Ti riba mozes da budes samo u horoskopu :P
đe otvorih ove ciganske karte, grom me ubio
idem sa se bačim s milenijuma...
RIBE- žene(20.2-20.3..)
Karakter
Požrtvovana, saosećajna, umetnička, priroda, melanholična, stidljiva, često ima osećaj da je neshvaćena, tajanstvena, nestrpljiva, malodušna, nesigurna,
neurotična, saosećajna, maštovita, romantična, kreativna, muzikalna, nepraktična, sanjalica, nepostojana, neprilagodljiva, preostljiva. Često ide protiv svojih interesa, zna da tera inat, dugo pamti uvrede, njena sujeta je naglašena, naročito može imati problematičan odnos sa roditeljima. U stanju su da jedonog od roditelja idealizuje ili da smatra da je potpuno neshvaćena. ponašanju. Usredsređena na sebe i svoje probleme, često se izoluje od sveta.. Život joj je pun raznih neočekivanih obrta, uglavnom ne uspeva da vlada sobom. Izuzetno je bolećiva, naročito prema deci, kao majka je izuzetno dobra i požrtvovana.kao supruga može mnogo da istrpi i čoveka teške naravi, ali ako reši da ode iz takvog odnosa, ništa je ne može naterati da mu se vrati .Žena rođena u znaku Riba voli da putuje. Na poslu je vredna, čak iako je posao ne interesuje jer je po pitanju novca praktična, čak previše troši, darežljiva je i poslednji dinar će dati za one koje voli. Retko joj se ukaže prilika da se bavi nečim za šta je zaista talentovana, a vrlo je maštovita, ali čeka da joj drugi ponude posao, retko će sama da se potrudi da ga nađe ili da sebe istakne u prvi plan.
Najbolje se slaže sa; Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom.
Najčešće profesije : muzičar, lekar, farmaceut, tehnolog, modni kreator, stilista, frzerka, kozmetičarka, bolničarka, glumica, slikarka.
Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi :nervni sistem, otoci nogu, visok pritisak i srce ali na to ne obraća pažnju, glavobolje, problemi sa vidom, bubrezima, problem zadržavanja vode u organizmu, limfni sistem.
Najbolji dan broj, planeta koja ima na nju najveći uticaj 12, subota, Neptun, Jupiter, Mesec, Venera
Boja, drago kamenje, cvet, omiljena životinja: ljubičasta, sve nijanse plave, tirkizne, akvamarin, biser, lapis lazulicvet ciklama, ljubičica, orhideja,
Omiljeni odevni predmet lepe cipele, od reptila, lakovane, svilene haljine, ženstven stil u odevanju, plišani kompleti
Last edited by goozica; 03-11-12 at 18:21.
Ti riba mozes da budes samo u horoskopu :P
i want you
http://nebojsacelebic.b0x.me/
koga?![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ona ne zna što su boje i ne gleda filmove
Ona ne zna gdje je more jer ne čeka nikoga
Ona nema šta da skriva, sve su tajne skrivene
Ona nema svoga glasa da se javi, ja sam tu
Ljubav će doć preko duge, preko mora
Ljubav će doć kao stranac da ME dirne![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
The more things change, the more they stay the same.
super su mi ovi što prave nalog za svaku stvar posebno. makar da oće promijenit način pisanja pa i ajd
...
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Soko i orao krstaš
U proljeće uvate sokolovi i orlovi među sobom vjeru od Đurđeva do Mitrova dana. Orao je jedan dan oblijetao iznad brda i planina, eda bi što za lov opazio, pa ugleda sokola gdje bište perje spram sunca navrh vrletne klisure, te k njemu odleti. Pošto se upitaju za zdravlje, upitaće orao sokola: "Deder, pravo mi kaži na bracku i na prijateljsku, zašto ste svakoj ptici kobac, a nama zakleti dušmani?" - "Vala kad me na bracku pitaš, bracki ću ti i kazat. Kad su vas orlove zacarili i rekli svi da ste vi car nad svijem letuštim, nama su krivo učinili." - "A da kako biste vi osudili?" - "Bogme, da naporedo carujemo, vi jednu godinu, a mi drugu." - "Ama, bolan ne bio! gdje bi taka mala ptica carevala kod ovakvoga i ovolikoga bana i oglašenoga arambaše?" - Naljuti se soko, pa odletje malo naviše, cijukne i rekne: "Odlaz' otolen, gnjila trupino, dok nijesi sad s toga krša mrtav strmoglavio!" - "Ma, bolan ne bio! da li vjera nije uvaćena do Mitrovadne?" - "Istina je, ali, kad se takne čovjeku junaku u obraz, niti pazi na mjeru ni na vjeru, a za život najmanje."
:loyal: :gorilla: :tiger:
:cower:
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
kako sam oshamuuucenaaaa....
Me, myself and I
I don't get lucky. I make my own luck.
Svi mi koji volimo Jamiroquai. . .
Love, peace and respect.
Tu es mon héro!
Osjecam glad.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks