Ma mozemo da pogadjamo samo...ko zna sta je bilo...
A jbg. Jeste isto. Ali ljudi to nazalost rade mahinalno.
Ps jeste mn tablica. Pise na vijesti.
Sent from my Samsung Galaxy SIII
Ma mozemo da pogadjamo samo...ko zna sta je bilo...
http://www.vijesti.me/vijesti/danilo...a-clanak-98321
Ja ne mogu da vjerujem da je vozac Forda poginuo od ovog udesa.
TAKUMI
bilo je udesa sa manjom stetom pa da poginu ljudi... udare glavom, cimnu vratom... svasta je moguce... sjecas se prosle godine onoga sa dzipom u platije...
Ne, zaboravio sam.
Imam feeling da je ovaj sa Golfom vozio brzo i upao u njegovu trakua a ovaj pokusao da izbjegne i cao.
TAKUMI
obzirom da su MN table...
She is only here to annoy herself!
ocigledno je
u ovakim sitacijuma vazda naj*ebe ovaj sto pokusava da izbjegne sudar tj da 'spasava' tudju grešku, nerijetke se desavalo da neko pokusavajuci da izbejgne udes ili cukanje, sleti sputa ili osteti auto u kunetu a da ovaj samo produzi ili pobjegne, zato sam ja davno reka da cu u takvim situacijma samo legnut na kocnicu i drzat pravac pa idemo čelo u čelo, osim naravno ako nije kamion ili autobus...![]()
Paaazi majstora koji je skinuo tabilce!? Aooo. U tvorza iz ovih stopa. Bez ikakve rasprave!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nece bit nista, aj garanti ju.
TAKUMI
Tablice je garant skinuo da mu ne bi nadredjeni trazili putni nalog dje je isao. Tj zasto skita sa drzavnim autom..odnosno zasto mu daju gorivo.
Pa da, policija isljucivo uvidom u tablice utvrdjuje vlasnistvo nad automobilom... saobracajna je tako passe...
Tablice su sklonjene vjerovatno da se amortizuje medijsko ispiranje... ovako su mediji uskraceni za inkriminisuce fotke... nazalost, nije prvi put...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Brao. Nije istva stvar kad je auto drzavno ili kad je auto tvoje i drzavne tablice.
Po meni je to skroz nebitna stvar sto je on maka tablice..ne postoji zakonska regulativa koja ga sprijecava. Sto da ne..
Isto je bio mnogo pametan pa je ostavio onu naljepnicu na vr' sofersajben.
Koeficijent inteligencije ljudima koji rade za vladu (da, malo v) je slican sobnoj temperaturi, zimi, bez grijanja i stakla na prozoru.
TAKUMI
Kriv Drobnjak, 100%.
TAKUMI
Ljudi je li moguce ovo??
Da imamo 50 vozova i 10 pruga pa i da razumijem. No opet ne moze al eto.
Pisljiva 2 voza dnevno i oni ovo rade.....
Niko ne pominje krovirani kombi, na drač?
Neki Citrac/Pug sigurno...
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks