-You know who...“Well, I came last night at one o’clock, so I’ve only seen the motorway and the hotel. The hotel, outside it, looks nice. I have no complaints so far.”
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
tesko je pogoditiovakvu izjavu moze da da samo jedan covjek
![]()
ma serucka...
TAKUMI
Ja ne mogu ovo vise da gledam...
KAISER danas zavrsi 14-i na nezvanicnim, i posle daje izjavu da je to njihova realnost...
Bod nece uzet... ni ON ni Britni...
Last edited by Petronas; 02-11-12 at 23:07.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Gledam ga sad...i pitam se: na sto ce licit F1 bez NJEGA?
TAKUMI
Znas li od cega mi je lakse mnogo... Od toga sto vidim da je SRECAN..
Ide u najzasluzeniju mirovinu, da se posveti stvarima koje voli, da je sa porodicom, da uziva u svojim trofejima. Da kad se okrene iza sebe vidi da je dozivotno obiljezio automobilizam, sport uopste, da je KRALJ.
Shvatio je odlicno da je BENZ koma i ove i prethodnih godina, a toliko je ulozio u taj projekat. I sad ga vise nije briga, vozi ovo do kraja da uziva, ZA SEBE...
Ah...ima tu jedna stvar koju ni on ne moze da krije, a to je razocarenje u W01, W02 i W03.
P.S. ocekujem lose kvale za Ferrari.
Last edited by Fabia_Elegance!; 03-11-12 at 00:43.
TAKUMI
Tu je ON pokazao svoju velicinu...
Obecan mu je brz bolid, ubitacan, borbe za podijume i titule... Dobio je kantu, pravu kantu...
I nikad nije rekao nista povodom toga, nije pljuvao svoj tim, nije prijetio, nije se svadjao. Dao je sve od sebe da poprave stvari, ali kad ne ide, ne ide.
I kaze da tim nije problem.
TAKUMI
svidja mi se jedna stvar kod njega a to da nije lazav,tim nije problem vec on,ali to je tek svatio kad je dobio nogu u guzicu...
Drasticno su poskupijele kvote za "upis" timova za sledecu sezonu. Odredjen je fiksni dio i dio koji proporcionalan broju bodova u ovoj sezoni.
Tako ce Red Bull platiti cifru.od nekih 4 miliona u odnosu na 300.000 ovogodisnjih.
Mercedes treba da zahvali Schumacheru jer ce zahvaljujuci njemu usparat dosta para![]()
Release Yourself
I usput ce ostat bez nekoliko sponzora, a F1 bez milione gledatelja.
TAKUMI
Samo mi reci da je opet riknulo nesto?????
TAKUMI
Koji klinac sere Lojzek? On je siguran da ga je Webber usporio. Kakva slina.
TAKUMI
Release Yourself
To je potpuno isti Schumacher. Jedina razlika je sto sad vozi kantu od bolida.
TAKUMI
Wow, Mercedes odlucio napraviti vrijeme u Q3.
Release Yourself
Lojzek sedmi
A rekao sam da ce bit nikakvi.
Ali cudno mi je, Massa sa toliko slajdova i gresaka i samo 2 desetinke sporiji od Lojze. To mi malo smrdi.
TAKUMI
Vettel rizikuje kaznu ako je bolid zaustavljen zbog manjka benzina.
Release Yourself
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks