Page 42 of 133 FirstFirst ... 323839404142434445465292 ... LastLast
Results 1,026 to 1,050 of 3308

Thread: Presretači

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Diplomate ni ne zaustavljaju. To je onda neki pocetnik diplomata .. Meni drug ima diplomatske, ako krene da ga zaustave samo im blicne .. Zadnji put se vozim sa njim vidim radar, tuda 50, kazem mu uspori eno ga radar, a on: radar jel, pa po gasu. 100 pored njih oni samo ga pogledom ispratise .. A pricao mi je na bulevar onaj na izlazu iz pg, kaze ide oko 90-100 i gore se zaletio policajac da ga zaustavi mase (srecan sto ce mu vozacku uzet), i kako se ovaj priblizava vidi i tablice i kaze drug onako razocarano rukama mase i kao uspori uspori malo (nije ga ni zaustavio), a popizdio, ponadao se da ce uzet vozacku
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

mnogo su se oni nešto opuštili sve to treba za uši..
    You'll Never Smoke Alone..

Sparco_CG's Avatar
    Sparco_CG is offline Najpovoljniji diler racunara i opreme u Podgorici
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Ti sto voze diplomate pojedine bih ja vadio iz kola pa sve tukao veslom po glavi koliko idje mogu. Kakvo je to izivljavanje nad kolima. Jadnici pojedini nikad nisu shjeli u nesto mimo golfa pa kad se mrco dofati nekog audija ili bmw dere to sto moze ne gleda oce li koga ubit.

Bas nedavno ona ulica dje zivi nsx idu 2 bmw jedan 530d i 730d diplomate.samo vozaci unutra i prate se.. Po 90kmh onom ulicom nejebu lezece ni nista.na semafore dolje kod skole 5ca ode prema stadionnu zabjela ovaj pravo ka vrticu pun gas skrip.djeca neka oce da predju na pjesacki on sirenu i pun gas preko onog lezeceg jedno 60-70.. I da ga ne izvucem i izbijem ko konja uhhh..

Sent from my 911 GT2 Turbo
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Sparco_CG's Avatar
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Obozavam te diplomate...rezervoar me izadje pedesetak eura
    Hahah i ja isto

BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by Sparco_CG View Post
    Ti sto voze diplomate pojedine bih ja vadio iz kola pa sve tukao veslom po glavi koliko idje mogu. Kakvo je to izivljavanje nad kolima. Jadnici pojedini nikad nisu shjeli u nesto mimo golfa pa kad se mrco dofati nekog audija ili bmw dere to sto moze ne gleda oce li koga ubit.

Bas nedavno ona ulica dje zivi nsx idu 2 bmw jedan 530d i 730d diplomate.samo vozaci unutra i prate se.. Po 90kmh onom ulicom nejebu lezece ni nista.na semafore dolje kod skole 5ca ode prema stadionnu zabjela ovaj pravo ka vrticu pun gas skrip.djeca neka oce da predju na pjesacki on sirenu i pun gas preko onog lezeceg jedno 60-70.. I da ga ne izvucem i izbijem ko konja uhhh..

Takodje, al jbg moze im se. Ja kazem drugu pa dobro brate ne zaustavljaju te, mozes fino opusteno da vozis a ne sad da divljas. Ada ko ce njemu dokazat, zadnji put smo iz Bp do Pg stigli za 1:20min. Kakva je to divljacka voznja bila. Jos pretekli nas oni Pg*mn u pratnji onaj ML prvi, pa iza onaj limuzina mercedes, i ja kazem ove divljake ne moze niko da prati (jer pod rotacijom idu glavom bez obzira, u najnepreglednije krivine oni rotaciju i citavu kolonu obilaze), kad se ovaj pomami, i sve ih pratio. Dakle 3 auta sve jedno drugom u branik.
    A zamislite ovu scenu, ovo olicenje nase drzave i tuge. Idu oni jedno 120-130 (ogranicenje tuda 50, na prilazu u Kl) i ispred neko auto ide oko 70, ovi se spremaju da ga pojedu koliko brze idu, i onaj ML prvi vec poceo da ga obilazi strahovitom brzinom, odma iza njega u branik onaj manji mercedes, i onda ovaj drug sa bmw. Dakle ML ga obilazi, i ja vidim radar, i rekoh bice sad frke, kad ovaj policajac zaustavlja ovog mrcova sto je isao oko 70, ovi brr prolecese i drug za njima. Tad mi doslo da se utepam u kako pravednu drzavu mi zivimo. I dodjoh do zakljucka da njima i ne treba auto put kad se citavim putem ponasaju kao da su 2 trke njihove u jednom pravcu.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Danas nesto zagledah onu B clasu jer ih sretoh jedno 10 puta danas,i vidjeh da je sad na alu felme.Kolko se sjecam prije je bila na rotkape?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

to su skinuli sa nekog zaplijenjenog auta vjerovatno
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Garantovano.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Al mu inace bas dobro stoje

Sparco_CG's Avatar
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Takodje, al jbg moze im se. Ja kazem drugu pa dobro brate ne zaustavljaju te, mozes fino opusteno da vozis a ne sad da divljas. Ada ko ce njemu dokazat, zadnji put smo iz Bp do Pg stigli za 1:20min. Kakva je to divljacka voznja bila. Jos pretekli nas oni Pg*mn u pratnji onaj ML prvi, pa iza onaj limuzina mercedes, i ja kazem ove divljake ne moze niko da prati (jer pod rotacijom idu glavom bez obzira, u najnepreglednije krivine oni rotaciju i citavu kolonu obilaze), kad se ovaj pomami, i sve ih pratio. Dakle 3 auta sve jedno drugom u branik.
    A zamislite ovu scenu, ovo olicenje nase drzave i tuge. Idu oni jedno 120-130 (ogranicenje tuda 50, na prilazu u Kl) i ispred neko auto ide oko 70, ovi se spremaju da ga pojedu koliko brze idu, i onaj ML prvi vec poceo da ga obilazi strahovitom brzinom, odma iza njega u branik onaj manji mercedes, i onda ovaj drug sa bmw. Dakle ML ga obilazi, i ja vidim radar, i rekoh bice sad frke, kad ovaj policajac zaustavlja ovog mrcova sto je isao oko 70, ovi brr prolecese i drug za njima. Tad mi doslo da se utepam u kako pravednu drzavu mi zivimo. I dodjoh do zakljucka da njima i ne treba auto put kad se citavim putem ponasaju kao da su 2 trke njihove u jednom pravcu.
    Vozila pod pratnjom i sa blicevima imaju pravo da voze koliko hoce. To je u ml bio lugsic a brat moj vozio jesu li isla3 auta cik cak rasporedjena? Oni voze taj izraelski rezim voznje i nacin cuvanja sticenih licnosti...
    TAJ TVOJ DRUGAR NIJE MOGAO da vozi zadnjem autu na branik jer ja znsm da bi ovaj obavjestio muriju prvu da ga sklone.. Al vidio je tablice pa je iskulirao sigurno.. Ne daj boze da je krenuo da ga pretece ima pravo da te baci s puta da dana ne odgovara za to..

Jbg ja prvi ne opravdavam takve voznje pogotovo preticanje u desne krivine na punu al onaj prvi ne smije zapocet oreticanje ako nije siguran mogu li sva vozila iz pratnje proci za njim..

Bas ovaj brat kad je dobio novu audi 8 iz rozaja do pg je stigao za sat i 45 min sam i pratnja za njim.

Ne opravdavam takve voznje al makar kad divljaju bolje na otvoreni nego po lokalu..

Prvi ja volim stisnut kola ns otvoreni put ali nikad u zivotu nisam preticao na punu a pogotovo u nepregledne krivine kojih ima na nasim putevima iha ha..

I za kraj vic

Kako zovu zecani Alisu u zemlji cuda??

Aljisa u deljta sitiju ))

BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Oni voze taj izraelski rezim voznje i nacin cuvanja sticenih licnosti...

Rizikuju svoj i zivot drugih saucesnika u saobracaju, da bi cuvali jednu plavusu koja je do sad hodala pjeske kroz grad, sama i niko je nije jebao 2%.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Oni voze taj izraelski rezim voznje i nacin cuvanja sticenih licnosti...
    ja bih volio da se nekako prebace na crnogorski jer dok jedno zastite troje ce pobit..
    She is only here to annoy herself!

Sparco_CG's Avatar
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ja bih volio da se nekako prebace na crnogorski jer dok jedno zastite troje ce pobit..
    sad ce licit da ih branim, al ne branim.. prvi se uvjek svadjam sa bratom zasto tako moraju da voze al ajde.. nadam se da do toga nece doci nikad (nadam se) ali nek je svima bog u pomoc!
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    63
    Thanked in
    36 Posts

Brzo ce se Milo vratit na funkciju, pa ce se on vratit sa svojim obezbjedjenjem na crnogorski nachin pratnje, i nema vishe izraelskog nachina.. Pa-paa izraeeel... Milo-Milo-Milo !!! :P

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

ali nek je svima bog u pomoc!
    da je boga, tako se ne bi vozilo.
    Kad budem vidio da je suso koji je vozio mugija, rodnija ili bilo kog slicnog njima popio kaznu kao sto bi svaki drugi vozac popio u ovoj zemlji (jer svi su isti i pred zakonom i bogom); onda cu moci da vjerujem da neki red postoji u ovoj zemlji.
    Ovaj stil voznje i ovako propustanje od strane policije je samo slika koja jasno govori o stanju u zemlji; tj. da zakon koji treba da vazi za sve - u stvari ne vazi za mnoge. U stvari ne vazi za one koji imaju sredstava da plate kazne po istom tom zakonu. Prc.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JaffaCakes View Post
    Brzo ce se Milo vratit na funkciju, pa ce se on vratit sa svojim obezbjedjenjem na crnogorski nachin pratnje, i nema vishe izraelskog nachina.. Pa-paa izraeeel... Milo-Milo-Milo !!! :P
    "on se do sad bar napunio, a ovi novi da dodju oni bi tek poceli"
    Last edited by appelle moi; 30-10-12 at 11:47.

Sparco_CG's Avatar
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Milo tek voli ostru voznju, za razliku od lugse koji je i ne voli... ako bude ista garnitura obezbedjenja ko ovih godina, ne zacudite se ako bude slucajeva da je neko iz pratnje dok su bili u koloni iskocio na trotoar ili zamalo pokupio pjesaka na trotoaru po lokalu vecina njih gleda lijevo desno za zenskama a kola idu sama

ps.

KO IDE OD PLANTAZA PREMA ZABJELU I PREMA ZETI, JUTROS je patrola ispod nadvoznjaka. crna b klasa od plantaza do kruznog kod lakovica ordinira (zaustavise neki crni q7) a od kruznog ka zeti ordinira sivi pasat novi.. tako da oprez
    Last edited by Sparco_CG; 01-11-12 at 08:40.
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    2,095
    Thanks Thanks Received 
    1,077
    Thanked in
    431 Posts

Ja sam motorom probao da pratim novog Land Kruzera na diplomatkske i o jadu sam se zabavio.
    Kakvi su to indijanci.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

vidjeh sam bijeli pajero stari, tablice neke PG-DJ... zaboravih broj, posadio se ispred podvoznjaka kod bozzole kad se ide ka starom aerodromu. vidjeh dje zaustavlja vozila, al ne uspjedoh da vidim ima li radar
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by dub_c View Post
    Ja sam motorom probao da pratim novog Land Kruzera na diplomatkske i o jadu sam se zabavio.
    Kakvi su to indijanci.

ocigledno nemas pojma o voznji ................
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Sparco_CG's Avatar
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by SNAKE View Post
    vidjeh sam bijeli pajero stari, tablice neke PG-DJ... zaboravih broj, posadio se ispred podvoznjaka kod bozzole kad se ide ka starom aerodromu. vidjeh dje zaustavlja vozila, al ne uspjedoh da vidim ima li radar
    jes bio je i on jutros, al to je privatno vozilo nekog od njih, pa dodju u smjenu sa njim... vecina policajaca tako rade.. onaj savovic bmw e36 crni na starom. scekic kod carskog sela u crvenog kadeta itd itd
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Onaj sa e36 je frajer!
    TAKUMI

Sparco_CG's Avatar
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Onaj sa e36 je frajer!
    sa onim stomakom bas je sexy
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A tek zubi...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hahaha taj supak mi je prvu kaznu u zivot napisao i to za pjesaka Sto je najgore u 6 ujtro :P

Page 42 of 133 FirstFirst ... 323839404142434445465292 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks