Cijenim trud Raquel, ali mijenjaj ili špil ili profesiju.
Vitez Dinara
Vaša snaga ne dolazi do izražaja, vi se ne eksponirate i otuda vaši napadi besa i ljutnje. Vrlo ste vredni ,preduzimljivi ali ipak pomalo spori. Ova karta može simbolizovati lekara, pisca, neku osobu sa kojom ste u nekakvim odnosima ali ne previše ličnim. Ako ste postavili pitanje za ljubav vaš partner je prilično je teške naravi. Nikada joj nije dovoljno vaše pažnje, poštovanja i bezrezervne podrške. Vaš pokušaj da uspostavite srdačani topao odnos pada u vodu jer je osoba koja vam se dopada isuviše praktična, poslovna, ogromne energije, ali lišena lične ambicije. Ona očekuje da vi budete ona strana koja će njoj sve pružiti.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Cijenim trud Raquel, ali mijenjaj ili špil ili profesiju.
Bijo si poziw koi se neodbija
Osjecam se uzaludno!![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
.........
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Raquel, a baci i mene jedan tarot, da vidju sto me ceka danas
OT: Pivo i rakija sinoc. Samo pivo nocas.![]()
Ima li ko ođe iz Bosne,odnosno da ide za Bosnu?
kako se najbezbolnije nestaje sa ove planete?
Giljotina
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
počinjem da ličim na kvarnog... :hopelessness:
Napadaju li te to zene ka mene?![]()
I nisam zidar, ali eto
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Evo vala, puklice moja...
Kraljica Mača
Ako ste dobili ovu kartu, a pri tom ste žena, nalazite se na odgovornom mestu ili ste u fazi kada morate da donosite važen i odgovorene odluke koje se ne tiču samo vas lično. Pokušavate da prikrijete svoje emocije, jer vam one samo otežavaju ionako tešku situaciju. Vaša mana je što ste možda previše kruti, možda pomalo i osvetoljubivi, hladni i logični. Ova karta je lišena emocija, jer vi, ukoliko ste vazdušni znak, ne dozvoljavate sebi da budete preterano emotivno angažovani. Razlog za to je vaša prošlost opterećena raznim neugodnim događajima i vi se plašite bilo koje situacije u kojoj biste mogli biti opet emotivno angažovani. Vi znate za red i dužnost, vrlo ste praktični i sposobni da rešite svakodnevne probleme.
Ako ste muškarac i dobili ste ovu kartu potreban vam je neko na koga ćete se osloniti, bolje se razumete sa ženama. Ukoliko ste postavili pitanje u vezi sa poslom, situacija nije ni malo jednostavna, ali vi možete postići svoj cilj ako budete taktizirali. Kada je ljubav u pitanju, usamljeni ste, jer ste vi to tako izabrali. Odričete se ljubavi jer ste razočarani. Vašem partneru je teško sa vama. Ljudi vas doživljavaju kao tajanstvenu osobu i nikada ne znaju šta mislite. Vama to i jeste cilj. Nemojte pothranjivati gorčinu u sebi.
Ovu kartu često dobijaju osobe koje su toliko prepatile, da se plaše svake vrste vezivanja, pre biraju samoću nego neku novu ljubav koja ih može razočarati. Za pitanje postavljeno u vezi sa zdravljem karta označava mogućnost problema sa bubrezima.
Inače, pijem kafu i kuliram..
Nijesi nista ucinjela ako meni ne izgatas.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Evo ti link..
http://www.astrozenit.com/tarot
..ako ti ne pogode, onda mi se javi da ja probam..
Puklice, tebi treba vodeni da te ladi. Vazdušni te raspiruje, zemlju ti sjebavaš... i tako...
Nije ovo tacno, nema tu dok se ne promijesaju karte
I nisam zidar, ali eto
Sve mi je pogodjeno.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks