kad mi prokuva voda za kafu, ka' sto je sad, UH!
kad mi prokuva voda za kafu, ka' sto je sad, UH!
komarac!
"Objasnio"
kad to vidim, momentalno izlazim sa foruma..
Ljudi koji u svakom komentaru, na raznim portalima, upletu politiku i "nacionalno pitanje", pa makar bio text o pošumljavanju Mjeseca...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
dvoglava šalteruša
O freddled gruntbuggly, thy micturations are to me as plurdled gabbleblotchits on a lurgid bee...
Kad se otac istovari u wc, ali ono kvalitetno i ne otvori prozor da se to provjetri.
Pobjednik ove igre.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
smorio me ovaj uragan sendi mendi kako već,evo u cg o njemu mediji ko da nas treba da pogodi,ođe zagrmi pa nestane struja i sad treba da razmišljam kako će jadni ameri 2-3 bez interneta,ma boli me........
heisenberg says relax
Pih proklet li smo narod,dje slave ljudi uragan koji je pogodio SAD,ladno licitiraju sa zrtvama i navijaju da pogine narod.Nema odje srece ,kako nas ne sravni NATO no se smilovase.
A mi samo da se nesto desava..ne navija niko za zrtve...
Nista slobodno.Vidjeces kad pocne snijeg da nas zatrpava u decembar i neki Patrik iz Kalifornije pocne da pise po foruma Americkija ''e da bog da se posmrzali majku vam crnogorsku''.
To sto nema vode jutros od 8 pa do 4 popodne u sred Beograda!
Ovi su gori no ti dolje!
Treba im coce dnevna svjetlost da zavrse ulicu koju su nocu raskopavali.
A to sto ja ne mogu rucak da spremim no skapajem od gladi?
znači, uvo mi izgore, a ovome koji me pere, jezik pregrizao. prijatno.
300 cica ciaoooo... ti bem sve po spisku i ko te postavi za profesora!!!
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
jebeni poker, da mu sve *****mmmmm i ta jebena karta koja me ubi.... upravo izgubih 10 miliona koje dobih na poklon maloprije :MADDDDDDDDDDD::culpability::culpability:
sad cu i avatar da promjenim, nema igranja vise za jedno mjesec dana.:miserable:
E blago vama, sa vasim problemima.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks