Uh uh uh kako Red Bull muti. DRS nidje otvoren, krilo cese koliko moze.
I na kraj ce to pripisat neravnoj stazi.
Kakvi foliranti, znaci i treca ukradena titula..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
CUjem da je Gumi opet objasnio? Nisam gledao trku![]()
Djone, koji klinac se mijesas kad ne znas neke stvari oko F1?
TAKUMI
Pa ne kazem ja da znam kolko vi,ali svaka susa i marusa vidi kad je neko brza neko spor? A vi pricate postavljao dobra vremena do pita a on u prvu krivinu ostao bez gume? mislim WTF?
Imao je problema sa set upom, nisu pogodili set up...desava se.
TAKUMI
Ok nisu pogodili set up,svima se to desava,ali kako mozete rec da je brzi bio od rosberga kad i sami znate da nije?
FABIA ne odgovori mi dje vidje otvorem DRS
LPGTECH 067 854 548
Kad je poceo da varnici DRS mu je bio otvoren, i prestao da varnici kad je zatvorio DRS. Mislio sam da je to u pitanju, jer kad se otvori DRS zadnji kraj se podize a prednji se spusta.
TAKUMI
Evo legendice. Odma otisao u boks, zadrzao se masu duze od Rozberga. Rozberg do prvog pita nijedan krug nije odvozio ispod 1:32. I pogledaj ko ima brzi krug od njih dvojice i bolji ritam.
http://184.106.145.74/fia-f1/f1-2012...20Analysis.pdf
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ne znam sto ce mu,samo mu je unistio ovu reputaciju ove 3 godine,mada su podjednako krivi za to...
Bolid mu je raspad. No to ne mijenja cinjenicu da je danas bio bolji od Rozberga iako mu je trka unistena u prvoj krivini.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Objasni kako je bio bolji od rozberga?zato sto je jedan prug odvezao brze od njega za 0.258? rosbergu je svaki krug bio ispod 1.32 osim prvog,i dje vidis da je tu nesto bolji od njega?!
EKV, nemas pojma.
Evo ti poredjenja krugova, BOG je svijetlo siva, Britni je tamno siva.
Ubio ga je.
Cao sad.
Kako vam vise ne dosadi da prdnjavite o penzosu. Statisticki - moguce je na manjem broju trka da Rosberg ima bolje rezultate sticajem nekih nesrecnih okolnosti, ali kada pricamo o tri sezone u kojima konstantno ima bolje rezultate sa istim bolidom - tu vise nema govora o slucajnosti, okolnostima i sl. Covjek je bolji od penzosa, i tu niko iole ozbiljan i objektivan nema dileme.
to mozes objasniti razumnim ljudima...ali nekima koji su opcinjeni cak i fizickim izgledom vozaca za kojeg navijaju bas i nije lako...
Ljubomoran si sto je FRAJER zgodan a ti ne...
ne znam sto bih ti rekaosam sebe ubijas komentarima...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks