A sto brate, nije puno... :P![]()
ja sam danas igrao:
anderleht - gent - 1GG 4.50
aberdin - st miren - 4+ 3.45
alen - dortmund - 3+pp 3.70
alaves - barselona- 3+pp 3.35
Goias - ipatinga - 3+ 1.55 (ovaj goias je kolega igrao 4+ sa 20e i 5+ sa 10e, pa ga eto prepisah cisto da vidim hoce li doci, a inace taj kolega je u plusu ovaj mjesec 1200e a sve igra po 10-20e tikete)
na ovih pet parova kvota mi je: 288.65e sa uplatom 1e
E danas ako se ne uzmu pare nikad nece![]()
Ren 1-1
Valensija 2-2
Majnc 1-1
U olimp kvota 10. DUSHA BRE![]()
Moga bi ovaj Swindon lagano doć.3.2 kvota.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
dajte jednu sigurnu![]()
e vala sjutra lazio i liverpul pojacano
nocas:
modena x
lil x
airbus 2
smije li se ova milan nocas probat gg3+.. kvota je 2.20
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
i jos jedan za nocas:
[3/3]
0266 30-10 20:00:00 Llagostera-Valencia
Ukupno golova I pol. I2+ 2,40
0217 30-10 20:30:00 Aalen-Dortmund
Ukupno golova I pol. I2+ 2,00
0209 30-10 19:00:00 W. Worms-Koln
Ukupno golova I pol. I2+ 2,40
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Medvescak hokej 1 1.50
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
poseri je, daj neku jacu kvotu...
Lugano-Servette 2(2,40) 5/10 Supersport
Ne vjerujem da ce ovaj koeficijent dugo trajati. Lugano ne da je prepolovljen ozljedama klucnih igraca nego je unisten. Istina, slicnu situaciju su imali i na zadnjoj utakmici protiv Davosa koju su na nasu zalost izgubili tek u produzetku no treba reci da je i Davos u problemima s ozljedama i da je jos uvijek daleko od onog pravog Davosa. No, i taj X je uzeo veliki danak kad su ozljede u pitanju - uz sve na toj utakmici im se povrijedio i T.Rufenacht, jos jedan vrlo bitan igrac koji je na toj utakmici i asistirao za prvi gol. Nesreci za Lugano nema kraja, u zadnjoj trecini im se lakse ozlijedio i prvi golman Manzato pa ga do kraja utakmice (uspjesno) mijenja drugi golman Fluckiger. Ne znam da li ce Manzato biti spreman za sutrasnju utakmicu, najvjerojatnije hoce. Da bi se koliko toliko pokrpali Lugano je iz TPS-a natrag pozvao Numelina no sada su morali povuci i jedan pravi ocajnicki potez - iz trece lige su na oko mjesec dana doveli 42-godisnjeg veterana Paul di Pietra (kladiteljski veterani ga se i te kako sjecaju). Koliko moze covjek igrati danas u prvoj ligi?? Ne vjerujem puno!
O Servetti se ne isplati trositi rijeci, ove sezone su kao s nekog drugog planeta. Prste od samopouzdanja, istina zadnju utakmicu su kiksali jer su procerdali 4-2 vodstvo protiv Davosa u zadnjih 10 min. ali eto, desi se. Najbitniji igrac Goran Bezina potpisao je novi 3-godisnji ugovor sto je samo dodatno podiglo ambicije u klubu. Ne vidim kako Lugano u ovakvom stanju moze ista protiv Servette...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Odigram Milan DFX, posajem brata u kladionicu, odstampa mu DF1.
DFX svakako
Kako nema, ja upravo stavio nešto sitno na njega, doduše na cg meridijanu.
https://kladionicameridian.me/#event...playVideo=null
Livorno 2
To sam i uradio xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Imate od mene jedan mec za $utra sa kvotom 3.0 (fudbal) ,prolazi 80%![]()
polako sad s tim, cekaj da popadamo veceras pa nek nam to bude sjutra za vadjenje![]()
Who let the dogs out
Pojma ti ne znam ...:loyal:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks