ali ima engleski?
Ja nazalost za tu seriju ne nadjoh prevod.
all is worthwhile if the soul is not small .
ali ima engleski?
The Count of Monte Cristo (TV mini-series 1998– ) - IMDb
Je li gledao ko ovo? Utisci?
Last edited by D.S.; 04-11-12 at 18:58.
ja citah knjigu i ista je fantasticna. sad ne bih znao da li su uspjeli da je kako treba prebace na veliki ekran. u svakom slucaju radnja je i vise nego interesantna.
odakle si skinuo ovo?
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Downton Abbey spoiler alert: ne mogu vjerovat da su ubili Sibil. Strasno
Ja ću da probam odavde http://thepiratebay.se/torrent/52773...lang__No_subti
Ima malo seedera ali će se valjda skinuti.
epizode su standardnog trajanja oko 45 min, poneka je i sat vremena. sjajna je serija, a i prelijepa Ledi Sibil podsjeca na Anu Ivanovic
Ok onda. Bio sam počeo na ovom sajtu, al' kad vidjeh da traje 92 minute..
The more things change, the more they stay the same.
http://www.imdb.com/title/tt0119683/ Jadnici sa Nisonom, odlicni, dodju kao neka mini serija.
Jedina serija koju volim da pogledam trenutno je Dekster.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Hunted nastavlja da dominira
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Dobra znaci Hunted, zanimljivo izgleda.. Ja se prevarih sa Arrow, mislio sam da je ozbiljnija serija, ali nista vise no zabava.
Zavrsi se i treca sezona Downton Abbey, sinoc je bila zadnja epizoda na ITV. Bas ne znam kako se razdvojiti sad od njih i hladnokrvno pocet nesto drugo gledat. Lejdi Sibil, Mr. Karson, Lejdi Meri, Misis Hjuz, hiz lordship, her lejdiship... znaci nedostaju mi likovi![]()
blago tebi, ti si sve odjednom odgledao, a ja cekao godinu na trecu sezonu..ma mozda opet i pogledam prve dvije...Nesto posebno stvarno.. samo me je malo Lord Grantam razocarao tokom trece sezone, sama gluma prije svega a i neubjedljiv pristup liku, ne znam imam takvo opazanje. Mozli Mojsije Mozli, kakav izgubljeni lik, kakva komedija od covjekai neprevazidjena Megi Smit, jedna od najvecih glumica ikad stvarno.
sto je zgodna ova crnka iz zadnjeg PoI-a. :****
Treba iscekat ovih mjesec dana.. Meni se cini da su malo prenaglili sa svim. Mislim napravili su melodramu dje ne treba da bude. Znam da nije obicna porodica u pitanju, ali ja bi bio savrseno zadovoljan da ih gledam svaki dan kako funkcionisu ili samo Megi Smit kako baca provale.. Nazalost to ne donosi gledanost, pa se i desavaju ovakve stvari kao pri kraju trece sezone. A i cini li se vama da Lord Grantam nije bio tako tradicionalan prije, da je bio popustljiviji i tako dalje.. moram da odgledam opet prve dvije sezone, godina je dosta covjek da zaboravi!
Haha, Molzli je legenda, pogotovo kad se prosuo na kriket.
Stvarno Megi Smit sjajno glumi s obzirom da ima oko 80 godina, bas odlicno igra onu babu.
Nego, zivot ide dalje. Sad sam na pola prve sezone The Killing. Serija je dosta solidna, jedino sto je masu depresivna. Kisa pada tokom svih epizoda, oni roditelji ucviljeni, ubistvo... samo da se zavrsi.
Kad se zavrsi zapitaces se sto sam ja ovo gledao uopste!
E da mi je nac bilo kakav prevod za put za ajvonli pare bi dao!
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks