Kakve nesrece, bruka. Kakav kretenizam, ovo ne moze ovako, nesto mora da se mijenja ili nekod a leti iz kluba.
Sudjenje za zatvor, ne vjerujem sta se desava sa sudijama.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Pogodih 2 na 5.50 kvotu. Nikako im ne leze ove tvrde ekipe. Ide li sad vanredno kolo u Srijedu?
Kakve nesrece, bruka. Kakav kretenizam, ovo ne moze ovako, nesto mora da se mijenja ili nekod a leti iz kluba.
Sudjenje za zatvor, ne vjerujem sta se desava sa sudijama.
sudije, sudije... kako pocese dan, tako ga zavrsise - posrano. slag na tortu: nepostojeci penal Udinezeu u 86min.
Dako pocne malo neko da parira ovim Juventinima, cisto da bude prvenstvo zanimljivije. Ako ne prodju grupu u LS, prosetace se prvenstvom, a i ovako ce kako je krenulo...
evo sto su nocas rekli paparesta i cezari za premium sport: da ne bude da prenosim samo pojedinacno stavicu ovako:
http://www.sportmediaset.mediaset.it...-premium.shtml
znaci katastrofalne odluke sudija...milan gol iz ofsajda, inter prvo gol za ponistit a treci iz ofsajda, o juventusu(pominje se neki penal za juve) i laciju je sve receno a za udineze "kontakta je bilo tako da ima materije za penal "...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pa ja kažem da niko od vas nije vidio penal za Juve.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
a ovja ti kaze da je bio prije toga penal za kataniju - lihtstaner je drzao gomeza.
O cemu ti junace? Kakav gol za ponistit, kakav ofsajd?
http://www.soccer-blogger.com/2012/1...ls-video-2012/
Izvoli pogledaj.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
alo prika, umijes ti da citas? e ako ne umijes onda mi se obrati za pomoc u suprotnom opet procitaj sto sam gore napisao. ako ne znas talijanski imas google translator pa prevedi sto gore kazu. nijesam rekao ja, nego dvoje bivsih sudija. i aj sad polako sa tim videom u arhivu pa ubuduce se potrudi da procitas sto pise.
znaci katastrofalne odluke sudija...milan gol iz ofsajda, inter prvo gol za ponistit a treci iz ofsajda, o juventusu(pominje se neki penal za juve) i laciju je sve receno a za udineze "kontakta je bilo tako da ima materije za penal "...
Ja sam ovo procitao - sledece sto treba da uradis jeste da pogledas link koji sam stavio i da zakljucis da recenica koja je obojena crvenim slovima nije tacna.
A dvoje bivsih sudija mi puno pozdravi.
Adio!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Citam tri poslednje strane i smijem se. Po vama u seriji A ne igraju fudbaleri nego sudije? Zasto Lacio nije postigao gol protiv fiorentine? Da mu nisu sudije kratile svaki napad? Nije ga postigao jer je ovu tekmu bio prelos. Zasto Katanija nije imala jos neku stopostotnu priliku? Jer je za klasu gora od Juvea. Zasto Milan daje gol iz ofsajda? Zato sto mu se mozeNe, daje ga jer se ofsajd mjerio duzinom kopacke koji u pokretu sudija nije vidio. Ti ljudi da su umjeli sto da naprave ne bi kritikovali sudije. Sudije jesu sudile katastrofalno, ali to uopste nije razlog ovih rezultata (osim mozda udinezea, tu tekmu ne stigoh da odgledam).
Da vidimo ko će da mi objasni Udinezeov fudbal jednom rečenicom.
Čik.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ultra konfuzni bućkuriš proizišao iz Gvidolinove laboratorije.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Hahahahahahahaha, ti se sprdas sa nama ocigledno...jedan tim gazi drugi, i ovom prvom ne priznaju gol ili ne sviraju penal, a ovi ga daju iz nekog ofsajda i slicne situacije, i tebi nisu krive sudije nego ovaj prvi tim sto nije vise napadao? HAhhahahahahaha
p.s. nisam mislio na ovu utakmicu katanija -juve da se neki ne osjete prozvanima
Pa sto sad sa tim? Sto ne gaze jos jace? Sudija ne moze tako ocigledno da napravi smijuriju od tekme, savez ce je ponistiti, a njega ceka sud. Prosle godine se nije priznao milanu gol protiv Juvea, nijednom nisam htio da pominjem sudije, moze se desit' da 5 ljudi pogrijese (sesti iza bufonovog gola je 'lado ***a). Kriv je Milan koji je mogao da nadigra Juve na svom terenu a nije. Smijesna je prica da od 90 minuta sudija utice na 3 akcije i bas te tri akcije presude.
Ovaj Suarez je dusu dao za Seriu A. On i njega teatralnost bi dosla zabarima kao kec na deset, posto od Mourinha nema niko ko bi zaokupirao paznju javnosti. Da je ovo uradio tamo, Presjednik drzave bi morao da smiruje strasti.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Inter polako al sigurno gura.
Udineze je bash super, simpatican tim. I imaju odlicnog trenera-nije mi jasno kako ga jedan Milan stalno previdja, recimo. Di Natale je italijanski Le Tissier![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Di Natale je doktor ! Doktor. Bolji je spic no 90 % ovih sto su prodefilovali juventusom, interom, milanom, lacijom, romom...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks