ja znam da si isfrustiran zbog šut karte tvog idola, ali ovo iz posta je klasična neistina i glupost!!!!
to niko ne bi izjavio, pa ni kimi u periodu kad se naliva redovno!
ono što je izjavio i on i ostali iz lotusa, jeste da su od SPA pali u formi, jer nemaju resursa kao rbr, ferari i meklaren..
niko sa ovim lotuson ne bi bio šampion, jer je maksimum sa njim gledat u leđa neprikosnovenom VETELU i Alonsu koji je najbolji vozač u gridu, a ima ferari iza sebe..
u indiji čak je masin bolid bio bez DRS-a sporiji samo 3km/h od kimijevog sa DRS-om, a maksimalna brzina masinog ferarija 32o, a lotusa 311..
drago mi je da vidim da nisam sam odje![]()
izjavu mozes naci na kimiraikkonenhaters.com![]()
Sumaher je najveca prevara u istoriji sporta.
os tri trke...pa cemo da slusamo onda kako je sumaher objasnio u nekoj partiji fudbala.... ili sl... a to makar necemo gledat, pa mozda i povjerujemo kad nam kazu da je dao 3-4 golai usput odbranio 3 penala
![]()
Kako neko moze da ne navija za nekog zbog kog je do prije par godina ustajao u 4h ujutro da bi gledao kako vozi,iako je znao da ce da pobijedi i pomete konkurenciju???
Kako neko moze da ne navija za nekog sad,jer to vise nije isti tip koji je nekad harao svijetom,i kom su se svi u bulju uvlacili???
Kako neko moze da kenja o staroj F1 i nostalgiji,a navija za nekog ko je u F1 od juce,a ne navija za nekog ko je tu 20 godina???
Meni su to sve TURBO navijaci.
Navijaju za najbrzeg i to je to...
Autor posta zasluzuje picu.
TAKUMI
ok..ti navijas za vozaca ocigledno... kad ode sumaher navijaces za koga??? ja navijam za tim, taj time je u F1 od prvog dana...jesam li ja turbo navijac??? jesam li trebao da batalim da pratim F1 kad je sumi otisao u penziju??? ili ne daj boze pocnem da navijam za mercedes kad je presao tamo... ne ne, toliko gresan ne bih mogao da budem...
p.s.
cini mi se da je unazad tri godine najbrzi vetel, pa evo ne znam ima li odje u ovoj temi on jednog jedinog navijaca...
Ti si esencija turbo navijaca.
Ako je iko, ti si.
Kimi je recimo lud, ali on navija za Kimija samo. To je ok. Ti navijas kako ti se ko svidi.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
hvala ti sto si mi oci otvorio..![]()
Ja navijam za Ferrari od kad pratim F1,a pratim je iz doba kad Schumacher i Ferrari (pogotovo Ferrari) nisu briljirali bas.
I sad navijam za Ferrari i Alonsa (koji koliko je dobar vozac,toliko je 0 od covjeka),a Schumachera jednostavno volim kao sportistu,legendu i uzora u nekim zivotnim stvarima.
Po meni,ti i Massa (koji sigurno nije navijao za Massu u doba M.S.-a,ali dobro...) ne bi ste smjeli da pljujete legendu za koju ste navijali i cije postere ste kacili po zidovima.
Dok god to budete radili,bicete "Turbo" navijaci.
Sto se Kimija tice-takodje Turbo navijac koji se nij "ziv cuo" dok nije vidio da Lotus ima konkurentan bolid (BTW konkurentniji od Ferrarijevog).
Dje je Alonso u poretku,a dje Kimi-necemo da spominjemo.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks