Treba mi neki dobar auto limar (poliranje ogrebotina), help?
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
hahahaha, kako ga je iscesala na neki parking![]()
u bankinuali to nije bitno, žao mi je pa bih tu brljotinu da saniram
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
rucica za sjediste od renoa klia 2002 .. po otpada mi kazu ka ne mogu prodat sjediste bez nje.. zna li ko od prilike koliko bi kostala nova da se uzme ako ima dje.. osim u aliance naravno..
Da vam iznesem moj problem, prije možda 7-8 dana akumulatoru kao da je nešto iscrpjelo svu struju, kada sam krenuo da ga upalim zaverglam 3-4 puta i onda odjednom auto kao da se gusi, polako se i gase one lampice kad ga palim (upale se kad dam kontakt), upalim ga preko onih štipaljki i sve ok, vozio ga tako nedelju dana i kako nisam ga palio 2 dana, juče da probam da ga upalim, opet isto. kao da mu je nešto iscrpilo svu struju. zavergla on normalno 3-4 puta i onda opet ono isto, ni da krene.. Znači li to da je riknuo akumulator i da je potreban novi? (siguran sam da ništa nisam ostavljao upaljeno)
не пада ми на памет ни један потпис
Ko ce da mi popravi podizash na vozachevu stranu?? Kod koga, kako, zashto? Teshko da ce mi onaj kljuchar to moc napravit.. Naime, radi se o PUG-u 307 cc, sajla se otkachila, podizach i dalje vrti znachi motor radi.. Problem kod kabrioleta je taj shto kad se zatvore vrata mora se napraviti da se staklo "podvuche" josh na gore.. To mi je kljuchar rekao da nece bit u mogucnosti da napravi.. Ima li neko josh neku ideju??
Ok. Hvala
jel logicno ocekivat da mi je ista pumpa od centralnog zakljucavanja kao na svaki a4/s4 b5 ...makar 2000to godiste?
Skrenu mi kolega Igor R. paznju da mozda to 'zuji' i izguglah i vidim da je cest problem. A i zvuk dopire taman iz tog mjesta.
Pa da pocnem gledat za polovne po otpada ili sto znam vec.
Originally Posted by my name is ...
Pumpa zuji stalno?
TAKUMI
skoro uvijek...nekad manje, nekad vishe.
ne zavisi od temperature (ni motora ni vazduha)...totalno random
Originally Posted by my name is ...
Ona treba da zuji kad radi, a treba da radi kad zakljucas i otkljucas, i to po 2-3 sekunde.
Ako ti radi stalno onda imas problem sa vakumom. Negdje, neko crijevo je puklo, jednostavno, negdje prima fals vazduh i zato radi.
Skini zadnju klupu, skini crijeva jedno po jedno i zacepi cepove na motor, jedan po jedan. Kad budes zacepio pravi pumpa ce da stane.
TAKUMI
dje naci zadnju sofersajbnu od pasata od 99 pa na vise?
Toskic Konik.
ima li ko da preporuči dobrog mehaničara u pg za audia a3 98 god. hitno je
Milun u tolosku sumu
Poslat PM.
TAKUMI
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
dje je u pg najpovoljnije kupiti djelove za pasat 94 td 1,9, interesuje me naročito set kvačila, zupčasti kaiš zatezač rolnica, zadnje opruge amortizera
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks