Pi geju.
hahaha
on topic:
![]()
Pi geju.
I am so post-rock I shit sad birds.
kakav papuchar a za ovo :
Ovđe se cio forum udružio protiv mene, ali ću ja sad ovo sve da prijavim u policiju pa neka se oni s vama dopisuju.
sram te bilo sprdas se znas kome , nije lijepo .....
hvala lepo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
O freddled gruntbuggly, thy micturations are to me as plurdled gabbleblotchits on a lurgid bee...
kako ste vi bezosjećani..ovo treba doživjet...od ovoga se živi...gif <3
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ja se izvinjavam ako se neko našao uvrijeđen mojom šalom koja nema veze sa stvarnim događajima i ličnostima.
goozice i ostali... Ja ne vidim da sam ikad u ovih tri hiljade i nesto postova ikada prozvala necij post a pogotovo u nekom negativnom kontekstu. Naravno da je zamorno citati takve postove na moj racun, iako vas takve stvari zabavljaju. Mene ne bi na vasem mestu jer su pre svega jako lake sale i da zelim mogla bih tako na svaki vas post odgovarati. Ako vas iritiraju moji postovi imate opciju za to a slicice i stihovi itd. svakako nisu smisao zivota a da bi to shvatila morala bi malo da prosetas po drugim temama na koje se ne ukljucujes a gde mozes i da naucis nesto. A verujem da te to ne zanima jer tamo i ne pises nista. cpu i puppy ne prozivam niti sam ikada tako da ovo sto radite je jako ruzno. Pozdrav.
Ne daj boze da se zainatim da preuzmem svijet ... Mada ako ona bude trazila mozda i ocu ... :stupid:
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Moja masta, moze svasta![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nekad je bilo "i pojeo vuk magarca"..a danas "i pojeo vuk magaricu"![]()
Kill me God.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ja imam slicne.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks