hehe....kakvi irvasi
hehe....kakvi irvasi
signature pominjem jer sam tako zakljucio (pogresno) da je tvoj..
sad mozemo u nedogled oko te price da moze imat i komplet motor od S3, opet je a3 i nema smisla da stavlja S3 znak.
S, S-line itd i nekako.
imam i ja rs4 branik pa ne mijenjah znak![]()
Originally Posted by my name is ...
Ja ga nisam ni stavljao tako je kupljen i lijepo mu stoji
kao neki na BMW 530d stave znak M5 i prodaju ga tako pa ko ga tako kupi ne dira znak
Nego da ne spamujemo ovdje bez potrebe ako te vise sto interesuje javi se na PM.
Crash...
Originally Posted by Nk-001
Igi - like a boss.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
da li je na prethodnoj slici doslo do udesa iliti do kontakta izmedju dva vozila, dakako?
f6
mislim da su se tako prvo zvale ratkapne pa je neko poceo tako da zove felne i ostalo je tako...
She is only here to annoy herself!
Da se vratimo na crash:
U saobraćajnoj nezgodi koja se desila na magistralnom putu Podgorica-Cetinje jedna osoba je poginula.
Kako je saopšteno iz Uprave policije, nesreća se desila u mjestu Ulići.
Saobraćaj je u prekidu.
Uskoro opširnije...
Izvor: Vijesti
Viđeh prije na tvcg, neki Ford karavan, Mondeo čini mi se.
Bijo si poziw koi se neodbija
Prema nezvaničnim informacijama poginuo je muškarac koji je upravljao vozilom "Ford focus", registarskih oznaka DG-AH 297.
On je vozio iz pravca Cetinja ka Podgorici, i iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stijenu.
Na toj dionici puta saobraćaj je bio u prekidu više od tri sata.
Vozio brzo, 100%.
TAKUMI
Možda je zaspao, možda je dobio infarkt. Možda su kočnice otkazale, možda je bio pijan...
Obično nepoznati razlog bude nešto od ovog..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
to je sve po 1%, 96% je da je vozio brzo i/ili bio pjan
Ili trenutak nepaznje. Pogled u stranu, ili u kontrolnu tablu, ili u radio..i nazalost se ovakve stvari dese.
Sent from my Samsung Galaxy SIII
trenutak? Da bi udario u stijenu pri brzini od 100 km/h mora da smota volan skroz lijevo i da prodje bar sekunda, a to nije trenutak.
Ne moras 100, 70 je dovoljno da imas gadan crash .
TAKUMI
Pa pazi. U krivini da promijeni radio stanicu. Pogleda na kojoj je, zarotira onaj krugic do odredjenje stanice..tu prodju dvije sekunde, sto je i vise nego dovoljno.
Sent from my Samsung Galaxy SIII
to je isto kao da ides prugom sa slusalicama i onim povezom preko ociju...
gledam tv. tovare golf 5.. maknuta zadnja maknuta prednja tablica... odma znas da je cg ili mn
f6
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks