View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogao je komotno zvat Vladimira Boljevica i Mijuska Bozovica a ako nije bilo mjesta lako bi se napravilo vracajuci ovoga atletichara Nikolica doma.

opa 6.000 postova :PP

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mislim da on definitivno ima nesto protiv Vesovica, pa jel sada on ili Dejo ali momak je mlad igra konstantno u CZ i dobre partije pruza. bolji je od dostine koji su pozvani.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    823 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Bas mi je milo sto je pozvao Igumanovica,ako je ko zasluzio iz ove lige onda je to on,ovog drugog i ne znam,al mislim da je mogao probat i onog dada boljevica u poljsku sto igra,on tamo buca golova kao da je spic a ne zadnji vezni...
    podrzavam igumanovica....najbolji igrac u domacoj ligi....on mora obavezno u inostranstvo...ima kvalitet....

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Bas mi je milo sto je pozvao Igumanovica,ako je ko zasluzio iz ove lige onda je to on,ovog drugog i ne znam,al mislim da je mogao probat i onog dada boljevica u poljsku sto igra,on tamo buca golova kao da je spic a ne zadnji vezni...
    Pomjeren je naprijed, a poljska grafika ga je predstavila kao centarfora na zadnjem meču. Viđeh da je i igrao u napadu

Ovaj Krkotić mi je misterija. 25 godina, igrač sredine terena. Klipovi sa youtube-a ne znače ništa, ali ko voli može pogledati

Drago mi je što se neke stvari, ipak, rade kako treba. Rajo Dragićević je trener Budućnosti i ne koristi funkciju pomoćnog trenera reprezentacije kako bi prodao igrače kluba kog trenira obezbijedivši im poziv, već sve treba zaslužiti. Žao mi je zbog Bojovića, ali valjda će biti vremena. Ne zaboraviti da imamo još jednog štopera za uzeti u razmatranje - Vladan Adžić je odlično zamijenio Ivana Kecojevića u OFK Beogradu, a već je pozivan za A tim. Kecojevića bih stavio od prvog minuta protiv San Marina kako bi u slučaju povreda imao već jednu odigranu utakmicu za reprezentaciju, a ne debitovati odmah protiv nekog jačeg.

Ako sam rekao da se neke stvari dobro rade, moram reći da se neke rade ne loše, već van pameti. Poleksić prije Giljena? Samo bih volio neko logično objašnjenje, a da to nije sažaljenje ili nešto slično. Poziv Nemanji Nikoliću mogu puno lakše progutati od poziva Vukašinu Poleksiću.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Vala je nepravda prema Bojoviću velika jer je zaslužio i poziv i nastup protiv San Marina ako ne zbog čega drugog onda što je trenutno u velikoj formi a ima i dobar staž u mladoj reprezentaciji ... vjerovatno čekaju da ga forma prodje ili što je još više vjerovatno da se Šarloa nedje izgubi što se rezultata tiče pa da se i on zaboravi ... kao da se nekome opasno zamjerio jer nam je ta pozicija deficitarna i što prije treba tražit neko rješenje jer trenutno ne mogu da je zamislim bez Baše a i Dzudovića će stić godine uskoro ... ne znam zbilja šta je tu problem ali ima vremena da se neke stvari postave na svoje mjesto jer niko ne garantuje da će bit dobar ali nikad nećemo ni saznat ako se ne pozove ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Je li bio sad trenutak da se karte (makar 5000) za San Marino prodaju u paketu sa kartama za Engleze u mart, i tako: napuni stadion protiv SM, omoguci i nama sto nismo iz dpsa da dodjemo do karte kupovinom na blagajni, i na kraju da se ostvari prihod jer bi te karte mogle da se prodaju dosta vise nego sto se dobije prostim sabiranjem za dvije utakmice (tj ovo se ni ne moze sabirat jer protiv SM tesko da ce bit pun stadion).
    ja sam isfrustriran od karata iz utakmice u utakmicu i rado bih kupio tako nesto, a sigurno nisam jedini i znam mnogo drugih.
    a Poleksica ako je vec zvao da ga podrzi, onda treba da ga stavi da brani 90min.
    Da macnemo ove portire pa opet prezimimo ispred Engleza

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Da se to odradi tačno bi se ponovila situacija ka sa košarke(prošle kvalifikacije protiv Izraela) kad su štampali karata više nego ima mjesta pa su gospoda ušla a mi što smo kupila nekolika dana ranije morali smo čekat.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    Je li bio sad trenutak da se karte (makar 5000) za San Marino prodaju u paketu sa kartama za Engleze u mart, i tako: napuni stadion protiv SM, omoguci i nama sto nismo iz dpsa da dodjemo do karte kupovinom na blagajni, i na kraju da se ostvari prihod jer bi te karte mogle da se prodaju dosta vise nego sto se dobije prostim sabiranjem za dvije utakmice (tj ovo se ni ne moze sabirat jer protiv SM tesko da ce bit pun stadion).
    ja sam isfrustriran od karata iz utakmice u utakmicu i rado bih kupio tako nesto, a sigurno nisam jedini i znam mnogo drugih.
    a Poleksica ako je vec zvao da ga podrzi, onda treba da ga stavi da brani 90min.
    Da macnemo ove portire pa opet prezimimo ispred Engleza
    Ada to je tako! Za meč sa SM će se moć i "loža" kupit, ali za Engleze ću se opet ciganisat sa tapkarošima dok se neka fukara smjesti na zapad i uživa jednom godišnje kad dođe "neka velika reprezentacija"!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa dobro, nije ni to neko rješenje. DPS dobije/kupi gro vezanih karata i opet stadion zjapi prazan protiv San Marina.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Blazo Igumanovic ima 26 godina a igra za Rudar iz Pljevalja. Zao mi je shto cu da budem brutalno realan, ali nash narod ima jedan fini izraz za takve igrace-kesa. Nemojte paljbu po meni momci, znate i sami da govorim istinu

Ostalo manje-vishe ok, volio bih da je pozvao ovog Bojovica iz Belgije i Giljena. Blage veze nemam ko je ovaj Krkotic.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sto se Blaza tice po meni neka je dobio poziv, isto treba nagraditi igrace iz nase lige kada pruzaju dobre partije makar protiv ovakvih reprezentacija, a Bojovic je zasluzio poziv mada mlad je igrac a na toj poziciji igraci sazrijevaju oko 25 god jedino ako nisi neki extra talenat tako da ima jos vremena za njega. mene jedino malo nervira sto se Vesovic ne zove, meni je taj igrac bas mio posebno sto moze da pokriva vise pozicija. sada u Zvezdi igra krilo. da ja znam igrao je beka, krila, i ofazivnog veznog nisam siguran za def veznog.
    polivalentan igrac slican Zveroticu samo sa boljom tehnikom.
    ali ne treba zamjerati Brnovicu nista, u svaki ciklus pozove po nekog novog igraca siri bazu a sada sto bi mi druge zvali mozda sa pravom jbg
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ja znam on igra u 2Poljsku Ligu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Blazo Igumanovic ima 26 godina a igra za Rudar iz Pljevalja. Zao mi je shto cu da budem brutalno realan, ali nash narod ima jedan fini izraz za takve igrace-kesa. Nemojte paljbu po meni momci, znate i sami da govorim istinu

Ostalo manje-vishe ok, volio bih da je pozvao ovog Bojovica iz Belgije i Giljena. Blage veze nemam ko je ovaj Krkotic.
    Vece su kese od njega pozivane u reprezentaciju i zacudo i dalje se pozivaju pojedinci poput V.Bozovica,N.Nikolica i Poleksica.Igra na poziciji dje igra Volkov s tim sto Blazo ima bolju tehniku a Volkov ne zapinje u Partizan pa eto da se ispitaju neke opcije, da se prosiri baza i da se ne ponavlja Simon Vukcevic sindrom.Sto se ovog Krkotica tice prvi put cujem za tipa al eto da vidimo sto ce biti.

Podrzavam to da se pozove Bojovic jer je momak vec stigao do zamjenika kapitena u svojoj ekipi i igra u velikoj formi,ne znam sto se ceka da dodje u Dzudove godine da bi poceo da se razmatra kao opcija jer momak je zreo za mnogo ozbiljniju ligu od Belgijske.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto mogao je za ovakav meč bit pozvan i Dino Islamović, mladi napadač, koga će vjerovatno Švedska da nam uzme, iako se on sam "nabacivao" našim raspalim selektorima.

Baš je u poneđeljak dao jedan gol, poslije vrlo dobrog primanja lopte. Nije neki ekstra talenat jbg, ali opet je bezveze da se ne vodi računa. A mečevi protiv San marina su idealna prilika da "oročite" nekog fudbalera koji bi mogao postat jako dobar.

0:20 gol Islamovića:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ova anketa gore se nikad nece promijeniti, je li?
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    Eto mogao je za ovakav meč bit pozvan i Dino Islamović, mladi napadač, koga će vjerovatno Švedska da nam uzme, iako se on sam "nabacivao" našim raspalim selektorima.

Baš je u poneđeljak dao jedan gol, poslije vrlo dobrog primanja lopte. Nije neki ekstra talenat jbg, ali opet je bezveze da se ne vodi računa. A mečevi protiv San marina su idealna prilika da "oročite" nekog fudbalera koji bi mogao postat jako dobar.

0:20 gol Islamovića:

Dzaba bi ga zvali na jedan mec, sve i da debituje on moze posle toga da igra za Svedsku. Realno momak igra u U21 u Fulamu, mislim da imamo i boljih napadaca. Nema potrebe zvati svakog momka koji se pojavi nedje po Evropi.

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Ova anketa gore se nikad nece promijeniti, je li?

Stvarno DIDI mijenjaj ovu anketu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Dzaba bi ga zvali na jedan mec, sve i da debituje on moze posle toga da igra za Svedsku. Realno momak igra u U21 u Fulamu, mislim da imamo i boljih napadaca. Nema potrebe zvati svakog momka koji se pojavi nedje po Evropi.

Stvarno DIDI mijenjaj ovu anketu.
    Mnogo bolje je zvati 18godisnjaka koji igra u Fulham U21 nego 24ogodisnjaka koji igra u OFK Beogradu ili 26godisnjaka koji igra u Rudaru iz Pljevalja. Da se Fulham U21 susretne bilo sa Rudarom bilo sa OFK Beogradom mislim da bi rezultat bio 5:0 za Fulham.
    Last edited by Recordare88; 01-11-12 at 15:50.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To si upravu ali ja kazem da kvalitetnih napadaca imamo dosta za A reprezentaciju, a ovoga momka bi eventualno mogli da zovu za mladu.
    Ja bih volio da Bakic sto prije pocne da igra u Torinu, da vidimo mozemo li na njega racunati.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Intervju: http://www.pobjeda.me/2012/04/05/din...premijer-ligi/

Sad je takav kakav je, ali za par godina ko zna što će bit. Njega je neko tamo primijetio, i doveo u Fulham jer ima nešto što bi možda nekad dovelo do toga da bude odličan napadač. A ove na likove iz Rudara i sličnih timova, koji imaju 25 godina ne treba računat. Njima je prošao rok za napredovanje. Potpuno mi je nejasno da se IKO od njih zove za nacionalni tim, a imamo po Evropi dosta mladih igrača koje će neko drugi uzet, pa nebitno oće li uspjet ili ne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ima 18 godina i vrijedi nesto neka igra za mladu. Ako nece, srecan mu put. Ja ne znam sto ste navalili da se zovu Boljevici, Islamovici i kompanija. Ima tu igraca koji slabo kad igraju a odazivaju se svaku i njima treba dat sansu protiv slabijih ekipa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by only white View Post
    Ako ima 18 godina i vrijedi nesto neka igra za mladu. Ako nece, srecan mu put. Ja ne znam sto ste navalili da se zovu Boljevici, Islamovici i kompanija. Ima tu igraca koji slabo kad igraju a odazivaju se svaku i njima treba dat sansu protiv slabijih ekipa.
    Nisu ni ti igrachi premladi, dosta igraca nam je u 30tim, treba na vrijeme nac zamjene i polako ih uvodit u igru makar protiv ovih lijevih reprezentacija kao SM itd...

Inache to shto ti kazesh sramota je da su Blazica shutnuli (koji se svaki put odazvao) sad kad je Poleksicu istekla suspenzija a tu je i Giljen sad...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Nisu ni ti igrachi premladi, dosta igraca nam je u 30tim, treba na vrijeme nac zamjene i polako ih uvodit u igru makar protiv ovih lijevih reprezentacija kao SM itd...

Inache to shto ti kazesh sramota je da su Blazica shutnuli (koji se svaki put odazvao) sad kad je Poleksicu istekla suspenzija a tu je i Giljen sad...
    Slazem se da treba uvodit igrace ali one koji mogu da doprinesu. Evo ovaj Bojovic je vjerovatno zasluzio poziv, mozda i Vesovic a ovi sto imaju po 18-19 i realno nemaju kvalitet jos uvijek da igraju za prvi tim neka igraju za mladu. Sad sto im je trener onaj strucnjak to je vec druga prica.

Taj Blazic je po meni morao da bude prvi golman protiv San Marina, odazove se svaki put cak i kad je bio treci golman i trebalo je covjeka ispostovat.

Thanks Thanks Given 
    513
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Blazo Igumanovic u reprezentaciju oleee

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by only white View Post
    Slazem se da treba uvodit igrace ali one koji mogu da doprinesu. Evo ovaj Bojovic je vjerovatno zasluzio poziv, mozda i Vesovic a ovi sto imaju po 18-19 i realno nemaju kvalitet jos uvijek da igraju za prvi tim neka igraju za mladu. Sad sto im je trener onaj strucnjak to je vec druga prica.

Taj Blazic je po meni morao da bude prvi golman protiv San Marina, odazove se svaki put cak i kad je bio treci golman i trebalo je covjeka ispostovat.
    Apsolutno se slazem za Bojovica ali za Vesovica ne znam, jer nije toliko bio standardan prije a sad ne znam, slabo sam ih pratio zadnje 2 mjeseca.
    Za ovoga Islamovica za mladu naravno, ovako je prevelika guzva u napadu i bez njega.

Za Blazica potpisujem a ovamo vracaju Poleksica kao da ih je ne znam ni ja chim zaduzio da bi ispalili Blazica i Giljena koji sigurno igra i napreduje za razliku od Poleksica koji nije pepelio 2 godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igumanovic je davno zasluzio poziv.

Page 1178 of 2253 FirstFirst ... 17867810781128116811741175117611771178117911801181118211881228127816782178 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)

1. rebel