Black daj koju utakmicu danas, da odigram...
○ MAX BET ○
22:30 BRAZIL: Campeonato Brasileiro
Coritiba - Atletico-MG
Tip: 1 (2.60)
nijesam otvorioda sam toliki strucnjak od kladze bih zivio
a to je jedan od boljih blogova pa zato
Vrijeme je da spanski gladiator zaustavi poljsko cudo. Nisu igrali do sad, ali Davidu odgovaraju visoki igraci. Kvota na Ferrera 1.5
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Ovaj Briz mora vise da dobije...kad ce ako ne danas...
daj ljudi,neka mi neko od vas skine ove madjije!
daj te nesto pa makar i kvota 1,05 (jer mi ni to ne dolazi),cisto da me krene!!!
Mr Bobby je majstor kladjenja, posebno za Live ! Baci jos nesto Bobby!
---Chelsea Fc---
kopenhagen GG
liverpul GG
palermo t2 1+
viking t1 2+
olimp 8,3
dubl
cg-ceska H2(+2,5)
buducnost-turinger H2(+4,5)
bet365
Reče mi neko.
Orebro-Gais 2-1
Eto, čisto da podijelim. Svi znate koliko su 'sigurne' ovakve dojave.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Znaci ovaj QPR nikad u zivot nece dobit
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Momci evo da citiram jednog lika sa Hrv foruma
Pozdrav svima
za vas koji igrate lokalno jedan info i pozurite kako bi ga eventualno mogli iskoristiti...
U zadnjem kolu urugvajsle lige Montevideo Wanderers i Juventud su odigrali 3-3 i doslo je do masovne tuce na kraju utakmice i sudija je podijelio cini mi se 16 crvenih kartona, po 7-8 na obe strane...
Danas Montevideo Wanderers igra kuci protiov Bella Viste a Juventud docekuje Cerro Largo..Treba igrati protiv oba tima, kvote na netu naglo padaju i u njima vec nema nikakvog value...Probajte naci neku lokalnu kladionice da se mozda zeznula prilikom postavki kvota...
---Chelsea Fc---
Igrajte na ovaj Orebro 6+ ili 7 + trebalo bi lagano da dodje jer gosti igraju sa omladincima![]()
@masinac081
meridian ih nema u ponudi.. nisu ni oni ludi![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
e jebo me pas pa vjerujem glupim sajtovima da cavani nece igrat.. igra i eo dao je jedan gol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
trebao si odigrati....ako ne odigra kvota ti je 1i to je to..
Ne mogu da vjerujem na sto sam pao...Seltik u 90' vodi 0-2, i u nadoknadu prima 2 gola...ubio bi se sad...
o cemu se radi Celtic ? ja ne vjerujem..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks