sto ce rec da je hendikep na plzen 1.90... zna li ko sto god ?
uzgred ja bi probo Videoton g1+ kvota 1.70, madjari za sada bolji od basela, doma su ih dobili pa vala i u goste mogu uvuc bar jedan gol.
Nemam obicaj da igram LE a kad igram onda se malo sprdam i nabijam kvotu sa 0.5 ili 1 eurom
PSV 5+
Udineze 1 & 3+
Marsej GG
Partizan Tim1 0
Basel 5+
Kvota oko 240
Last edited by maratonac88; 08-11-12 at 16:04.
sto ce rec da je hendikep na plzen 1.90... zna li ko sto god ?
uzgred ja bi probo Videoton g1+ kvota 1.70, madjari za sada bolji od basela, doma su ih dobili pa vala i u goste mogu uvuc bar jedan gol.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Za danas probati
AIK-PSV gost 2+ 1,65
Bazel-Videoton 1 i domaćin 2+ 1,65
Akademika-Atl.Madrid 1. pol 1X 1,50
kvota 4 u Lob
Eventualno košarku
Milano-Olimpijakos 1 1,60
i tenis:
Federer-Ferer da Ferer uzima barem set 2,60
zna li mi ko rec oce li nocas nastupit: Cavani, Di Natale i G. Bale ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ako kavani nastupi to bi bilo veliko iznenadjenje znajuci politiku napolija i njihov odnos prema ovom takmicenju.
Za drugu dvojicu nisam siguran.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
Ja ne znam za vas ali cini mi se da ima par dobrih meceva nocas za igru. Npr ovaj Molde mi je [email protected] Lazio takodje, u punom sastavu igra, PSV takodje, Napoli onda isto jer je to borba za drugu poziciju, Hanover, a i ovaj Fener mrtvi bi moga dobit ove, sto znam. AtletikoM i Rubin bih preskocio.
edit: Uh i Anzhi mi je 1, Liverpul bez (Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Lucas, Gerrard, Allen, Sahin, Suarez, Sterling, Borini)
Ali naravno, liga evrope je ovo...Mafija, avioni, kamioni, Savo Bacic![]()
Last edited by BiTrAtE; 08-11-12 at 13:49.
19:00 AIK - PSV Eindhoven, 0-2, @2.02
21:05 Bayer Leverkusen - SK Rapid Wien, 1, @1.20
21:05 FC Twente - Levante, Domacin 1+, @1.10
21:05 Hannover 96 - Helsingborgs IF, 1, @1.23
21:05 Tottenham - Maribor, 1, @1.28
Ulog: 40
Kvota: 4.197
Mogući dobitak: 167.88
Anzi mackamala - 1
Inter - 2
Rubin - 2
Bajer - 1
Psv -2
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
opalio bi ja keca na udine kad je ova grupa u pitanju, jer bez obzira kako ce anzi i liverpul odigrat oni bi pobjedom preuzeli drugo mjesto. kvota u meridian 1.65
edit: psv-u bi takodje trebala pobjeda, jer ukoliko napoli pobjedi (sto nije nemoguce ako cemo pravo) izgurace ih sa drugog mjesta, a kako psv-a cekaju upravo mecevi sa napolijem i dniprom 3 boda odavde bi znacila dosta, kvota u meridian 1.65
Last edited by Shadow'91; 08-11-12 at 14:00.
Eo vidim Di Natale igra, a opalio bi i ja no su me naguzili toliko puta, 3+ cu to, da ne psujem posle opet![]()
ma ja sam odlucio da odigram keca, valjda ce da ispostuju
dakle: udine 1, bordo 1 i fener 1, total kvota: 3.47
i u hendikepu: plzen h1, fener h1 i bordo h1, total kvota 8.78
twente, udine i basel gg3+
kvota: 10.86
Misljenja ?
L'pool X2, za hrabrije (i navijacki nastrojene :-)) cak i 'suvo' 2 (rastu kvote protiv, ali... mozda bas zato)
veoma lose
Napoli
Hanover
Udineze
Bazel 3+
Sa 20 za 120
PSV
Fener
Udineze
Lazio
Totenhem
Sa 15 za 114
Anzhi
Plzen
Bordo
Partizan 0-2
Udineze 3+
Bazel Tim1 2+
Marsej GG
Sa 5 za 135
Ajde srecno ti bilo![]()
Znam samo da Italijani ne igraju ovo takmicenje sa full sastavima, isto vazi i za druge timove jacih liga...
Tako da bih odigrao protiv svih zvucnih ekipa, neki sistem 5 od 7 ili sl..
Mislim da su u proslom kolu kiksali svi Italijani, osim Intera, koji je pobjedio golom u 90. minutu.
Naravno, mozda grijesim, ali mislim da ce prije doci ove duple sanse na dnipro,panathinaikos i young boys nego fiksevi na favorite, ako je tacno ovo sto se pise po internetu za sastave timova.
Last edited by Sandor Kolar; 08-11-12 at 15:38.
Oprez sa Laciom danas,nece igrati sa prvim sastavom,za 3 dana,u nedjelju igraju derbi sa Romom,sigurno im je to vaznije nego ovo danas.
Noćas se pare uzimaju, slušajte šta vam kažeem![]()
iz tvojih u bozije![]()
ima li ko predstavu zasto je kvota na fc kopenhagen velika? ja mislim da je to cisti kec, bez ikakvog razmisljanja, naravno ako im ne izostaje pola tima![]()
Who let the dogs out
pouzdane info o timovima imacemo kad pocnu utakmicei kad svojim ocima vidim ko je na teren a ko nije
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks