http://www.rezultati.com/utakmica/bi...#omjer;overall 2
http://www.rezultati.com/utakmica/Gx...#omjer;overall 1
e ovo po mn dolazi sjutra 100%![]()
Ja razbih maler 35 keka....
Ao cujes ove pozdraveNekate nekate...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Hokej DEL
16:30 Dusseldorf - Eisbaren
Eisbaren je hot, doveli 2 vrhunska NHL igrača (Giroux & Briere), i inače su među najboljima u Njemačkoj,od zadnjih 10 tekmi dobili su 8, napad radi kao urica i trenutno imaju najraspucaniji napad lige, tih zadnjih 10 tekmi imaju G/G nebuloznih 5.00 pa vi sad zaustavite to kad ste protivnička ekipa. Obrana nije toliko dobra ali who cares
za obranu kad napad toliko golova zabija, evo sad zadnju tekmu je Wolfsburg vodio 2-0 pa je na kraju Eisbaren slavio sa 8-3, trenutno su najhot momčad lige koju je s ovako jakim napadom teško zaustaviti. DEG je među lošijim klubovima lige, teško će oni ove sezone playoff vidjeti, znaju ponekad zajebavati i koprcati se ali se iskreno nadam da se to danas neće dogoditi, sad zadnje kolo su na penale pobijedili Munchen 3-2 što i dalje nije neki dokaz poboljšanja jer je Munchen možda i najlošija ekipa lige, prije toga je DEG doživio 3 poraza od jakog Kolnera i Mannheima ali uspjeli su izgubiti i od očajnog i ozljedama protkanog Wolfsburga 5-2. Obrana je u tim tekmama dosta loše prolazila, od Wolfsburga 5 golova, Kolner 4, Mannheim 6 komada a s druge strane su tim protivnicima zabili kombinirano tek 3 gola, u kombinaciji sa tekmom kontra Munchena sve skupa im je gol razlika u posljednje 4 utakmice 5-17. Nije baš neka gol razlika kad u goste stiže Eisbaren koji je zadnjih 10 tekmi zabio okruglo 50 golova.
TIP: 2
KVOTA: 1,90
Brate kotorski ja te pratim za sve))
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Danska - 1. liga-------------------------
19:00 Aarhus GF - FC Kopenhagen
TIP: 2
KVOTA: 2,20
---------------------------
Brazil - 1. liga
20:00 Vasco - Sport Recife
TIP: 1
KVOTA. 1,55
------------------------
Rumunija 1
20:30 Steaua vs Dinamo Buc.
KVOTA: 1,55
Italija 1
15:00 Napoli vs Torino
KVOTA: 1,60
-----------------------------------
Francuska - 1. liga
17:00 Lyon - Bastia
KVOTA: 1,55
Ispratite nestoSRECNO
ovaj QPR bi trebao vise da krene ...
Ljudi sto mislite Fiorentina 1 1.60 kvota?
realno gledano trebalo bi da dodje , al posle onakvih jucerasnjih rezultata vise realno ne postoji
ovo s vremena na vrijeme da covjek igra samo protiv favorita uzeo bi dobre pare, a s obzirom da je juce bilo onoliko ispada ja mislim da bi trebala da bude ovo jedna mirna nedelja![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
1 Goal (both teams to score) FC Groningen v NEC
(Goal / No Goal)04/11/2012 None 1.57 To Run 2 Draw Zorya v Illichivec Mariupol
(Full Time Result)04/11/2012 None 3.20 To Run
evo jutarnji da podijelim s vama.![]()
I stvarno ako QPR ovo ne dobije,nikad vise pobjedu gledati nece cus Reading...
cini mi se da bi ovaj napoli trebo doc kecman danas (1.55) ne ukazuje se svaki dan prilika da se priblize juvetu
edit: brisem ovo za kavanija izgleda da ipak ne igra...
Last edited by Shadow'91; 04-11-12 at 11:31.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
igra li cavani?
pescara x-x
edit: zakasnih malo jbg.. al mozda uzivo![]()
12:30 PESCARA - PARMA X (3.10),X-X (5.00)
PROBATI I TR. 0:0 (8.00), ILI 1:1 (6.00)
probati online
Evo, da bacim i ja koji tip, nisam nikad, ali vas citam ponekad....
Atletico GO - Corinthians 2 (1,8)
QPR - Reading GG (1,55)
Huancayo - Jose Galvez (1,6)
Fredericia - Hjorring 1 (1,65)
Srecno
![]()
Anzi 3+
EDIT: da dodam jos
Trofense - Oliveirense X
KVOTA: 3.10
svaki dan mi jedna kvari tiket! uvjek zadnja i uvjek najmanja kvota!
kao da su uroci!
Dajte neki tiket samo sa golovima 0-2 i 3 +![]()
ja bi sto se golova tice probo ovako:
17:00 liverpool 3+
15:00 udine 3+
18:00 dep quito 3+
ukupna kvota: 7.14
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
http://tipovii1x2mg.blogspot.com/
dajte taj euro sa racuna i dobijte parekad davate drzavi a za uzvrat ne dobijete nista onda vam ni ovo nece predstavljati nista a cak mozete da dobijete
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks