Massa je bio zamalo sampion dok je vozio sa Kimijem.
Massa je bio zamalo sampion dok je vozio sa Kimijem.
She is only here to annoy herself!
Before the problem (qualifying disqualification) for Vettel, we were thinking of leaving Abu Dhabi with a deficit of 20-something points,” the Spaniard commented. “In the end, it’s ten. It was a good weekend. But they will have the fastest car over the last two races. There is no magic part that will come for Austin or Brazil…but, as I said a couple of races ago, they have the fastest car but we have the best team – so we’ll see who wins.”
Ma da, bitno je da ima dobar tim, to sto nemaju najbrzi bolid to nije problem. Da, jednom je izjavio da je bolje voziti za Ferrari koji ne moze pobijediti nego dobiti sampionat sa fabrikom pica.
Inteligentan ovaj Lojzek.
TAKUMI
Mali podsjetnik za ove sa "talenat-metrom":
Ako se ne varam,i Kimi je vozio kad su u timu bili Todt,Byrne,Ross i ekipa,pa uze jednu titulu zahvaljujuci borbi izmedju Hamiltona i Alonsa,a druge godine mu vec platise da ide polako...Daleko od toga da je povezao 5 titula zaredom-kao pojedini koji su stvorili taj tim...
Drugo-kenjate tu o gore pomenutom "savrsenom timu" koji je sastavio licno Schumacher,a zaboravljate da je isti 96-e vozio za Ferrari kao aktuelni sampion,i da je pune 4 godine i pored neogranicenog budzeta,i prepravljanja Fiorano-a (ako znate sta je to uopste...) proveo postavljajuci Ferrari na noge,da bi tek nakon toga povezao 5 titula...
Trece-nikad ne bih mogao da navijam za nekog vozaca koji je wanna be neko drugi-kao npr Kimi koji ne krije da fura J.Hunta,i pokusava na silu da bude duhovit...
Da je on kuler kao sto se predstavlja-ispijao bi pice na Ibizzi u drustvu sisatih plavusa i trosio milione,ne bi se akao sa F1 i gledao dje ce glavu da izgubi.
Kad je rekao da mu pobjede i titule ne predstavljaju nista-LAGAO JE!
Sto kaze jedan moj prijatelj-u sprdnji naravno:Kad cujes ove vozace,nikome od njih osim Schumacheru nisu vazne pobjede i titule-njihova maksima je:
"Vazno je ucestvovati" :miserable:
Neko ga cak uporedi sa Maratom Safinom. Sa covjekom koji je znao da dodje na mec i da ne zna sa kim igra, da pije do ujutro pa da uzme reket u ruke i ide da igra tenis. E to je car, legenda, a ne neko ko sebe tako predstavlja, a skroz je u sportu, maksimalno spreman i pripremljen. Bilo je dzekova u sportovima, ima ih i sad, pogledajte jednog Bodija Milera npr. daleko je Kimi od tih ljudi.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ma budala. Uvijek je vozio za top timove i ima samo 19 pobjeda
TAKUMI
ovaj je RB izgleda citav flexi....
E sta ljudi pricaju za Kimija, ne vjerujem...Ono njegovo ponasanje ne moze da se odglumi i da se lazira, co'ek je je takav. Nije on kriv sto je veca faca od Shumija i sto je popularan sa 1 titiulom koliko i Shumi sa 7.
Evo danas naucih odje da je Kimi popularniji od GAZDE.
Kill yourself please.
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ma e, bas je popularan.
I cuo je da smrtnici padaju na te fore pa ih forsira.
A onaj razgovor sa inzinjerom je bio totalno seljacki, a poslije je rekao kako to rade svi timovi da bi pomagali vozacima. Ja se kladim da mu je to zadnji razgovor te vrste preko team radia.
E, takvi su ti ovi fejker navijaci. Sad mu je trka poklonjena pa su se pojavili. Inace ja ih nisam vidio od 2007-e.
Last edited by Fabia_Elegance!; 06-11-12 at 00:19.
TAKUMI
NAJVECI samo u Njemackoj ima fanova koliko Kimi ukupno. Mimo Evrope samo jedan covjek postoji u F1. Znamo ko je to.
A forsira bas, oce da bude faca jbg. Da je Lotus pametan umjesto sto baca pare da uzme Sutila i Kovalainena i da bude itekako ozbiljan tim.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ma bre,on da je neki J.Hunt kad su ga pitali: da li ce zamijeniti Massu u Ferrari-ne bi rekao:Sve je moguce.
Rekao bi:Ferrari-sta je to,neka vrsta pizze???
Alo,na raspolaganju si timu koji te prije samo par ljeta odyebao-WTF!!!???
Lik bi ladno cistio Montezemolu cipele za mjesto u "Propetom konjicu".
Sto se nije u Ferrari opijao i qrcio preko radio-veze?
Dok sa druge strane imamo frajera ciju odluku 4 mjeseca ceka cijela Mercedes Benz imperija,par vozaca u gridu,i Peter Sauber koji obecava basnoslovna ulaganja u bolid samo da dodje M.S.-i ovaj ih ladno kulira...
Ma zajebi sve-Loeb kad je osvojio jednu od mnogobrojnih titula u WRC-u,preko tim radija je rekao timu:Zovite me Schumi!!!
WTF???
Nemoj jebat da je rekao to????
P.S. 2008-e i 2009-e Kimusa je bio vodurina, onda su ga odjebali, tacnije dali su mu nekoliko miliona samo da cuti i da ide kuci.
TAKUMI
@fabija @m.s @petronas @jakuza
Hahaha dobri ste. Navijaci.
Al ljudi...voda.
Kissic
nevjerovatno
...ali samo jedno da kazem, ako je neko od vas mislio na mene u svojim opisima od zadnjih par strana u vezi navijanja za kimija i poznavanja bilo cega...molim neka kaze (i snosi posledice naravno) i to ne mislim na "tastatura posledice"... previshe neka prica odavde lici na dopisivanje petogodishnjaka u stilu ja sam pametniji a ti pojma nemash i to uz nevjerovatnu kolicinu nevjerovatno odvratnih nadimaka koje jedni drugima dajete medjusobno, uz ni malo smisla za humor, pa je i to navjerovatno!
Ja licno sam mislio na tebe (izmedju ostalih) jer vjerovatno imas neki uredjaj za mjerenje talenta,pa znas ko je od koga veci talenat.
A te prijetnje o snosenju posledica:Ne znam jesi mislio da bi me Raikonen mogao tuziti,ili da se pazim da me ne izbije "neko nedje"?
Last edited by M.S.; 06-11-12 at 08:25.
Ih kako ga provali, čak je i pustio kosu da liči na njega i takao se po nosu prije zadnje trke u njegovom stilu...
A to da je lagao reci ovim plači***********ma Alonsu i Vettelu, Ledeni je imao odličan bolid i 2008 (sa kojim se mrtvi Massa borio za titulu), da mu je toliko stalo kao npr. Šumaheru, osvojio bi je lagano...
A taj što ga ti dižeš u nebesa je odavno jedne prilike izjavio 'zavrnuli su mi ruku da potpišem za ferari'
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Cekaj, hoces da kazes da mu nije stalo da dobije trke??
Hoces da kazes da je 2008-e imao odlican bolid ali nije ga bolio ***** za sampionat??
TAKUMI
:lolblue: nije mu se osvajalo.
Vrh...Idemo ovako:Schumacher za ove 3 godine nije pobijedio i uzeo titulu "jer mu se nije osvajalo"...
Polako ljudi,pa nije bilo prije 20 godina,nego prije 4 kad je Schumacher na testiranjima sijedao u bolid da objasni inzinjerima nedostatke istog,jer su ovi dvojica bili nesposobni.
Pa jes, zato su ga i u Mercedes doveli da im 3 godine objasnjava nedostatke bolida i da ga ne mogu sastavit' bez za tih 15minuta kvalifikacija za Monako.
Dobro je to strucnjaci, sad svi navijate za Vetela i ne znam ni ja kakve indijance jer je stari dosta objasnjavao a?
Navijajte nekad za nekog ko nema citavu organizaciju F1 iza svojih ledja. Ko nema neogranicen budzet, ko je nelegalno vozio pola svoje karijere, ko nema najbolje bolide i vodonose pa mozda i budete znali da osjetite sto je sport i takmicenje.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
MI smo osjetili... ali ti tesko da ces ikad jer su ti favoriti daleko od ikakvih sampionata..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks