Zna li ko jel se prodala ona plava honda prelude u donju goricu pored puta sto se prodavala na UL table? Ako nije,ima li ko br.?
moze moze, hvala ti![]()
Zna li ko jel se prodala ona plava honda prelude u donju goricu pored puta sto se prodavala na UL table? Ako nije,ima li ko br.?
Prodala se nije, kasnije idem bas tamo pa cu pogledat i uzet broj ako bude..
But if you never try, you'll never know..
Da nisi poludio da je uzimas?
Ko bjese radi tapaciranje volane? moze li neki kontakt br i lokacija?
Znas li kolko to kod njega kosta i kako radi?
Evo vidim nema je, rekose da je prodata.
But if you never try, you'll never know..
Kako se za*eba neko dobro i pao na pricu onoga lika.
a sta joj je falilo,gledao sam je jedno vece onako spoljaa,nije mi se losa ucinjela,jel motor bio u redu?
E ne znam ,ona izgleda ima euro 2 motor pa se ne moze uvesti,postoji li kakva opcija da se vozi na srb table,druga mi iskljucivo interesuje 2.2 v-tec,a takvih je malo u cg.
p.s. inace ja imam prelude gen 4 2.0i,i ovaj drug se odma napalio-oce i on![]()
Dajte mi broj stanke volanke
Ne znam, nisam radio kod njega. Pošao sm bio u onu radnju Šumi ili kako se zove, blizu trgovinske jer sam čuo da tamo rade tapaciranje volana i rucica mjenjaca pa su mi rekli da on to radi za njih i dali mi broj. Rekli su da odlično radi, zvao sam jednom pa se nije javljao... posle sam i zaboravio da ga zovem opet
Zvao sam ja toga,on je u Niksic,rekao mi je da nema vremena ove nedelje
Posto je velika razlika u cijeni
izmedju 215 55 16 i 205 55
16 a meni je ova prva
dimenzija trenutno, mogu li
staviti 205 55 16?
mozes.
Super ako mogu jer je razlika u cijeni drasticna...
Ja samo da napišem moje iskustvo.
U subotu mi je radio krov od auta. Odrađeno je perfektno. Kao iz fabrike što se kaže.
Pri tom imalo je dosta posla, jer krov ima kosinu od zadnje klupe ka naprijed i ima šiber.
Sa debljim materijalom, koji ima dodatni sunđer, sve me koštalo 70€.
Ako neko pita gdje se nalazi, od škole na Konik samo produžite pravo dolje dokle možete tom ulicom i 3 kuće prije kraja ulice mu se nalazi njegova kuća i garaža.
Sve preporuke. Odlično je uradio posao.
Last edited by hercules; 08-11-12 at 13:47.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks