Hm jel to krenulo nesto..
Sutic presao u Primorac?
Znacajno pojacanje, ako je istina.
Fire in the hole!
Hm jel to krenulo nesto..
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Perper mi je upravo potvrdio. Znacajno pojacanje, iako ne znam u kakvom je stanju sto se forme tice. Primorac inace ima losu desnu stranu...
I Murisic bi u nekom skorom periodu (mozda cak i za naredni weekend) trebao biti spreman.
Prvenstvo ce biti uzbudljivije nego sto sam mislio.
P r i m o r a c
Last edited by avet; 05-11-12 at 19:11.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Najjace mi je sto Peura sad najvise pljuju oni sto su ga svojevremeno branili...od nas.
Njegova izjava je presmijesna...cak je ovo i dobro naspram onoga sto je izjavio za TV Vijesti, u telefonskom razgovoru.
Covjek se namece Srbima, iako ga nisu kontaktirali!?
Ne mislim da bi, sto se strucnosti tice, Srbi pogrijesili ako bi ga uzeli za selektora, ali bi tek to dovelo do rasula, jer je Milanovic sebe vec postavio na to mjesto, a i Savic ceka kao zapeta puska.
P r i m o r a c
sinoc je bilo na tv da porobic preuzima spartak.
<--- leuk
Valjalo bi provjerit' je li ovo prvi dubrovcanin koji je ikad zaigrao u Primorac.
@dida, je li on svo vrijeme trenirao sa Jugom? Kako je moguce da je do sad bio bez kluba?
http://www.vijesti.me/sport/prica-je...o-clanak-99238
P r i m o r a c
Dobih propozicije za ovogodisnji Kup Crne Gore.
Ima zanimljivih stvari, pa da ih podijelim sa vama:
Prve utakmice:
24.11. 19.30 JADRAN – CATTARO Abramović-B.Đurašković Čerović
24.11. 19.30 PRIMORAC – BUDVA-M:tel Obradović-Ivanovski Murišić-Rajević
Revansi:
28.11. 19.30 CATTARO – JADRAN Kontić-A.Đurašković Đurčić
28.11. 18.00 BUDVA-M:tel – PRIMORAC Matijašević-Obradović Kovačević-Avramović
(Novljani sude nama i Budvanima, a Kotorani Jadranu i akademiji. Zrijeb je bio, pretpostavljam)
Info od 10. oktobra, koja potvrdjuje moju informaciju da smo mi sa Budvom revans trebali da igramo doma: http://radiokotor.info/mn/index.php?...4846&Itemid=72 ali je ovo ocigledno promijenjeno.
Vezano za igrace, zanimljivo je navesti da je Sutic registrovan za Primorac, a Miljan Nikcevic (20) za Jadran. U pitanju je nekad veliki talenat Primorca, koji je skoro napustio klub...inace, sin je od Zorana Nikcevica, ako se ne varam.
Član 5.
Pobjednik utakmica iz II kruga stiče naslov Pobjednik Kupa Crne Gore za 2012/13. i stiče pravo drugoprijavljenog za EL 2013/14, ukoliko je među tri prvoplasirane ekipe u I crnogorskoj ligi 2012/13. godine, a nije Prvak Crne Gore.
Sjecate li se sezone 2009/10, kad je Primorac uzeo Kup, a naredne sezone bio treceprijavljeni za EL?
I tada sam govorio da mute...
Član 7.
- klupe za rezervne igrače su na suprotnoj strani od stola rukovodstva, sa izuzetkom plivališta u Igalu
Član 21.
Obaveza je organizatora da u okviru gledališta formira VIP ložu za posebne goste, u kojoj je dužan obezbijediti deset mjesta za gostujuću ekipu.
Pravo je organizatora da u okviru gledališta obezbijedi 50 mjesta za gostujuće navijače, po komercijalnim uslovima kao i za ostale posjetioce.
Obaveza je gostujućeg kluba, da u skladu sa čl.16. Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, preduzme sve potrebne mjere da klub i njegovi navijači ne budu uzrok nasilja ili nereda na sportskoj priredbi.
Pravo je organizatora utakmice da ne prihvati organizovano okupljanje navijača na plivalištu, te će se svaki navijač tretirati kao i ostali gledaoci. O takvom stavu organizator je dužan obavijestiti sve učesnike u takmičenju najmanje 7 dana pred utakmicu.
Ovo je ona sad vec cuvena stavka zbog koje sam nekoliko puta ostajao izvan bazena. I zbog koje sam krivio Savez, a ne funkcionere klubova (iako znam da su to manje-vise isti ljudi), jer Savez ovim daje za pravo klubovima da odredjuje ko ce i kako gledat' neku vaterpolo utakmicu u organizaciji PVSCG.
Član 24. (izdvojih najzanimljivije)
Izuzetno od Pravilnika, TK VPSCG će kazniti prekršioca mandatnom kaznom:
za organizatora koji ne sprovede adekvatne bezbjedonosne mjere 300 €
za svaku ispaljenu petardu 100 €
za svaku ispaljenu raketu ili „bengalsku vatru“ u toku utakmice 500 €
za bacanje bezopasnih predmeta 200 €
za bacanje predmeta koji uzrokuju prekid utakmice 1.000 €
za pljuvanje službenih osoba i funkcionera 200 €
za vrijeđanje i psovanje službenih osoba i funkcionera od strane publike 500 €
Učinjeni prekršaj iz prethodnog stava evidentovaće delegat po prijavi sudije za svaki slučaj ponaosob i utvrditi čiji su navijači, odnosno funkcioneri, taj prekršaj napravili. Pored toga, službeni spiker će po nalogu delegata upozoriti prekršioce da više ne čine takve prekršaje.
Obveznik plaćanja mandatne kazne je klub čiji su navijači ili funkcioneri napravili prekršaj, a za igrače i trenere oni lično, a za službenu osobu ona lično.
Ovo boldovano ne znam kako da komentarisem...zbilja.
Pravila potpisuje predsjednik Tkmicarske komisije (nekad preposteni sudija) Dragan Rajevic.
P r i m o r a c
Zaboravihovo da prokomentarisem:
Član 21.
Obaveza je organizatora da u okviru gledališta formira VIP ložu za posebne goste, u kojoj je dužan obezbijediti deset mjesta za gostujuću ekipu.
Pravo je organizatora da u okviru gledališta obezbijedi 50 mjesta za gostujuće navijače, po komercijalnim uslovima kao i za ostale posjetioce.
Kako je moguce da se VIP mjesta u Igalu nalaze iza jednog gola? Pa to su najgora mjesta na bazenu!
Drugo, mi (kotorski navijaci) NIKAD u Novi nismo dobili vise od onih 40-tak stolica! Cak ni na onom otvorenom bazenu, nedavno.
I trece, kako je moguce da se ulaznice Kotoranima u Novi naplacuju skuplje nego Novljanima?
Preposteni Rajevic se malo pravi lud, iako sve ovo dobro zna.
Iz svega ovoga je jasno da su se pravila jako smisljeno pisala. Kao i vazda.
I iako su nefer kao takva, veci je problem sto se postuju selektivno.
Savez u kavez!!!
P r i m o r a c
Juce sam se iznenadio kad sam procitao na sjajnom (novom) vaterpolo portalu:
http://vaterpolovesti.com/2012/11/09...venstvo-sveta/
Da, ucestvuje i Crna Gora!
Da vas prvo podsjetim na:
http://www.vijesti.me/sport/ticic-sa...u-clanak-93658
Na nekim drugim portalima je bilo i zescih naslova, ali da ne trazim...
Plus sto vas ne moram podsjecati da je u toku sezona, da predstoji Kup... Nezvanicno (jer u nasim medijima o ovome nema ni slova, makar ne na netu), za nasu selekciju pozvano je 24 igraca, 12 iz Primorca...svi oni su povremeni ili nezamjenljivi clanovi seniorskog tima. Bulatovic je u odsustvu Gopcevica prvi bek.
Takodje, odje sam pisao na mi ne ucestvujemo na Svjetskom prvenstvu za to godiste (nismo se kvalifikovali)....
A dodao bih da nas ljetos na nezvanicnom prvenstvu svijeta za 15-ogodisnjake Srbi nijesu zvali (zbog revansizma, rece Dejo Adzic)...znate pricu...pisao sam prvi i dosta o tome.
Ljudi iz Saveza zbilja ne znaju sto cine...
Primorac docekuje nezgodne Slovence:
http://skalaradio.com/2012/11/09/vel...mo-na-pobjedu/
Last edited by cattaro; 09-11-12 at 16:23.
P r i m o r a c
Konacno, prva pobjeda protiv Partizana posle 1993.
Solidna utakmica je bila, mada mi je slab stream bio.
Fire in the hole!
napokon pobjeda !salje mi drug poruku a jesi srecan sad napokon ste nas dobili
kakve 2 bombe je primio soro od prlainovica u zadnjoj cetvrtini
radnicki i zvezda jedine ekipe bez poraza 5/0,partizan sa ovom utakmicom ima 2 poraza
Imace Srbi veliki problem sa sudijama. Ne zato sto sudije zele nekog da ostete, vec zato sto nemaju pojma.
Ono sto zapamtih sa utakmice:
-po sredini prve (!) cetvrtine Zvezda pravi trostruku letecu izmjenu
-Savic na kraju prve cetvrtine psuje majku Vapenskom (za onaj ishitreni shut)
-komentator veze nema, dobrodosao u klub
-Sefik odlican, Soro na mnogo nizem nivou
-sto je sa Suboticem???
Zasluzena pobjeda Zvezde.
P r i m o r a c
Meni se cinilo da je sudija isprvo sudio brutality Cuckovicu [iskljucenje, pa prekrstene ruke], ali se ispostavilo da nije. Mislim na tu situaciju kad je Vapenski sutirao sa pola terena...
Sve u svemu, slabo sudjenje, definitivno. Kad bude doslo do plej ofa bice pritisak veci nego sto je bio kod nas ovdje. Pogotovo sa fudbalskim navijacima na tribinama.
Ne znam sto opet nije bilo Subotica, pretpostavljam da je povreda u pitanju.
Za Partizan 4 od 5 golova dali Kotorani, s druge strane Prlain 3 komada.
Komentator je katastrofa. Niti ima pojma o vaterpolu, niti je u stanju da zapamti imena igraca.
Fire in the hole!
najava sutrašnjeg kola jadranske lige: http://dance.hr/pogledsdesna/1903-7-...-mladosti.html
vaterpolski portal - www.dance.hr
@BGH,
sudija je kod onog iskljucenja Cuckovica prekrstio ruke, sto sam ja protumacio kao objasnjenje za obicno iskljucenje (hvatanje oko vrata protivnickog igraca). Oficijelni spiker je to protumacio kao iskljucenje sa pravom zamjene i jos da dodatno ukenja rekao kako se Cuckovic nece vracati.
Kad sam rekao da ce Srbi imat' problema sa sudjenjem i mislio sam na zavrsnicu. Realno, kad ovakve 3 ekipe igraju najmanje je bitan domaci bazen. Mislim, kao da Banjica moze biti gostujuci bazen Udovicicu, Filipovicu...ili Prlainovicu, Pijetlovicu... Zato su i ove utakmice sada manje vazne. A i realno, kod mnogih igraca (Cuk, Prlainovic, Pijetlovic) se vidi da nisu ni blizu najbolje forme.
Jedina olaksica sudijama je da na bazenu, osim sluzbenih lica, malo ko zna pravila.Malo ko zna sto bi se trebalo dosudit' u odredjenom momentu, a malo ko zna i sto su sudije dosudile...zato im je mnogo lakse nego ovima kod nas, na primjer
Ali, vracanje publike na bazen je jako lijepa stvar.
P r i m o r a c
Imali smo i mi Raka za sudiju dvije utakmice zaredom (Budva, pa u Ko sa POSK-om) i mogu ti rec' da sam se strasno razocarao... Peris style.
Primorcu bi trebao da igra i Murisic, vidjecemo... Slovenci su poprilicno potcijenjeni medju Kotorane (ocekuje se sigurna pobjeda), a oni (doduse, doma) dobise i Budvu i Jadrana!
P r i m o r a c
U pravu si, navukao me Veljo onom izjavom za Skalu (dadoh link gore).
Izvinjavam se, Budva je dobila 6:4 tamo.
P r i m o r a c
a i tamo na skali piše da je sutić na posudbi iz juga što također nije točno.
vaterpolski portal - www.dance.hr
Seman i Mišić novi sidraši Crne Gore
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
da stavimo i tekst http://www.vijesti.me/sport/seman-mi...e-clanak-99828
jesu li ovo i pojačanja ili samo povećan broj igrača na koje se može računati?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks