Zasad sve po planu. Još kad bi Siti i Monpelje okrenuli, iha![]()
Zasad sve po planu. Još kad bi Siti i Monpelje okrenuli, iha![]()
City-Ajax 1 1.45
Chelsea-Shahtar 1 1.95
Bayern-Lille 1 1.20
Real-Dortmund 1 1.45
sa 5e dobitak 24.60e ako ovo ne dodje.....
sto vam je ljudi... finale lige sampiona (nekako) igraju nordsjaelland-anderlecht!!
Koliko je real 1 uzivo sad na meridian?
evo sad je 41 ko bas voli da proba
067-572270
bilo bi ljepo da oce porto da ga dadne![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
E ne pamtim kad sam se vise ispromasiva, ode 50e u nepovrat...No dobro je sto ne zapeh jace...
da je porto ispostovo ja bi bio u plusu.. ovako..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Da mi je ko pricao da na ovaj Porto nece bit golova,nebih mu vjerovao.
1 Theo Walcott Schalke v Arsenal
(First Goalscorer)06/11/2012 1/3 Odds 15.00 Won
:mrgreen:
bobby doktor![]()
ja mislim da se za cjelu karijeru nisam ispopado kolko ovih proteklih nekoliko dana.. nevjerovatno! no comment!
ako cu ikad vise igrat ligu sampiona grom me ubio
Jebeni Preston daje dva gola za 200 eura ...
ono sto je najnevjerovatnije, kad ja igram brazilce 3+ dodje mi racku.. eo ceara poluvrijeme 0:0 a za pare mi treba samo 3+ na njih.. strava!
cekam Braga-Mancester GG i 3+ za 129e, uplatio 2e
kako je najbolje da se ogradim sjutra?
0-2 ili 0-3 ako ti nije mala kvota,al ti je mogucnost onda da dobijes na oba tiketa...
0-2 je 1.9 kvota, a 0-3 1.30.
da ga cekam uzivo? ima li tako neka kombinacija? iskreno mislim da ce tu da bude golova, ali eto da se ogradim sa 50e da ne ostanem bez icega. mozda mancester dobije 5:0 i ja dobijem sipak.![]()
rekoh ja ferrer .. 2.10 kvota... jedino to strefih nocas ... i zenit 0-2 ... ovo ostalo vidimo se...![]()
Posprdao mi se Real sa tiketom.
Toliko od mene.
Ostalo sve upecano, sjajna noc za golove.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks