Ako imas uputstvo od auta, pisat ce ti u njega koja sve goriva mogu da idu, tj koliko oktana.
Sipaj jednom 98, ne mozes nista zajebat to su manje vise ista goriva. Ako primijetis razliku na bolje, vozi sa tim gorivom ako imas para...
Je li bolji benzin 98 ili 95 za pasata 1.8 turbo?
pitam jer (svako li danas radi) su me zbunili pricom, neko sipaj ovo neko ono... do sad sam sipao 95 jer tako mi i pise na poklopac rezervoara.
Ako imas uputstvo od auta, pisat ce ti u njega koja sve goriva mogu da idu, tj koliko oktana.
Sipaj jednom 98, ne mozes nista zajebat to su manje vise ista goriva. Ako primijetis razliku na bolje, vozi sa tim gorivom ako imas para...
Njak Njak Njak
Ma to je USA trziste.
Sipaj 95 i miran si.
A pitaj one zasto da sipas 98 i koja je razlika izmedju ta dva goriva?
TAKUMI
mene interesuje ako bih isao u Trebinje , treba li mi zeleni karton i medjunarodna vozacka ili mogu ovako spicit![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kakva crna medjunarodna u bosnu na licnu ides i ulazis, zeleni imaj sa sobom jer je osiguranje ako te neko lupi kolima nista drugo , i obavezan je ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a sto znam![]()
zeleni se vadi u osiguravajuce drustvo ~15e jesam li u pravu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jesi. Zeleni karton ti je obavezan, međunarodnu ti neće tražit.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ja sam često tuda, pa da potvrdim, zeleni karton ti je za BIH obavezan, ta medjunarodna nije, zeleni košta 20 eura.
zna li ko za ove djelove sto pitah
U Castellanu imas sve.
TAKUMI
danas bio i pitao i nemaju bas sve i nisu bas najpovoljniji tj najeftiniji ipak hvala
za bosnu vezano
ako ko zaboravi ili izgubi zeleni kao jana granici, 20tak metara prije nase, ima kuce lijevo dje prodaju neko bosansko za 3 dana 25e
![]()
the World's leading dance event
Sensation
Znam da je bilo, i radio sam pretragu, ali i dalje ne mogu da nadjem...
Presvlačenje auta folijom, ali odje kod nas, ne isplati mi se da idem za Srbiju da bih odradio ovo što mene interesuje.
Znam da je bila facebook stranica, ali ne mogu da je nadjem. Ako neko ima informaciju ko to radi, neka postavi odje.
trebam da radim veliki servis na fiat bravo 1.9td 100ks, sve filtere, ulje, vodenu pumpu, antifriz sam kupio u autobox, ali spaner, klizac i zupcasti kais nisam uzeo i razmisljam se dje cu jer sam cujao od dosta ljudi da su ugradjivali neke divlje djelove i da su imali problema.
cijene u prodavnicama za spaner, klizac i zubcasti kais:
Auto box 66e spaner 26e, klizac 24, kais 16e
Ital auto 65e spaner 37e, klizac 14, kais 14e
Castelana 103.5e spaner 53e, klizac 17.5, kais 33e, ali sa popustom 85e sve ukupno. Njihov radnik mi je rekao da imam garanciju 50.000km na djelove i garancija vazi kod ovog mog majstora sto mi inace odrzava auto. Intesuje me je li imao ko iskustva sa njima? pitah ga kako ta garancija vazi, ali ne dobih konkretan odgovor.
npr. meni pukne taj kais na 35000km, snose li oni odgovornost za popravku motora jer se tada pokrive ventili i ostale zajebancije ili mi samo daju drugi dio?.... i rekao mi je da su ORIGINAL Njemacki djelovi za fiata. E tu sam mu pukao od smijeha.![]()
Car Graphics - Montenegro
mail: [email protected]
Podgorica, Montenegro
tel: +382 69 439 439
tel: +382 67 570 093
interesuje me znate li nekog ko mijenja baterije u daljincu od hyundai-ja i renaulta, oslabio je, pretpostavlja se da su baterije...
kljucari, i kod zvezda naspram pumpe u bloku, one europetrol
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Zna li neko gdje mogu nabaviti felge celicne ili alu 15-ce 114.3x4 (za Hondu Prelude).
Vidio sam da ih proizvodi carre,zna li se ko im je distributer u cg ili srb?
Fabia, moze li na bbs 15" da se stavi 195/65? na nju je sad 195/50.. Ja mislim da moze ali me ubjedju suprotno?
Edit: rijesena stvar![]()
Last edited by DzOnI93; 07-11-12 at 18:17.
Zasto nebi mogla ??? U pitanju je samo profil tj. Debljina gume tako da to nema nikakve veze jel 50/60/70/80 ...
pa tou pitanju je bila opklada sa "strucnjacima"
![]()
Podji na www.vujacic-company.me, imas kalkulator sa lijeve strane. Na tu tvoju promjenu dimenzije, razlika je 9%, a preko 3 nije preporucljivo, pa vidji moze li...
Last edited by |G60|; 08-11-12 at 08:58.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks