Sta mi napravi totenhem to je tuga.
Dje prepisah Mons smrdljivi od 0-2, ne znam sto mi bi...I to jos s Brizom koji svaku dodje 3+... 1-1 19ti min...hah...Ceka bi Crnu Goru za 180e
Sta mi napravi totenhem to je tuga.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ajmo PSV over 4 , bucajte te mrcove , samo zamislite da su Zecani![]()
---Chelsea Fc---
Daj nesto Live da se baci Bvasecki![]()
---Chelsea Fc---
Znaci sure bet, apsolutni dobitak, potrebno je da imas nalog u bar 10-15 internet kladionica, banka moze i 100e, ali je preporucljivo 1000, pravi se analiza, under/over, 1x2, mnoze se koeficijenti i na kraju placanje u razlicitim kladionicama, gde ispadnu kvote odgovarajuce. Obicno se kladi na meceve, par dana unapred,jer sto je mec blize pocetku i kladionice izjednacavaju kvote. E sada, SIGURNI dobitak na ulozenih 100e je 5-8e, na 1000 je vec 50-80. Ponavljam SIGURNI. Mesecno se moze biti u plusu od 200 pa do 1000e, zavisi od pocetne banke i analiza utakmica. Sto vise utakmica se odigra - dobitak je veci. Ponavljam, sve je u matematici, analizi i hitrosti. Znaci, samo za prave igrace, oni koji ocekuju da ce sa 1e dobiti 5000e, ne bi trebalo da ni pokusavaju. Toliko za pocetak![]()
Zanimljivo ti je to Bvsasecki ... Jel samo za fudbal?
---Chelsea Fc---
smije li se ova osasuna sutra probat X ... http://www.betexplorer.com/soccer/sp...atchid=1382466 zanimljivo mi je ovo
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
@Shadow to sam i ja veceras gledao, ali odlucih se da stavim GG![]()
Real maknem u zadnji cas od 4-6 ,jer sam se prepao da ne dodje 7+...prvi put da Kristijano nije dao gol, a da je Real dobio...Bajern od 53. min vodio 0:3, a i Fulam vodio do 55' ...bice to dobro
![]()
svaka cast.... danas da se igralo Barselona- Dečic i da sam igrao na barsu bio bi rezultat 1:3 ... :P
bravo blek
e da se oce vise raspucat na ovaj mrceni gremio...
i meni treba gremio 3+ da odradi pa da kompletiram jos jedan tiket danas, al kako je krenuo bice mrka kapa, nadam se da ce u drugo pol raspucat
Who let the dogs out
man.utd gg
juve gg
barsa 2+pp
real 2+pp
i baca me atletico 2+pp sa 2e za 50....
e pa gremio.... danas sam se bas dobro ispopado..
Odavno ,ali odavno goreg dana za kladjenje nije bilo ...
za danas samo ova dva tiketa:
16:00 feirense 1x
16:30 litex 1
16:00 la coruna 1x
18:00 aalesund 1x
ukupna kvota: 3.10
16:00 feriense 1
18:00 aalesund 1
21:15 cartagena 3+
ukupna kvota: 6.84
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks