Jbg parola snadji se, ima li dje loz ulje da sipam u golfa2 ?![]()
a zamisli tek kad jedno 90% vozaca tih bagera i kamiona ne bi pretakali naftu u burad i prodavali ih po nekoj medjucijeni![]()
She is only here to annoy herself!
Jbg parola snadji se, ima li dje loz ulje da sipam u golfa2 ?![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Priceless. :mrgreen:
ide gorivo na 2e posle izbora, do nove, do ljeta, ...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
cekaj nije jos formirana koalicija u NK![]()
She is only here to annoy herself!
daleko je nova...
Fala BOGU MILOSNOM.
LPGTECH 067 854 548
Znači 9 centi dolje...
Extra, dođe me jeftinije jedan euro na 100km sada
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Jedan krug njegoseva - ul slobode, dzaba![]()
ja sam cuo da se ukida prevod sad od nove godine :lolblue:
Evo vehabijalni fejker prvi u redu ceka da tanka po novim cijenama:
![]()
TAKUMI
u zadnje vrijeme sipam na Vuk Petrol, pokazao mi se boljim od Petrola, a ubjedljivo najgore je na Jugopetrol.
Ali plin na Vuk Petrol je smece, kao i na LO i Petrol.
TAKUMI
ja prije tankanja resetiram BOARD i odometar, tankam, on mi da RANGE, na osnovu litara...
kasnije uporedim RANGE i koliko sam stvarno presa prema ODOMETRU, svaki put najvise predjem sa gorivom sa Vuk Petrola..
U subotu naspem 15l na jugopetrol i krenem sa familijom za nk... Uzbrdica kod Rs rakocevic oduze mi se gas totalno i ugasi auto.. Pobjegoh desno i da upalim oces tuki... Vergla vergla nista... Otvori haubu da vidim kablove sve ok.. Opet verglam upali al odma se gasi.. Upalih je i drzim gas i tako radi al trokira kao na 3cilindra.. Krenem nekako i jedno 3-4km auto se raspada..prodjem kruzni u dg i penjem se onim bulevarom i drugom full gas pa treca kad je na auspuh pocelo da pucaposle toga sve ok.. Nikad vise jugopetrol!!!!
Voda mamu im hebem.
Sent from my 911 GT2 Turbo
I ja cujem da ce sad da se sipa benzin namjesto plina... Bit ce jeftiniji![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
dje sipate plin ?
ja nesto nisam zadovoljan jugopetrolovm , onaj u blok mi je djelovao ok (chini mi se da sam presao 20-30km vise zadnji put)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja i dalje turam gorivo dje stignem i ne vidim mu razliku
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ja vi rekoh da ide benzin dolje i da ce bit ka dizel ili nizi...mada je po nekima, kao i uvijek, trebalo da skoci.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks