Znaci nece igrati protiv San Marina. S obzirom da je Damjanovic postedjen dolaska u napadu mozemo ocekivati Beciraja, Delibasica i Djordjevica.
Nismo odavno
--------Bozovic-------
Savic-Basa-Kecojevic?-Jovanovic
Zverotic-Drincic-Pekovic
-------Djordjevic------
----Beciraj-----Delibasic
Protiv SM bih igrao na sledeci nacin:
Bozovic; Zverotic-Kecojevic-Jovanovic-Pejovic; Vukcevic-Pekovic-Drincic-Volkov; Djordjevic-Beciraj.
Mislim da ne treba rizikovati povrede Savica i Bashe .
Deserve's got nothing to do with it.
Mozda naknadno pozove Gigu, kaze ocekivao je poziv za reprezentaciju jer je u dobroj formi![]()
Zajebava nas Recordare. Kuku ja onoga covjeka ne mogu smislit, postoji li igrac sa manje fudbalskih kvaliteta da je zaigrao za nasu reprezentaciju, osim onoga strasnog dvojca batak tanasijevic prije par godina, pu pu daleko bilo, ish od nas.
all is worthwhile if the soul is not small .
Ljudi, pricamo o San Marinu, ekipi koju smo sa formacijom 4-2-4 dobili 6:0 na njihovom terenu. Ekipi kojoj nedostaje kapiten jer gazda nece da ga pusti sa posla. Vi bogami kao da ce Pejovic imati nekih defanzivnih zadataka, igrace se ispred njihovih 16 svih 90 minuta. Znam ja dobro da je lik kesa, ali bolje da on igra nego da neki kuvar slomi Bashu (koji je prilicno sklon povredama) ili Savica i zakomplikuje nam zhivot u odbrani koja je inace tanka.
Deserve's got nothing to do with it.
ako ih uspije povrijediti neki ribar, tesar ili mesar u utakmici dje nece imati tri duela onda sve plamcelo. pa nijesu od stakla da ih svaki kontakt unisti, pa imaju mnogo jace duele na treninge nego sto ce biti ta utakmica. zamisli da im trener kaze nemojte trenirati skloni ste povredama, jel malo neozbiljno takvo razmisljanje??
a sa druge strane dje nadje Pejovica, od svih ostalih igraca njega nadje. ja iskreno ne znam ni dje ga vise Brnovic nalazi i ko gura tog momka neznalicu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja bih prije svih pozvao i isprobao Kajevica iz Cirih-a, za vikend je konacno igrao 90 minuta i blistao
Stevan u PSG??? (iz dnevnih novina)
![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Moze u Paris... ali je problem u Francusku, sto to nije tako jaka liga kao Seria A.
To muje isto ko da ode u Rusiju.
Onda muje bolje da ode u neki jaci klub, kao Inter, Juventus, nego tamo.
Al bi ja najvise volio da ode u Spaniju.
Stvarno mujes to bolje.
Ovo je praktično početak rada sa novom generacijom, iako smo dosta igrača uključili u posljednje dvije utakmice prethodnog kvalifikacionog ciklusa. Imamo dva debitanta na spsiku, Ćukovića i Pržicu dok nam nekoliko igrače nedostaje jer će nastupiti za omladinsku reprezentaciju u kvalifikacijama za Kipru. Rezultat u duelu sa Mađarima nije u prvom planu, jer želimo da isprobamo određene igrače i počnemo sa uigravanjem tima. Mađari su ekipa koja postiže i prima dosta golova... U svakom slučaju nastojaćemo da upišemo povoljan rezultat, rekao je Vlaisavljević za sajt FSCG.
Danijel Petković (Bokelj) i Ivan Butorović (Mogren),
defanzivci Nemanja Gojačanin (Jedinstvo), Ilija Bogdanović (Grbalj), Miloš Bakrač (Sion), Ermin Alić (Rudar), Igor Ćuković (Sutjeska) i Risto Radunović (Budućnost),
vezni fudbaleri Andrija Kaluđerović (Rudar), Hasan Pepić (Dinamo Drezden), Marko Vukčević (Budućnost), Branislav Janković (Grbalj), Darko Zorić (Čelik), Marko Bakić (Torino) i Dejan Pržica (Mogren),
napadači Stefan Mugoša (Budućnost), Đorđe Šušnjar (Sutjeska) i Jovan Vučinić (Čukarički).
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
kad je to bio rezultat u prvom planu ?!
Ozbiljna faca, skupljene obrve... odma se vidi da tesko misli i taktiku odredjuje
Simon igrao zadnjih 15 minuta.
Shto napadate choeka? Jel bog dao da se isprobaju ti igraci i proshiri malo baza za par igracha, shto ce mu rezultati kad ima dozivotni ugovor...
Pobjedom protiv San Marina trebalo bih jos koje mjesto da skocimo![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Znam da se svaki put prica al daj nesto konkretno da se uradi po pitanju ovog velikog strucnjaka vlaisavljevica(MALIM SLOVIMA!). Prozivanje, parole bilo sto ...
Para vrti dje burgija neće.
Evo i Drincic je pod znakom pitanja, ima neku laksu povredu. Bolje je sto su sad svi ovi igraci povrijedjeni, samo da budu zdravi u martu.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks