupke, koji ni malo ne mijenjaju sushtinu. Naime, svima je jasno da se formulacija "sve lokalne uprave na podrucju bivshe SFRJ" odnosi i na Kosovo, kao i da se "osuda genocida uz poshtovanje relevantne presude MSP" odnosi na Srebrenicu (jedini zlocin na podrucju bivshe SFRJ koji je od strane MSP proglasen genocidom je Srebrenica). Josh kad se uzme u obzir da je SNP iz prve prihvatio sve principe, mozhe se reci da je Pozitivna odlicno odigrala ovu situaciju, umirila sve suverenisticke skeptike i prakticno single-handed odradila posao "uozbiljivanja" ostatka opozicije tjerajuci ih da prihvate ono shto je preduslov za bilo kakvo dalje ozbiljno politicko djelovanje.
Deserve's got nothing to do with it.
http://www.cdm.me
Ja ne znam koga oni lažu ođe,zar ova treća stavka nije u stvari ne priznavanje svega crnogorskog...sprdnja ..kao što sam i mislio može i pozitivna sada slobodno da pređe u DF ili u NOVA jer su isti....Među ukupno 15 principa se ne pominju priznanje nezavisnosti Kosova, genocid u Srebrenici i odstupanje od politike Slobodana Miloševića, što je bio dio principa iz platforme Pozitivne Crne Gore.
DPS predlozi da se svira himna kad se odbornici okupe i djao ponese koaliciju![]()
Montenegrino ct
?????
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks