prije 10 dana drugarica je podigla saobracajnu a ima kazne svaki dan po dvije evo zadnjih godinu. jer parkira auto ispred posla u centru. znaci da tad to nije bilo sredjeno... ne znam kad ce bit u medjuvremenu,treba propratit...
Ja znam da je prije možda po godine o tome priča bila. U pobjedu il dn. Da još kao to nije sa glavnim gradom do kraja doćerano. A i prisustvovao sam kad je momak iz paeking servisa drugu pričao da ih ne mora plaćat..
E sad jel to dovedeno pri kraju il ne..bez da te lažem.
A jedan lik mi je pričao da ih je imao desetak i da mu nijesu niKšta spominjali kad je produžava registraciju. Svaka kad nije htio poruku slat.
Sent from my Samsung Galaxy SIII
prije 10 dana drugarica je podigla saobracajnu a ima kazne svaki dan po dvije evo zadnjih godinu. jer parkira auto ispred posla u centru. znaci da tad to nije bilo sredjeno... ne znam kad ce bit u medjuvremenu,treba propratit...
f6
To su meni svakodnevice....
Mene ih brat ima mjesecno 450-500e. Al ne razumijem debile iz parking servisa zasto kace to na kola sa stranim tablicama![]()
Sent from my 911 GT2 Turbo
Meni su jednom stavili to, inace ja u PG nikad ne placam.
TAKUMI
Nece ni to moci dovijeka. Jednog dana samo ce da te parkiraju na granici pa ces platiti...
Jos 10-15 godina.
TAKUMI
Polako samo, bice to brze nego sto ti se cini...
Napisase mi kaznu za nepropustanje pjesaca na pjesackom prelazu. Moze li se izbjec kako placenja toga? Mogu li to oni meni dokazat bez svjedocenja te osobe (pjesaka) ?
Pinch harmonics
Ako nijesi pirhvatio krivicu pođi na sud i traži da dovedu oštećenu stranu...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pretpostavio sam to, ali da li se moze postici sto tim pristupom ?
Pinch harmonics
Ocigledno moze jer se ne zna ko je ostecena strana, nisu uzimali izjavu od pjesaka. I ma sta god drugo pricali, samo ponavljaj ka papagaj da ti dovedu ostecenu stranu, i sudija mora presuditi u tvoju koris'
a sto cemo sa ovim policajcem sto je to vidio?
f6
On se standardno,nece pojavit
i da se pojavi kazes da laze da te kanjava zbog sujete jer si vozio brzo a nije imao radar ili tako nesto smasti.
I naravno sudija prije vjeruje njemu nego tebi
Isao sam 20km/h. Neka zena stajala na pjesacki izmedju parkiranih taxi vozila. nije ni krenula da prelazi i oni meni odma bup kaznu
Pinch harmonics
i meni je htio danas kod sarajke...ali ja zaista nijesma vidio pjesaka ali on me ubjedjuje da je nagazio na pjesacki. 5 minuta smo se ubjedjivali i na krjau mi veli "ajde ali cu ti je napisat naredni put".prodjem tuda 10 x dnevno i stajem svima , ali bas, i zaista ne znam dje je on vidio pjesaka.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
E kakvi su ovo pacovi. Prije po' sata me zaustavise kod Školijere, ovaj jedan mi radi kao 'pojacana provjera alkohola u krvi' o.O i cuda neka, pa me smara kao radim, pa kako sam to i to godiste a imam toliko i toliko godina, preveliki debil, i tako mi dosadi vise i ja mu rekoh pusti me vise nego daj taj test da radim i on me povede kod kolege i kolega me pita:
Jeste li pili?
- Ne.
Sigurno?
- sigurno
Ni kapi?
- Ni kapi
Bas ni kapi?
- Bas ni kapi
Vi ste nesto pili.. Moraa..
- Nisam
Ni kapi?
- Druze ne smaraj me vise, nisam pio, pusti me
Izvolite vase isprave, prijatno i osmijeh
Kakav debil.
Prastajte
But if you never try, you'll never know..
A taksisti su posebna ***** cast izuzecima... Prelazi drug pjesacki ovaj mu svira i grana rukama mi nazad on na gas...I situacija idem od starog ka gradu pali mi se zeleno prolazim pored roksped pumpe oce lik preko dvije trake da se ukljuci za u traku za stari boli njega ***** za dlaku sam ga izbjega....I milion drugih situacija sa taksistima..
Vise srece no pameti![]()
Kako volim te 'oproštene' prekršaje, pa mi posle 2, 3 mjeseca pokucaju na vrata.
Ja danas krenuo za zetu i odma posle nadvoznjaka na izlaz iz PG me zaustavlja mercedes C clasa presretac(na NK table) Nista ja stanem vec pripremio dokumenta(sve uredno pojas,brzina,oprema)kad ispade mi jedan dobar prijatelj,nisam ni znao da sad vozi presretaca,i eto blago mene imacu na koga da se pozovemInace mi je rekao da su dobili naredjenje da pisu svima kazne zbog pojasa prifalilo im para
tako da znate i vezite pojas
bar van grada :P
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks