Sjutra swansea-chelsea 1.8 kvota na chelsea.. da nije kakva navlakusa? Nesto mi je to predobra kvota, sto mislite?
za sutra bas ima interesantnih utakmica.. e da mogu singlat sve sto ocu![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sjutra swansea-chelsea 1.8 kvota na chelsea.. da nije kakva navlakusa? Nesto mi je to predobra kvota, sto mislite?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Eo za sada ove cetri, mada mislim da je to to, bar kad su u pitanju ove vise kvote:
Sweden Superettan:
15:00 Brommapojkarna vs Varnamo 2 (3.40) - domacini su definitivno zasjeli na drugo mjesto lige i nemogu ni gore ni dolje tako da ova utakmica nema neki znacaj za njih. Dok gosti dolaze sa nadom da ce Trelleborgs ili da kiksa ili da podjeli bodove za Degerfrostom, u tom slucaju bi Varnamo (ako uzme sva tri) otiso u plej of, jer iako bi imali isti broj bodova kao i Trelleborgs preuzeli bi njihovo mjesto zbog bolje gol razlike.
Wales premier league:
15:30 Prestatyn vs Llanelli 2 (4.00) - od 2008 godine pa do danas ove dvije ekipe su odigrale 14 susreta. Niti jednom Prestatyn nije pobjedio Llanelli, na posljednjih 5 susreta u gostima Llanelli je ostvario pobjede. Ovo je dakle cisto statisticki tip, odje moze i x2 da se proba, kvota je dosta dobra 1.84, a i dosta sigurnija naravno.
Cyprus 1. division:
17:00 Doxa vs Omonia 3+ (2.00) - zasto ovolika kvota neznam, ali cinjenica je da ove dvije ekipe vec neko vrijeme "poste" s golovima, a tradicionalno dosta cesto na njihovim mecevima bude golova, tako da ovo vrijedi probat. Posljednjih 5 utakmica izmedju njih dvoje je zavrsilo sa tri ili vise golova...
Argentina primera:
22:15 Union de Santa Fe vs Estudiantes 3+/4+ (2.50/5.00) - e za ovo nema analize ovo je vise na neki osjecaj jer jednostavno su mi ove kvote nekako enormne.. mada tradicija ide u moju korist, do sada kada je Estudiantes gostovao uglavnom je dolazilo 4+, pa da se proba i ovaj put.
to je to sto se tice ovih kvota uzgred ovo sam ja pisakro ove analize, nisu copy/paste
ovo ce vjerovatno da zavrsi na neki sistemski tiket vidjecu jos, a i iskombinovacu ovo cetvoro ovako:
varnamo x2 (1.67), llanelli x2 (1.84), doxa 3+ (2.00) i estudiantes 3+ (2.50) i stavit par metalnih...
i jedan kolko tolko realniji tiket:
16:15 maccabi tel aviv 1id2+
18:00 cr belouizdad 1 (algeria)
21:30 benfica 1
ukupna kvota: 2.71
edit: dodajem jos jednu utakmicu medju ove prve cetri:
Belgium Jupiler League:
20:00 Mons vs C. Brugge 0-2/0-1 (2.15/4.50) - Od ukupno devet utakmica na terenu Monsa, samo jedna je zavrsila sa tri ili vise golova. Sve druge utakmice su bili ili 0-2 ili 0-1. A kako su ove dvije ekipe na posljednjih nekoliko meceva i primale (sto se gostiju tice uglavnom primali) i davale prilicno golova, pretpostavljam da ce tempo malo da im opane, a ovo pogotovo vazi za goste koji su dosta fino napunjeni. Ukupna gol razlika im je 13:29, od toga u gostima 7:17. Tako da ocekujem da se usalta u manju i malo da se posveti defanzivi.
edit2: jedan dublic:
20:00 nancy gg (1.85)
22:30 gremio 3+ (1.75)
Last edited by Shadow'91; 03-11-12 at 20:45.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
E ja ne mogu pogodit nista
Water polo world league
Montenegro 1 1.30
Serbia 1 1.45
Kvota: 1.885
Pa da probamo![]()
kakvi rezultati u nba nocas, ona oluja ih je sve sjebala
Who let the dogs out
Narva - flora 1 kvota 5![]()
niujedne mi gace lastike nema
Iz LOBa:
PSV-Herakles GG kvota 1,70
Herakles daje gol kvota 1,90
AZ-Venlo GG 1,70
Venlo daje gol 1,85
Hamburg-Bajern GG 1,65
Hamburg daje gol 1,70
itd... :lolblue:
Mirandes-Barselona B 2 2.30 Prosli put su igrali takodje u goste al protiv boljeg tima bilo je 1-0 na pol i nestvarnih 1-4 na kraj.. Mislim da su usli u formu i da bi mogli dobit Mirandesa koji odavno ne zna za pobjedu.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Vjerovali ili ne procitao sam na net nedje Javor-Hajduk 1 1.75 da gostima ne igra 6 igraca jer idu na svadbu,tako da svi rokaju na kec i kvota pada drasticno...![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Neke ideje:
15:30 TNS-Afan Lido gost 1+ 1,75
18:30 Hamburg-Bajern domaćin 1+ 1,70
20:00 Real Madrid-Saragosa gost 1+ 1,90
20:45 PSV-Herakles gost 1+ 1,90
Kvote su iz Loba, ukupno 10,74
Danas pratim kotoranina
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
ajmo da vas vidim sad![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks