Nije nije.'94 je mala
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Nije nije.'94 je mala
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
A bježi, 94 sam išao u osnovnu...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
mladje sladje![]()
1. Mercedes has made a car a long time ago that still hold the world record for the fastest pass on a public highway. W125 Rekordwagen, 430+ km/h. NO Nissan have ever reached those speeds.2. SLR/SL65 AMG are cars that are faster than the 2012 GT-R. Sure, the GT-R is better at the quarter mile, but the after that both of these cars would easily pull away.
3. 0-60 in 2.7 seconds are in ideal conditions, it would be more fair to refer to times like 3.0 seconds to 60 mph from 0
Vise su mi se na glavu poperili ovi novopeceni ljubitelji kola sa ovim smrdljivim nisanom.
Naravno da ce AMG ocistiti pod sa njim.
On ne moze da krene s mjesta sa fabrickom snagom, a ne i da ga cipujes, zato su se probali sa rolling startom.
Dalje, Black ima 730 KS.
Dalje, oko ringa je oko pola minute sporiji.
Dalje, ovo kupuju oni koji imaju more money than sense.
TAKUMI
A ovaj Black je lijep, a?Ruzno auto, kaze.
TAKUMI
GT-R ruzan, hahaNe znam je li više, ali je prije bio parkiran GTR odma' do SLS-a, ja mislim da niko SLS nije primjecivao, kao malo dijete naspram GTR-a izgleda, totalno nebitno
![]()
GTR je bio sinić parkiran ispred CNP -a.
NA prvi pogled WAUUUU, na drugi isto. Na treći kada se zagleda čovjek vidi se da ga je dizajnirao neko iz NFS serijala. Kao igračka.
Ovo je gospoština.
![]()
Getra su dizajnirali aerodinamika i vazdusni tunel, kao i neke stvari koje nijedan drugi sportski auto nema.
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-11-12 at 19:29.
TAKUMI
Džabe ovo je klasika
A ovo je luksuz i užitak...
I ovo traje već 50 godina.Dizajn, izgleda, moć, uživanje.
Automobil ne treba da dizajniraju naučnici već umjetnici. Tako da mene briga za vazdušne tunele, inženjere etc.
I naravno prije bih imao prvog, da mi se može dok mi GTR nije ni na prvih 10.
GTR me podsjeća na trenerku, dobar materijal, izvaredno stoji, pristupačno je da se kupi, ali ne možeš sa njom u grad jer ne ide, ne možeš na svečanosti jer ne ide, ne možeš na satsanke jer ne ide. A dobra je trenerka, svako bi je kupio dok je na lutku kako izgleda... E tako je ispao i ovo sa GTR -om i vazdušnim tunelima
Jebes klasiku i luksuz kad ne ide s mjesta, i kad ga pere CS197.
TAKUMI
Pa ako ti nastavak nadimka predstavlja godište, vjerujem da je tako. Svako drugi, ko nije Tinejdžer, ko nije Podgoričanin klasični i ko nije retardiran će za te pare (75k) prije će da kupi neki dobar automobil a ne gtr-a. A ovo upoređivanje sls-a sa gtr-om je čak nije ni smiješno...
Onda je sledeći post koji će da se odnosi na to da ima milion konja, onda ja kažem pa šta, sledeći post je "brate neka ga on parkira pored mene brate na semafor brate i onda ga ja opeglam preko milenijuma i proletimo pored školijere šesto i to će cio grad da vidi, brate".
O tome se svaki put priča na ovaj forum kad se pomene gtr, kako će gtr-om da izbuca ferrarija, kako će ga cio grad viđet a meni nikad neće biti jasna ta fascinacija autom koji izgleda kao nisan maxima i "bucanjem" ferrarija, masseratija i sl a posebno da ga "grad" vidi. I uvijek kao šlag na tortu uleti Juan tipa "krvnik je to jadan dizel tds je najbolji motor na sviijet auto"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks