umočiću![]()
Slobodno, zamisli da ne gledamo![]()
Tu es mon héro!
umočiću![]()
I ja cu... sjutra vece :mrgreen::mrgreen:
Tu es mon héro!
hhhahaahahahahaahahaahaahhaahhaahhahahahaahha
moram podijelit ovo sa vama...
igram slagalicu na fejsbuk i zapade me neka žena starija...na asocijaciju otvara polje A1 i dobija KAFA i konačno rešenje kolone A kuca MINAS...
e kako se prevrnuha ne no kopa
Ako zasluži? E da ti bog da poslušno dijete e kami njemu ondah,može babica od njega bit..![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Da gledam ženu kroz koju lagano može omanja lokomotiva da prođe sa sve vagonima?
I dijete svo u krv i ko zna još kakav gulaš?
Neka ne zajebavajte se. Nije to ni za čije oči, ne samo za muške.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako bi da si kakav papkar, vepar npr, kad se rodi pa ga oblizes, jezikom mu maknes onu skramu sa tijela, a?
I am so post-rock I shit sad birds.
To pitaj El Ninja, ima iskustva.
Bijo si poziw koi se neodbija
Putovao čovek, u gluvo doba noći, sam samcit, kroz neku pustu klisuru, pa sretne puno ljudi koji su jahali na konjima, uz pesmu, pucnjavu, svirku i larmu veliku. Oni se pozdrave s putnikom i salete ga da se primi za staroga svata. "Samo njega nemamo", kažu mu oni, "a pošli smo po devojku". Čovek se najpre odupirao, ali najzad pristane, i tako zajedno produže put. Kad su stigli do prijatelja, išlo je sve kao i na običnoj proševini, samo je starojku palo u oči da se od svatova niko ne krsti, i koliko je god puta on sam hteo da se prekrsti, drugi oko njega uhvatili bi ga za ruku i rekli bi mu: "To kod nas nije u običaju". Tek docnije stari svat uzme pljosku i ugrabi te se prekrsti i rekne: "U ime oca, i sina, i svetoga duha, amin", i najedanput nestane i one svetlosti, i sobe, i naroda, i svega ostalog, a on se obretne na jednoj vrbovoj grani, koja je bila nadnesena nad dubokim virom, a u ruci je držao žabaželjku kornjaču, koja se praćakala. Spaslo ga je samo to što se prekrstio, inače bi ga đavoli udavili, kako su ga već bili nadneli nad vir.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ko ce kaVu da mi skuHa?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
...i da me izmasira?
Ja te mogu izmasirat al jedino nogama malo , jel problem :P
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
moš li mene izgazit malo?
Nema problema tebe malo kasnijepolako po redu :P
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zasto nogama? DJE su ti ruke? :P
ajdde, ajde, spremaj se![]()
A bolje je nogama i mojom kilazom![]()
Vec su pripreme u tokumada ima josh dosta vremena
Nije bolje. Lijepo me masiraj ako oces,ako neces-ne moras![]()
A nesto mi je losa kondicija u ruke![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks