AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Ne znam zashto vlada tolika zaljubljenost u formacije sa 3 shtopera. Odbrana Abate-Zapata-Acerbi-Antonini, sredina Boateng-De Yong-Emanuelson; desno Robinho, lijevo Saravi, Pato centarfor. Ili dijamant sa Robinjom na vrhu, De Jongom na dnu, Emanuelsonom lijevo i Montolivom desno. To bi moglo odraditi makar ove slabije timove. I dalje je ovo tim za 6. mjesto u ligi, ali jbg, to se i ocekivalo kad su prodali najbolje igrace a kupili Montoliva, Konstanta i ostale.
Deserve's got nothing to do with it.
Stvarno drzim palceve Milanu ove sezone. Nadam se da ce svezati 2 pobjede,iako im je Palermo tradicionalno neugodan.
'ebote na sta smo spali kad nam najveci konkuretni drze palceve da dobijemo.Do ove sezone su psovali kad god bi dali gol.
EDIT: Prosle sezone smo dva puta savladali Palermo. 3-0 i 0-4, nadam se da cemo da nastavimo.![]()
Last edited by MaR10; 30-10-12 at 14:28.
Pa kad nemamo 2 krstena stopera i 2 krstena beka..Moras prilagoditi formaciju igracima kojima raspolazes. Antonini nema nikakve funkcije u napadu ,a Emanuelson je totalno bezvrijedan u odbrani. To je pozicija kroz koju duva promaja otkad je Maldini batalio.
Jedino je rjesenje da se igra sa 3 stopera i da bekovi igraju malo ofanzivnije, a da Montolivo i De Jong "krpe" rupe za njima kad smo izlozeni kontranapadima...Meni se svidja ovaj sistem ,samo sto ne treba Emanuelson da igra lijevo krilo, jer mu je centarsut nula prekrizena.Pravi je za lijevog ofanzivnog beka, da ucestvuje u akcijama, ali da ih ne zavrsava posto mu je centarsut nula prekrizena. Evo, ako bude igrao nocas na poziciji lijevog krila obratite paznju kako je bezidejan kad mu je zatvorena lijeva strana i kako mu lopta svaki put "predje preko noge" kad oce da centrira...Mrzim spoljne igrace, koji ne umiju da prodju kroz sredinu s' vremena na vrijeme nego samo idu spolja dok ne izadju u aut...
EDIT: Palermo je najgora ekipa u ligi.Ako ne dobijemo, Alegri je kriv.
Istina, a jedini Emanuelson u Milanu trenutno bi mogao da ispunjava tu funkciju. Milan treba da igra neshto slicno Chelseaju prosle sezone.
Sto se tice drzhanja palceva, mrzno mi je kad god vidim bilo koji veliki klub kad posrce tako da se generalno slazhem-ali bez smjene Alegrija nema tu srece. Ako dovedu nekog boljeg trenera, polako mogu da pretvore bruku u obicni neuspjeh i da zatim napreduju dalje.
Deserve's got nothing to do with it.
Ja nikad,dok nije bio sumnjivi penal.Nego,prastajte,necu vise o sudijama
Uvijek sam respektovao Milan,nema jake Serie A dok se ne ufatimo jednu deceniju smjenjivat' 1-2 mjesto
A neki rivalitet navijaca Juve-Milan postoji samo u CG.
Mislim da vam igra sa 3 stopera nece odgovarat' no zna Alegri bolje od mene (not!)
Nesto sam izgubio volju sa calciom poslije utakmice Catania - Juve.
:mrgreen:
Ovo im prelazi u tradiciju da salju slike za halloween. Kakva taktika privoljavanja navijaca
OT: Od poslednjih 12 utakmica na 2 je palo manje od tri gola, vjerujem da veceras 2 necemo gledat'.
Zna li neko dje je zavrsio Hernandez iz Palerma sto je cijepao prosle godine, ne vidim ga u sastavu a ne sjecam se da je nedje posao ljetos?
Povrijedjen je na duze.
Da oce ovi arapi da kupe milan mislim da bi dobro bilo.
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Ajde da ako Milan dobije noćas. Nema Kalća bez jakih Milana i Juventusa.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
:lolblue:
EPIC WIN
Kako ce Ilicic da izdominira.
Ja odigrah dvojku na Milana jer mi je na to zamirisalo ali ljudi, kad vidjeh ove akrobacije Alegrijeve a ovamo pocinju i Fabricio i Franko, mislim da sam zestoko promasio.
A Milan i iz ovog sastava moze da izvuce neku mizernu dobitnu kombinaciju.
Abate - Mekses - Jepes - Bonera
Nocerino - De Jong - Montolivo
Pato - Pacini - Saravi
Ne, ne. 3-4-3 je formacija, i Flamini igra
![]()
DICIOTTO
Kakav je penal ovaj Ricoli, majku da mu *****, dade 3 zuta Milanu, nidje veze. Znaci Yepesa na centar slucajno u ruku pogodi lopta, znaci napucana sa metar i po, ovaj odma zuti.
DICIOTTO
Eee, tako ti je i Lazio protiv Fiorentine, za 20 min 4 zuta...morali su makar sa jednim crvenim zavrsit...
Evo iz penala povede Palermo. Tja... Ruka je bila, ali napucana sa metra. Dosta sudija ne bi ovo sviralo, ali aj... Nije da nema osnova. Ali Ricoli stvarno sere, 4 zuta Milanu, od cega 3 imaju defanzivci. I to nedje ni faul nije bio, a ne sto drugo.
DICIOTTO
Poklon kvota, samo da izdrze sad![]()
Kakva je chmarulja ovaj Ricoli, jel on sugerisao isto glavnom ovome sad na Katanija - Juventus da je ofsajd bio? Chini mi se da sam tako nedje vidio/prochitao. I***** mu se u usta za ove zute, dok ovi za gore faulove ne dobishe nijedan. Pih.
Jel moguce da ovoliko kamenolomaca u isto vrijeme igra ovu utakmicu shto je ovo.... Flamini prvi put je takao loptu u 22min chini mi se, Konstant neka ga bog chuva i dobro je to, Bonera krimi rad.... A dako vas kamion neki ubije svu 3jicu magarice shegachke.
sto uradise od milana galjani i ekipa majko mila...
cak vise nije ni fora da se zezamo ovdje sa njegovim navijacim.
ovo je zalosno.
auu moj saraviiiii..
eo ga dade montolivo.. bojan solidan..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks