Roma po starom. Ovo je sprdnja. Ako povedemo gubimo mec. Ja ne vjerujem.
A teren, jaoo... Lopta nije mogla da odskoci, uzas, voda na sve strane.
Jedina svijetla tacka je TOTTIjev 218 gol u Seriji A!
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
kod treceg gola nagatomo nije bio u offside? sto se pravite mutavi?
Roma po starom. Ovo je sprdnja. Ako povedemo gubimo mec. Ja ne vjerujem.
A teren, jaoo... Lopta nije mogla da odskoci, uzas, voda na sve strane.
Jedina svijetla tacka je TOTTIjev 218 gol u Seriji A!
Penal nad Militom je bio, glup, al se ovaj fino namjestio a štoper Sampdorije ka sivonja na njega. Doduše prestrogo je bilo i penal i crveni, al ajd sad. Treći gol moguće da je bio ofsajd na lijevom krilu, al nisam siguran jer sam samo jednom to viđeo iz ne baš najboljeg ugla.
Što se drugog gola Juventusa tiče, čini mi se da je Vučinić bio u ofsajdu kod centaršuta. Jeste loptu udario Pogba, al je lopta išla i prema Vučiniću koji je bio odma uz Pogbu. Sve u svemu, začin C. Do derbija![]()
no, potpuno je nebitno.
vazno je da se gazi naprijed i da se nastavlja ovaj niz pobjeda.
tesko je nadoknaditi one kikseve protiv rome i sijene, ali idemo dalje...
ceka se ovaj derbi u nedelju. praznik fudbala u italiji, kako za navijace intera i juvea tako i za navijace ovih manjih klubova.![]()
Kakva je kradja onaj Pogba skoro nemoguce za povjerovati da se Fergie odrekao onakvog mladog igraca,cini mi se kad god je dobio sansu da igra iskoristio je maksimalno.Juventus standardno X-1 utakmica uvijek valja igrati kad ne igra Mirko od pocetka.na kraju krajeva zasluzili su da dobiju ovo i ranije.
Sto se Interovog penala tice meni je ono bio penal koji je Milito na iskustvo iznudio,steta za njih sto su imali los start sezone inace bi ovaj derbi za vikend jos napetiji.
Bio je cist penal nad Militom, za crveni ne bih znao. Sto se tice ofsajda, mislim da je bio minimalan sto se da oprostiti, ali opet. Juve potpuno zasluzena pobjeda, malo nategnuta ali vrlo vazna prije derbija. Nastavlja se dominacija..![]()
Ova Roma je sramotna ekipa.
Zemane, Zemane. Samo jedan veliki kompleksaš i ništa više.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Uf ne mogu prezalit kako juventus nije nocas izgubio bodove pa da ih prestignemo u Torino, da bude jos veci merak kad ih dobijemo.
Opet sve isto..Kako se Juve muči ako Mirko ne počne gore,sve je smiješno..Neko pomenu da je u ofsajd bio Mirko,kad ga Pogba meće za 2:1..haha.to se ne svira.
Ali samo me zanima jedno..Da mi je da vidim Juve da odigra bez Pirla jednu tekmu..E ako znam kako bi oni gola dali,no aj..Mene se ovaj Pogba ne sviđa nešto,nebitno..Milito iskusnjak,onaj se zaletio na njega ka ovca,on fino zagradio loptu,postavio se-ćao poz penal,da li je za crveni to ne znam,jer je bogami onaj crveni odlučio tekmu.To se mora viđet'..
Inter odlican, zeman igra za gol vise cijeli zivot, kome to nije jasno taj pojma nema o fudbalu.
Nego sta reci za Lacio, skoro svako kolo me bacaju gg i nocas ih odigrah kec![]()
Pa igra li Zeman da dobije tekmu,ili da pane što više golova?! Ja nemam pojma o fudbalu izgleda.
Rekao sam da ce svi favoriti kiksati osim Napolija.I to je neka vrsta o$ecajaNaravno, Lazio i Romu nijesam brojao u favorite, jer su to divlje ekipe.
Ovo za ofsajd: Nijesam vidio situaciju, ali ako su dva igraca jedan blizu drugog, tj., ako mogu da uticu na golmana, moze da se svira, ali i ne mora, sve je do slobodnog sudijskog ubjedjenja.
Last edited by Sandor Kolar; 31-10-12 at 23:05.
Treba malo bolje to pogledat. Al nebitno je to sad, razlika je 4 boda tako da će derbi u Torinu biti jako bitan za Inter da održi korak iako ja nešto ne vidim da mogu da biti konkurentni za skudeto. Svaka čast Stramaćoniju, iznenadio me pozitivno, drugi su na tabeli, imaju 6 il 7 pobjeda zaredom. Ali je Juventus ipak uhodana mašina, imaju bolju odbranu i kreativniju sredinu. Inter malo kašlje sa štoperima i organizacijom igre.
Palasio je igrač od koga očekujem dobru igru protiv Juventusa, ima potrebnu brzinu da ih namuči. Sigurno će Inter igrati 3-5-2 sa Palasiom i Militom u navali, a Kasano da uđe sa klupe.
Ocekujem pobjedu Intera, imaju sve preduslove za tako nesto. Igraju cvrsto, primaju malo golova sto ne odgovara Juventusu, napad im ne prasta... Juventusu je inace red da izgubi jednu utakmicu u calcio, a kud ce bolje no protiv Intera.
Sve može, ali da interisti ovako samouvjereno najavljuju pobjedu u Torinu ...
Ne ide, nikako.
Ako dobijemo (velika razlika, ja kažem - ako dobijemo), nikad mi neće biti slađe. Nikad.
Last edited by cookie; 01-11-12 at 12:19.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks