Josh i da ti nacrtam najbolje,idi uzmi druze te 10 i odigraj tiket i uzivaj !
P.S. Ta djubrad iz Meidiana ne bi dali jackpot na tikete od 50 i vishe shanse nema,pas im sve ... !
znaci 10 eura je jackpot za tu uplatu ili kako ?
Josh i da ti nacrtam najbolje,idi uzmi druze te 10 i odigraj tiket i uzivaj !
P.S. Ta djubrad iz Meidiana ne bi dali jackpot na tikete od 50 i vishe shanse nema,pas im sve ... !
...
sto mislite vi ljudi za ovaj milan ??? da se igra tu jedinica ili ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
S obzirom da su se vratili na 4-3-3 i da su dali 5 golova u zadnjoj utakmici, mirise na 1.
milan probati x-1 ... ili 0:0 poluvrijeme 1:0 kraj ...(ovo drugo u meridian slobodna igra par eura cisto bzvz)
Milan mora da dobije ovu utakmicu, ali sa druge strane Malaga je velika k'o kuca. Tezak mec, bas tezak... Mislim da Malaga ide minimum na bod, jos su ih dobili prosli put i sad znaju da Milan mora da napada. Tu ce samo da se ceka da Isco uzme loptu u nekoj brzoj kontri.
djeluje mi dobra kvota a opet milan bi morao da dobije ako misli dalje
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Malaga bez Toulalana nocas, Milan bez Boatenga dok je Robinjo pod znakom pitanja.
Koja je najbliza kladionica autobuskoj u Nk? Ima li neka u pravcu Volija i onog novog skvera?
Imas u sklopu same autobuske cini mi se Lutriju i Premier ...
Milan - D11
Olympiakos - 1P 2+
PSZ - 1P 2+
M. City - 1P X
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Sta mislite za Real veceras!Meni to dobar 1.
Igrajte PSG da ce dat dva gola u prvo poluvrijeme 2.70 kvota u sporting..
Real gg3+
A evo i za sutra tri para koja bi odigrao:
Bayern 1 - 1
Valencia 1 - 1
Man Utd 2
Kvota 5 - 6 eura..
Porto 3+
PSG NG
City 3+
Milan 1 DNB
Real 3+
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ja cekam da vidim oce li Mr.Bobby postavljat sto![]()
---Chelsea Fc---
sta ce bit sa hulkom zna li ko ? bas sam htio na njega da ulozim da daje jeda ili vise golova
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
probao bih tipsarevic uzima set @ 3.8
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
birmingham 1
derby 1
milan 1
real gg3+
schalke gg3+
jedno pitanje za ovaj pre match djavo, jel ovih 25eura mora da se stavi striktno na 1x2 ili moze na nesto drugo iz ponude da se ulozi ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
e ja danas ovo igram pa sta bude.
Psz 2+pp
Real 1-1
City dupla pobjeda
kvota 17![]()
Ela zaradona probicemo maler zajedno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks