Kake nepodrebne greske pravi Savic, samo da ga ne izbaci u polovrijeme.
Evo ga Savić u prvu postavu Fiorentine ponovo. Izgleda da je poslao Tomovića na klupu.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Kake nepodrebne greske pravi Savic, samo da ga ne izbaci u polovrijeme.
Hahaha, nevjerovatne momente ima.
Neka paralela s kornera put gola, nego prvoklasni centaršut protivničkom špicu.
Nekad je kao amater, bukvalno.
Bijo si poziw koi se neodbija
A on jes ima nekoliko grešaka..Ali standrardno fino igra..Dosta kvalitetan igrač..A drugo je što mu samo greške vidite :=)
Onamo ga je stvarno iskomplikovao maksimalno, ka da je Barselona u pitanju pa da ne smije ispucat loptu, mogao je komotno onamo da je ispuca i bez ikakve muke da rijeshi situaciju, sreca pa je onaj tuljo primio rukom...ali dobio je isto tako dosta duela 1v1, prochita ih i uzme im loptu lagano.
Last edited by Tz-ObeLiX; 01-11-12 at 21:05.
Oladite malo, dobar je Stefan. Griješe i ostali isto toliko...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
koliko god grijesio ili ne fiorentina nije primila gol ni na ovu utakmicu kad on igra, samo je Jovetic stao sa golovima
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dje ste bili da ga pohvalite na prosle 2 utakmice??? Odje pojedini samo greske gledaju.
Ja slučajno vi]eh da ima ovo na tv pa gledam.
Stvarno nikad ne kritikujem nekoga bez razloga, i nije problem da se pogriješi, svi to rade.
Ali njegove greške, kad se dese, su nerealne, npr. poprečna lopta po ivici ili kroz 16 metara, pa to se u pjetliće uči. Samo mi to smeta.
Pogriješi brate, loše procijeni loptu, daj pogrešan pas, ali nemoj da odigraš kao što bi neki odbojkaš ili astronaut odigrao.
Stvarno sto se Igumanovica tice, coek sa 26,27 god. jos nije mrdnuo iz CG. lige i iako je meni drago kad se nekom fubaleru iz CFL-a ukaze sansa da bude clan reprezentacije bar na jednom mecu i nemam nista protiv njega, ipak mislim da je nepotrebno eksperimentisat sa tim, u redu je kad se nekom mladom talentu tipa Boljevic ukaze sansa da osjeti atmosferu u repki ,ali, ovo je po meni nepotrebno, ne moze se pravit cirkus od nacionalnog tima....
A za Krkotica ne znam sto da kazem,nisam ga nikad gledao ali ajde neka dodje,mada ga nece zaigravat vjerovatno...
Po meni,trebalo je dati sansu Vladimiru Boljevicu sa bombom u nogama ili Bojovicu i Vesovicu koji igraju fudbal na znatno vecem nivou od gore pomenutih i konstantni su zadnjih god. dana...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Shto ste zapeli oko tih godina, treba probat momka, jer je najbolji na svojoj poziciji u ligi, nije uopshte losh, kako bi to izgledalo na vecem nivou takmichenja ne znam ali teshko da mozhe bit gori od Vladimira Bozovica ili Luke Pejovica tih ljevaka...
E sad shto nije zvao Vladimira Boljevica umjesto ovoga Nikolica ili Bojovica taman posto ni Dzudovic nece dolazit, mogao ih je zvat da se provjere malo kao i Vesovica.
sto se godina tice, zar ne debitova jedan igrac sa 30 tak godina u reprezentaciju engleske?
sa 25 godina covjek star???
po meni bi trebalo u svako okupljanje da bude jedan iz nase lige, sada neka je to najbolje ocjenjeni igrac ili sl nije bitno.
a opet se ponavljam sam trend pozivanja na svako okupljanje po jedan do dva novi igrac je plus. siri se baza , probaju se novi igraci makar na trening da se vidi uklapaju li se u sistem ili ne.
doci ce vrijeme i za Vesovica i Bojovica i boljevica koji je dosta dobar,
Imaćemo kuću fudbala, od grada smo dobili zemljište, ušli u proceduru dobijanja papira i računam da tokom prve polovine iduće godine počnemo izgradnju kapitalnog projekta za rad i funkcionisanje Saveza. Vjerujem da će to biti objekat za primjer, ponos grada i države, da se ne postidimo - istakao je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević u razgovoru za "Arenu".
http://www.portalanalitika.me/sport/...-u-kopake.html
Sto ne ubaca Spaleti Djordjevica vise,evo ne mogu nikom go dat bez njega..
Luka bi trebao da ih spasi?
Nije problem s napadačima, tim je u kurcu.
Inače, ni na klupu danas. Vratio je Kanunjikova.
Ovaj Spaleti je budaletina zesca..
E onda s tobom nesto nije u redu, jer je to majstor od trenera, sigurno medju top 10 na svijetu, a Djordjevic mu ne igra jer ima 6 boljih igraca od njega.
Evo se Danny konačno oporavio posle po godine. Sad su mu tek šanse nikakve.
Spasiše se u bukvalno zadnji minut.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks