Histon - Solihull 2/1
Vidjecemo kako ce se situacija krecati,pa vam saljem mec,vjerovatno $utra,nadam se prolazu
P.S I da je sigurno po meni 100% ne bih pisao sigurno je toliko,jer da se desi da pane mogu zamislit sto bi me docekalo..da se razumijemo nemam informaciju ni da li je mec namjesten ni nista,samo imam informaciju da su velike uplate na taj tip,a zasto pojma nemam,uglavnom sam do sad dobijao 1-2 puta takvu informaciju i bilo je prolazno,vidjecemo
Last edited by Pterodaktil; 30-10-12 at 17:32.
Histon - Solihull 2/1
Vidjecete da valensija nece doc i svi padamo na nju a ja je stavljam zadnju na tiket i kazem drugu gledaj padam na valensiju zadnju sam je stavio hahahahaha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
e jezik pregriza xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Valensija goool
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Valensijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
cujes i ti si mi neki kladionicar kad igras na tim a znas da ce te prosut... bruka
dace gol u drugo, ali za 1:0![]()
mainz uzivo pp1 (2.00)
edit: taman da odigram kad pade gol![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
A vidjii Valenciuuu,znaci gledam na Bwin i 47-48 min 0:0 odjednom 0:1 i kraj poluvremenaa,uff...ispratio sam Kupusa,znam da je on vazda dobro pogadja',za sad dobro ide ali imam neki osjecaj da ce bit nekih preokreta
P.S Llagostera je bila dala go,ali je ponisten,bilo je 1:0 pa korekcija
eo nesto uzivo da se proba:
[2/2]
9770 *** Groningen-ADO Den Haag
Ukupno Golova[2.5] Više 1,51
9728 *** Mainz-Aue
Golova I Pol.[1.5] Više 1,65
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pi,vodi Vila posrana.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
zato mene mainz zajeba
sto je arsenalu mrtvom?
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
4:0 prvo poluvrijeme.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ne zanima ga ovo smece od kupa
---Chelsea Fc---
ne bi se reklo po sastavu koji su izveli...
A meni treba go na Gent i Monako da da jos jedan, da bi mi tiket ostao u igri...kad bi to prosao...
svaka cast kupus-u htio sam da ispostujem ovaj tiket, al totalno zaboravih...........
e kad bi neko od ovih svaba doso 7+ ja bi bio prilicno zadovoljanuvatih na sistem eindhovena al mi treba jos jedna za isplatu
edit: amo dortmund jos tri komada![]()
Last edited by Shadow'91; 30-10-12 at 21:13.
e ako me ova barselona ojadi 2 pp bataljujem kladjenje...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks