Ima li optike u baru ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
da li je moguce da je optika sprovedena na zabjelo na dajbabsku goru a ispod nje gdje je inace prosle godine postavljena nova tel centrala (zelenika) i uradjena nova infrastruktura nema optike,provucen je bakar,kakva je mogucnost da se optika provuce po kucama gdje su sprovedene nove kanalice od t-coma
Ima li optike u baru ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Oce li bit optike u Baru, Sutomore i slicno.. I da li sad to radi samo po zgradama, ili ce i kuce moc da se prikace na optiku.. Cini se zanimljivim ovaj paket 20/2 mbps od 20e, samo ne znam, moze li da se kombinuje u extra trio paketu![]()
Mnogo zanimljivo zvuci bgmI mene zanima moze li da se kombinuje , rekao mi je danas operater da ima vec u Baru da imaju ove novije zgrade , da ce se uvest u starije zgrade isto , a da moze da se ubrza proces tako sto ce se potpisati mozda peticija stanara ili tako nesto , da je ugradnja o njihovom trosku , a za kuce da se dio ugradnje vodi na vas trosak .
pa koliko moze bit ugradnja za kucu.. Kakvi lopovi majko svetaa.. :O
ja ne znam đe da postavim, ako ne poludim od ovog telekoma, plaćam FLAT 5 paket oni mi FLAT 2 daju
ALO!
EJ!
nemoj se sjekiras...bitno je da ulozis reklamaciju i odbiju ti pare, a da ti je bilo bitno sto se brzine tice do sada bi znao razliku u brzini![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
http://telekom.me/optika-do-kuce-m.nspx - extra trio, optika 20mbp/s fixni i extra tv 37.95e
Sad, koliko se placa optika, jer ja imam kucu u sutomore, dako bude do 50e![]()
Nema ponuda za kuce. Samo stanovi - besplatna instalacija. Standardna pretplata
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A sto je to brate, sad mi dodje da prodam kucu i da kupim stan 5 kvadrata i samo da stavim lap top u njega.. Pi, po*rane li drzave!
nije t-com jos dorastao za optiku, problema koliko hoces
kad li ce uvoditi optiku u moju zgradu , nema nista na liste :/ , moze li se kako ubrzat proces itd.
Sale oce li dolaziti optika skoro u bivsu zgradu Simpo a sada zgrada Carina I Martinovica? (vise ne znam ni kako mi se zgrada zove) Zgrada preko puta Vektre
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Onda se akcija zove "Optika do stana", a ne "Optika do kuce".
Kuca <> stan. Kuca ima dvoriste, ogradu, kapiju i sli; stan to ne moze imat, a ako ima to je teska improvizacija.
Kako, samo u ovoj zemlji je dozovljeno napisati reklamu i rec, e ali nije tako. Bolje pitanje : dokle cete lagit vise no mala djeca ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ako se prolazi nekažnjeno kada sva tri operatera napišu "neograničeni pozivi" ili "neograničen SMS" a poslije se ispostavi da te limitiraju na 1000 minuta mjesečno...
Svi znamo šta unači neograničeno, jedino inspekcija ne zna..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Je li iko uspio da promijeni admintelecompassword. Ja sam probao preko xml configa, da vratim novu konfiguraciju, čak i novog user-a sa level 0 da napravim, a ovoga da izbrisem. prc. Jel moguće da su ovako odradili firmware?
edit: na kraju je bilo jednostavnije, treba izbrisat telecomadmin usera i setovat root useru level 0, i postavit mu željeni password. Ažurirat stavku numberofinstances na broj korisnika (sa 2 na 1).
Last edited by Winamp; 28-10-12 at 16:21.
sta je bolje da uradim,da mi ide opticki po kuci,ili da ide uredno preko bakra?
Optika naravno. A ako pitas dokle da dovedes optiku u stanu - svejedno, vidi gdje ti odgovara zbog provlacenja kablova i napajanja. Odatle mozes da vodis UTP kablic do STB, a racunare na WiFi. Ili pitas za izvodjenje kucne instalacije?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
koji DNS koristiti za optiku ???
kad je na auto podesavanje sam racunar bira 192.168.1.1 a na ruther je 195.66.189.137 ???
i zasto su mi torenti mrtvi (brzina dosta slaba) kad preko wifi skidam , treba li neko podesavanje dodatno...
da napomenem da je signal full i da su kartice N, tako da je i brzina 150mbps+
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da, DNS za racunare je default gateway - router, a on dalje to proslijedi telekom DNS serverima koje dobija kroz PPPoE konekciju.
Da li samo sa torrentima imas problem oko brzine preko wifi ili generalno?
samo sa torentima
mada generalno brzina je dosta slabija inace nego sto je bila prije nekih dva mjeseca
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moze li mi ko reci kako treba da izgleda formular dje bih skupio potpise 20% stanova?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks