aaa brao to je toP
Ma ovaj je krama.
Odlucio sam da ga stavim na 4 klocne i polako da ga rastavim i da prodam djelove.
A jeftini su ovi TDSovi, 1300 mi je ispao.
TAKUMI
potvrda.
kome smeta neka saceka da prodje...
Originally Posted by my name is ...
samo neka dimi
I ja kazem.
TAKUMI
i stetniji je duvanski dim, nego chadj iz dizela, samo da znate!
(nečitko)
jeste, kad ste vidjeli na dizela nalijepljeno "cadj ubija"?
She is only here to annoy herself!
A utiče li čađ na plodnost?
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
samo na impotenciju, ne dize ti se dok vozis tds
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
zavisi, ako dizel motor trese puno, moze da ti unisti moshnjice!
(nečitko)
juce se fabia provozao do HN sa tds-om...
sto znam,malo dimi i ne ide bas najbolje ali zato i jeste najgori bmw koji je napravljen.
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Eto, i sam si vidio.
Ma sramota kako dimi. Svi me gledaju kroz grad.
Ja mislim da ce me iskljucit i saobracaja.
TAKUMI
Pa imash li chime to da rijeshish to shto dimi Fabia? Ovako kad prichash o tome nekako zvuchi uzasno vec na pomisao da non-stop dimi... Dobacuju li ti ljudi kakvu ragu vozish?
jel to onaj Bmw za koji se priča da je vozio šef BMW-a? radjen po narudzbi? kolioko te ispa Fabia?
momci jel problem da pitam odje sto mi se desava sa bembarom, jer ne znam dje cu drugo. Znaci sve je pocelo u ponedeljak ujutro otisa sam da ga upalim ,nece. Saceka sam pola sata upalio je,ali!!!!!!!! turbo prekida znaci kao da oce da krene i stane,kao da se auto gusi ,preko 3hiljade obrtaja tesko ide i prvom treba mu pola godine . U pitanju je e46 330d 184 konja . nocas sam se vracao iz grada i upalila mi se lampica DDE i cuo se nekako cudno bas ono ka golf 2 kad cuka ! parkira sam ga i nisam proba da ga upalim ,ne znam sto cu s njim ako mi vjerujete![]()
---Devojka moze da bude sa sela,al auto mora da bude iz Nemacku---
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks