Odma.
rm -rf /
Downton Abbey, The Killing(USA i/ili Danski), Breaking Bad, The Wire, Sopranos, Oz, Sherlock(UK), Luther(UK),Dexter, Rome, Deadwood, Mad Men, Boardwalk Empire, Homeland, Game of Thrones, American Horror Story, Tudors, Nip/tuck, 24 ima ih dosta, zavisi sto te zanima a i ne znam sto si odgledao
Ovo sam iz glave, nije po nikakvom redu a ima ih jos dosta, /me voli drame![]()
rm -rf /
Nisam, i ne želim.
Uh, kad Ameri krenu da rimejkuju strani hit...
Vjerujem da je naš Mojsije odgleda' većinu navedenog.
/me voli Midsomer Murders krim-dramu.
The more things change, the more they stay the same.
/me mrzi ovo seljanisanje
Sons of Anarchy i Justified, a pogledaj i Booth at the End
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Timoti Olifant gostovao u poslednjoj epizodi The League
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
The Killing je gori od Forbrydelsen onoliko koliko je recimo Numb3rs gori od The Wire.
Dobro, nije bash toliko, ali razlika je poprilicna. I treca sezona Forbrydelsen je prilicno dobra, na osnovu 3 pogledane epizode.
Fire in the hole!
Nije los americki Killing uopste.
Nije serija al ako nijeste pogledajte: Easy Money/Snabba Cash. Glumi lik(Svedjanin) iz Americkog Killinga i dobar je film, ex yu mafija xD
rm -rf /
Prva epizoda Revolution-a pristojna. Kasting malo pecak
Arrow. Nisam puno ocekivao od tipa koji se sveti strijelama u modernom vremenu, ali previse je to za moj stomak ipak.
E sad profesionalna deformacija vristi iz mene ali ipak tvrdim da mi je The newsroom u najbolji serijski program u proteklih....dosta. Sorkin!
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Last Resort anyone? Meni bas pristojno izgleda za sad ovih prvih 5 epizoda.
Srce malo slatko...:love-struck:
![]()
#fakenews
ja odgledah prvu sezonu Homeland-a, prosto ne znam sto da ocekujem od epizode do epizode...
Eo odgledah prve dvije epizode Homelanda. Odlicna, stvarno. Neke stvari sam uspio da predvidim, ali ove sto nisam me stvarno intrigiraju do bola![]()
DICIOTTO
Vecinu ovoga sam gledao.
Zavrsih i trenu sezonu Luija, i osjetno je slabija od prve dvije. Skoro su skroz ukinuli njegove stand up komedije u epizodama, koje su bile i najbolji dio serije.
Sad cu da probam Sherlock i Downtown Abbey. A valjda me Vilfred nece razocarati, isfalili ste ga dosta![]()
Odgledao sam. Malo je bila smorna u pocetku, ali zato kasnije rastura.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks