AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Da su pametni pa da uz ove sadasnje igrace dovedu tu trojicu, i onda na ljeto jos nekoliko pojacanja uz prodaju nepotrebnih igraca. Ali ne, ne zele likovi da uloze u klub. A sutra se po nekim najavama moze ocekivati napad Pato-El Sharaawy, sto bi mene radovalo.
Berlusconi osudjen na 4 godine zatvora zbog utaje poreza. HAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA
DICIOTTO
Ode Berluskoni u zatvor!![]()
Bravo za Italiju, pokazuje da je još uvijek živ pravosudni sistem.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ima pravo zhalbe pred 2 suda. Uopste ne sumnjam da ce ga neki od ta dva osloboditi![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Nece striko gledat zatvora u ovom zivotu
Suđenje Berluskoniju počelo je pre šest godina a do potvrđivanja kazne bivši premijer Italije imaće pravo na dve žalbe koje bi mogle da ga ostave na slobodi ukoliko se konačna presuda ne potvrdi do 2013. godine.
Prema zakonima u Italiji Berluskoni bi mogao da izbegne kaznu ukoliko slučaj zastari što će se destiti 2013. godine.
Tako da mi je lagan on namrtvo![]()
Znaci milan ima da tuguje i naredne 4 godine![]()
Ima po tim ZATWORIMA sigurno nekih kwalitetnih anonimnih fudbalera, pa ga Silvio za Dz mozda dowede![]()
hahahahahahhahahahaha a dosta je trajalo ovo za berlusconi-ja.
Eo su mu skresali kaznu na samo godinu
http://www.goal.com/en/news/10/italy...d-to-12-months
Io Sono Romanista
Na kraj ce poslat u zatvor sudiju sto mu je presudio :mrgreen:
DICIOTTO
hahahha.. jade radi berluskoni. sto se tice Milana mislim da ova sezona otpisana i treba da se gleda da se ta pojachanja dovode za sledecu godinu.
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Kako su mutni ovi ljudi iz Milana i Juventusa sto je ovo. Kako nikad Moratija ne optuze za nesto a "mafijas" je po navijacima ova 2 kluba.
clapton noje noc wjestica da psotawljas owakwu sliku
Jos mi dan danas nije jasno kako ni nega ne ostrugase u kalcopoli , jer mi niko ne moze reci da i on nije namjestaooo
Evo custe li da se tuzi Napoli da je namjestio utakmicu protiv Sampdorije u sezoni 2009/2010 (posledjnje kolo), i tako im omogucio da igraju kvalifikacije za LS...ako se to ispostavi kao tacno, vjerovatno ce igrace kaznit novcano, a Napoli oduzimanjem bodova...e sto nece!
Đe neće ovaj Berluskoni izać iz Milana više, ne znam što smara ove kukale navijače i igrače. Oće da navikne ljude koji podržavaju jedan od najvećih timova Evrope na to da se bore za plasman od 8. do 12. mjesta. Tragedija.
Mislim, obično navijači progutaju sve te stvari. Čist primjer je priča o Liverpulu, ali zapitajte se kakav fudbal gledamo kad dva tima koja zajedno imaju 12 titula šampiona Evrope ne mogu da izbore ulazak u to isto takmičenje. Tuga.
Nije to ništa, prije par godina je klub koji ima 9 Liga Šampiona serijski ispadao od Olimpika iz Liona u tom istom takmičenju.
Tuga.
Na stranu retrogardne i infantilne ideje da bi 'nešto trebalo da bude nekako' koje su tu samo da bi se imao neki 'stav', biće zanimljivo viđet' što Berluskoni misli da treba da radi. Za Milan bi prodaja možda bila i najbolja ako ćemo realno, više bi im valjao neko ko može da ide u korak sa ambicijama kluba, s obzirom da se ovaj 3-4 godine neće kandidovat' ni za šta a i da gazi te sedamdesete lagano.
Clapton sa foruma je noj?
Ovo mjesto postaje sve čudnije.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ma ljudi o cemu pricate,nema para u Italijuuuuuniko ni ne pomislja od milanskih i rimskih klubova da kupi igraca koji vrijedi preko 10 m..
1908.
Evo ni Juve na to ne pomišlja, što je najtužnije. To je samo moguće u 45 rata.
Nego milanisti, šta očekujete noćas ?
Izbacite mogući sastav ako može. Mora Emanuelson početi više, da ima ko da radi po lijevoj strani. Tuga kako se Alegri igra FM-a uživo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks