jedino se ovoga sad sjetih:
Northern Exposure
http://www.imdb.com/title/tt0098878/
dobra je serija,odgleda sam samo prvu s. i malo druge,pa nijesam imao vremena da nastavim i batalio,ali cu svakako nastavit.ono,zimski ambijent,malo mjesto,cudni likovi...
@goldfinger
'Deset sezona je snimljeno ali mislim da su prvih tri četiri sezone najbolje a zadnje dvije su bile šamaranje mrtvog konja'
pa e,ekipa koja valjala je posla,samo je alison ostala,ka i sve serije poslije toliko sezona mora panut.od tih zadnjih sezona se sjetih samo onoga lika sto je dosa ka veliko pojacanje,da li davenport majku mu???pa je kasnije ima problema sa vidom,svasta nesto...sad se sjetih i ove serije:
Ed
http://www.imdb.com/title/tt0247091/
obozavao sam je.
Last edited by ILEW; 09-11-12 at 09:30.
1993-2020
ja sam počela homeland, kakva zaraza...
Ja cekam da se homeland S02 zavrsi, pa da skinem odjednom citavu sezonu. Sada skidam jednu po jednu epizodu 666 Park Avenue i Person of interest S02, prava gnjavaza.
Davor
Nije bas tako, starwalker. Odgledaj![]()
DICIOTTO
ni ja se ne slažem, trebalo je seriji da pružiš šansu i makar 20min odgledaš![]()
Ja uopšte tu seriju nisam doživio kao propagandu. Čak se i navode neka zlodjela američke administracije koja su povod za neka kontra djela... da ne otkrivam, ako neko nije gledao.
Nista ni Skins, ne leze mi teen zavrzlame i gluposti. Sad skidam Mad Men, jos jedno ostvarenje AMC-a. Valjda ce bit dobro... do sad me nisu razocarali.
evo skidam Veep i The League... mada tesko da moze sto na naslijedi Modern Family, The Office, Parks and Recreation, Community... zlatila se optika i 20 megabita![]()
Last edited by Mojsije; 09-11-12 at 16:38.
jos jedna dosta gledljiva epizoda Elementary
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Drugi dio druge sezone The Killing je ipak posao pravim tokom, i sezona nije postala katastrofa, sasvim pristojna za gledanje takodje. Odlican rasplet u poslednje dvije epizode i otkrivanje ubice konacno.
Pogledah prve dvije epizode Mad Men... nista preposebno, ali nije ni dosadno previse. Vidjecu jos koju epizodu da pogledam, da'ko se poprave. Jos neki predlog?
IASIP jednostavno genijalno. Nemam komentar drugi![]()
DICIOTTO
Ti ljudi su nenormalni, trebalo bi ih zatvoriti
'There was a 3rd twin, Donnie, you and DeAndra devoured him in utero' [ili tako nekako]
Fire in the hole!
IASIP zakon![]()
rm -rf /
Ali koncepcija epizode, genijalna. Oni zapravo rade u ovu sezonu sve sto su vec ranije radili, ali to nikako ne izgleda staro. Ovako su ono ispitivali i ko je otac djeteta od Dee, ako se sjecate
![]()
DICIOTTO
meni je Mek i dalje najjaci lik tamo
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Bookmarks