Jasta, masu srece imaju stvarno. Toliko su srece imali da su krenuli iz boksa, a onda morali da promijene prednje krilo koje je bilo razvaljeno sa obje strane. Dok je bilo samo sa desne covjeka su pitali da li da ostane ili da udje na zamjenu. On ostaje i cisti sve pred sobom. Stajanje vise i podijum. Tajo za sve trenutno. Njemac je to!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ali veli Pavle Zivkovic komentator na SK - Grozan je onesposobio dvojicu :lolblue:
Ali Kimi je nepravazidjen ekipa iz boksa mu govori neku taktiku a on im ladno "U redu je momci znam sta radim":lolblue:Čini mi se da ga Alonso do sjutra ne bi pretekao iako mu se opasno primakao
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A Alonso je najveca kiksara kad je najvaznije. Ima ga krug do kraja, ima 15 hiljadinki zaostatak i samo treba da udje unutar sekunde i sto on radi? Pravi gresku na izlazu i gubi sansu za DRSom. Fetelu se te gluposti ne desavaju, kad je najvaznije najbolji je!
cini ti se.... alonso bi poginuo da ga pretekne... e sad pitanje je kome bi gume duze izdrzale..
a jes...doktoroski se je imao srece...poces od dva safety car-a, od kojih je drugi bio kao narucen...do prvog takodje koji mu jenaslagao sve vozace...preko isapadanja mnogih... koji su mu se bukvalno sklanjali sa puta... priznajem ...cudo je uradio sa najbrzim bolidom... da je imao malo vise duela na stazi...pitanje je bili i zavrsio trku...
Raikkonen's engineer gives him plenty of information about how far Alonso is behind him, but the Finn's response is classic. 'Leave me alone', he says. You gotta love Kimi.![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Sve je to ok, ali samo dokaz koliko ima jaci auto od svih ostalih. Bas ga je sreca posrala maksimalno :S
Para vrti dje burgija neće.
Ma kako ne, samo bolid pomaze Fetelu. Zato je on tu dje je, a Veber je drugi u plasmanu? Oh wait...
pazi mu facu...dobio sam..pa sta???![]()
Slikali bi se i Alonso i Fetel da Kimi ima bolid da valja no vidjecemo ih sledece sezone
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Lojzek bi do sad osigurao titulu da je vozio Kimijev Renol.
TAKUMI
Jao kako je Kimi odvezao,nisam mogao da vjerujem kad je poceo da bjezi maldonadu,mislio da je do maldonada,a kad je alonso bio drugi reko gotovo pretece ga a ono trt,pa izlazak iz pita ispred vetela ,e vec tu sam bio sig da ce ga stic ali ni on mu nista nije mogaoA ono katapultiranje na start trke?jaooooooo
Vidi se da nije zardjao
mada sam od zadnje 8 krugova osijedio
)))
A vidjeste li alonsa kad su bili da se osvjeze?sam se odvojio ka pacenik a kimi i vetel se zezaju,i ono kao prenemaganje pred kamerom kad se kvasi vodom ahahahahah
Ali kimijeve izjave,ma EPIC! To moze samo ON i niko viseI to ajde jednom da im ga rece no dva put eehehe
I na kraj najaca bomba,kako su ga opominjali da se nije smejao kad je bio drugi,pa kaze evo sad se smejem
![]()
A kad se dohvatio sanpanjca ahahah prvo da se malo takne pa da ih malo prsne
Ovo je samo da pokaze da nije zaboravio kako se pobjedjuje![]()
Kimi je ubjedljivo najbolji vozac u F1, samo bolji bolid i da nije lud, nego cekamo sledecu godinu, tek se ove godine vratio![]()
Fetel je ono sto je bio NAJVECI. Znaci trenutno Fetel pa 10 praznih mjesta![]()
100%.Nema konkurencije.
TAKUMI
Odlicna trka prije svega.
Milo mi je zbog Kimija, kakva mirnoca i hladokrvnost, citava trka bez greskice, popustao je kad je trebao i povecavao kad je trebalo. Odavno neko nije ovako lagano odvozio.
Dalje, postavio je autoritet u Lotus, ja mislim da je one tehnicare strah da ga zovu na vezu da ih ne izmrsika.
Covjek vozi po svom i to je, nekad donese rezultate, nekad ne, ali to je za respect.
Britni klasicna govedina od vozaca, ili kao sto rece JUAN danas dok smo gledali - PLAJVAZ.
Nego, kad je izasao iz bolida pokazivao je Kartikejanu gestikulacije rukom koje definitivno oponasaju kocenje, tako da je vjerovatno kocio prije udara ( bar je to pokusavao da mu objasni ) i vrlo je vjerovatno da postoji neki problem u Benzovim bremzama. To je ono sto je TATA rekao u Singapuru, pa ste ga pljuvali odje ali ok...
Po vama bi sad ispalo da je Rosberg za penziju, da mu je oslabio vid i td i td...
Zalosni - teska trka, frustracije i prilicno greskica i promasenih putanja, ali rezultat i vise nego dobar.
Red Bull necu komentarisat, jer onaj bolid ne treba da se takmici u ovoj klasi... + dva sejftija u najidealnijim momentima za njih.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kako sad cute ovi hejteri...
TAKUMI
I mislim da Fetel nije odvozio nista posebno.
Sva obilazenja su mu bila u krivinama 8 i 11, posle pravaca dje je kidao bolide DRS-om.
Cijelo vrijeme je preticao slabije timove, plus Rosso koji mu se sam sklonio. Cim je stigao do malo ozbiljnijeg protivnika, Batona, stao je. Plus je imao meke gume, plus svjezije i bas se mucio da ga obidje.
Sa onim bolidom bi se Pedro de la Rosa popeo danas na podijum, vanserijski auto.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Aj ne ****.Daleko od toga da je imao najbrzi bolid. Vidjeli smo razliku pred kraj kad je imao gume koje su imale 8 krugova manje od Butonovih, i jedva ga je prosao.Vozio je doktorski i to je to. Weber ima isti bolid i tu se mucio sa Maldonadom i ostalima.Vettel je danas najkompletniji vozac u F1.Da nije morao da stavi krilo, dobio bi trku.
TAKUMI
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks