Page 48 of 66 FirstFirst ... 3844454647484950515258 ... LastLast
Results 1,176 to 1,200 of 1647

Thread: Izbori 2012 - rezultat (stavovi, procjene i analize)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BigWolf View Post
    Nazalost, dragi gospodine glodur. Ovdje je javnost upravo tako podijeljena, na Srbe i Crnogorce. Uzaludne su tu bilo kakvi eskperimenti i promjene. Srbi ce glasat za Srbe. Crnogorci za Crnogorce. Ovo ostalo.. ko koga zajebe, na racun socijalne price i na taj nacin pridobije pod svoj sator.
    ... neće dugo bit tako ... no ćemo u Crnoj Gori svi bit Crnogorci, građani ... pa će oni kojima je srpstvo preče glasat u Srbiji ... u građanskoj Crnoj Gori druge će teme bit presudne ... dok to ne bude branićemo državu do koje smo na muke došli ...

Thanks Thanks Given 
    4,862
    Thanks Thanks Received 
    5,664
    Thanked in
    2,801 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

Hari, primjecujes li da ljudi ovdje, odjednom, pocinju horski da aplaudiraju? A, cemu? Prici o simbolima i simbolici (zahtjevi PCG su upravo to, simbolika), a kriterijum je u ovom slucaju toliko strog, da je cak primijenjen na lokalni nivo.

Nas nekolicina forumasa, kojima je ta simbolika od izuzetne vaznosti, ocigledno vise ne moze uzivati status "ultracrnogoraca", "udbasa", "nacionalsovinista", "fasista"... sad smo tek prosjek, obicni clanovi u masi. Postadose svi Dukljani, ***** ti sunce.

Tipicno crnogorski.

________
    :hororr::boxing::devilish:
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    4,862
    Thanks Thanks Received 
    5,664
    Thanked in
    2,801 Posts

Apsolutno saglasan, oni espert što im kreira markenting je vjerovatno prispao i propuštio završni miting, ali je očigledno da su ga ovaj put budili na vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    4,862
    Thanks Thanks Received 
    5,664
    Thanked in
    2,801 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Pa naravno.

Ispada da su forumski DPS-ovci (da ne vrijedjam) borci za CG!
    A mi, liberali...od nas ta CG ocigledno treba da se brani.
    Smijesno.
    E cvrc! A to što sam ja ( čini mi se ođe jedini javno proklamovani DPS-ovac, iako i ne znam đe su im kancelarije u ovi moj neveliki grad ), išćeran iz Partije što sam laja za crnogorsku samostalnost, u vrijeme dok je Shjatu Perovića, sa zida kancelarije, još zrikala Titova slika...

Da se uozbiljim, Crnu Goru mogu da brane samo umni, moralni, kulturni i radini ljudi. Sa druge strane, mogu je štetit samo oni suprotni. A obije vrste ćeš nać u partije svih fela.
    I, korak dalje, kad se svi ti ljudi grupišu i razvrstaju po količini para kojom raspolažu, onda dobijemo rezultat da je svega par grupica moćnije od sve ostale mase... I to je trenutak kad postaje zahebano, e one će Crnu Goru branit ili štetit po potrebi, a ne po čojstvu, poštenju, ili javno iskazanome stavu. Zahebancija je u tome što i takvih grupica ima u partije svih fela.
    Tako da jes smiješno, ali smo svi u pravu.

EDIT: isto ko što je meni smiješno da partija koja ( napokon konkretno i javno ) proklamuje određene tvrde principe, to čini nudeći koaliciju upravo partijama koje, još i tvrđe, proklamuju dijametralno suprotne principe, a istovremeno odbija svaku mogućnost saradnje sa partijama koje, opet, proklamuju istovrsne principe!? uz, naravno, činjenicu da ista to čini nudeći koaliciju na lokalnom nivou, koji ama baš najmanje veze ima sa proklamovanim principima. lud zbunjenog, no to i jest suština MARKETINGA, niti manje, niti više od toga.
    Last edited by Buva+gacce; 26-10-12 at 02:04.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pusti Slavka, a i on je ovaj forum svojevremeno najbolje opisao.
    Moj post je bio odgovor na jedan od postova u kojem sam se prepoznao, jer nas nije 100 iskazivalo postovanje prema onome sto radi Pozitivna, vec nas dvoje-troje.

Citajuci ovaj forum konstantno (ili svakodnevno) sticem utisak da je Crna Gora ugrozena. Na tome se i svodila kampanja DPS-a. Ali, izbori su prosli, sad valja radit'... Ako se zna kako!

Poz.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    pretpostavljam da biste se ovako iznenadili i da Slavko sjutra kaže da je za nezavisnu CG
    Hahaha brao, brao sve se snebivaju, greote, a ono izmislili toplu vodu. Al topla voda je neophodna, a mi kukavci ni toliko imali nismo...

Cinjenica je da prva stavka u 'principima' pozitivaca ne obuhvata simbole i slicne rabote, vec meni najbitnija pitanja za cupanje ove drzave iz totalnog sraaanja...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    pretpostavljam da biste se ovako iznenadili i da Slavko sjutra kaže da je za nezavisnu CG
    Koliko ja znam Slavko je bio prikriveni četnik, uostalom kao i pozitivna na što smo i bili upozoravani prije ovih izbora.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Pusti Slavka, a i on je ovaj forum svojevremeno najbolje opisao.
    Nije on opisivao forum nego mu se nije svidjalo pisanje pa nagadjao koja sluzba stoji iza koga... To samo radi preciznosti i da oni koji ne znaju sad ne bi nagadjali kako je to opisao forum. Bilo bi i cudno da ga je opisivao u nekom negativnom kontekstu, a tu mu bilo aktivno pola clanova kabineta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Moram da priznam da sam prijatno iznenađen platformom Pozitivne... Očekivao sam određene uslove, ali zaista ne ovo...

Nimalo ne sumnjam da su u DF-u, nakon ove "nepristojne ponude" trenutno u potpunom šoku. Pozitivna ih je bukvalno udarila i đe su najmanje očekivali i kad su najmanje očekivali. Najgore od svega je to što je Pozitivna zapravo od njih zatražila da se odrede u pitanju oko kojeg odgovor izbjegavaju dati još od kad su Srpsku listu sakrili ispod novih imena. I odgovor sada očekuje čitava javnost. Čak i ako odbiju odgovoriti - to će u javnosti imati snagu i tretman odgovora. Nevjerovatan zaplet zaista...
    Pa da je SDP ponudio platformu za razgovore DF-u, ubijeđen sam da bi uslovi bili manje strogi od ovih koje je Pozitivna ispostavila.
    Nije nikakva tajna da je Pozitivna u delikatnoj situaciji i da se mora pažljivo kretati (ko po minskom polju) ukoliko želi i dalje balansirati između 2 pola. Ipak, za ovako uslovljenom ponudom (kojom se od partnera u opoziciji traži, i to bez ikakve najave, da kapituliraju po ključnim pitanjima vlastite politike) nije bilo razloga,..osim, ako iza svega (a u to sumnjam već neko vrijeme) ne stoji međunarodni faktor koji želi pripremiti alternativu ovoj vlasti koja je definitivno krenula ka zalasku.
    Samo na taj način je ponudu Pozitivne moguće shvatiti, ukoliko ona treba zapravo predstavljati test/ispit kredibiliteta i zrelosti DF-a kao partnera prihvatljivog međunarodnoj javnosti. Drugim riječima, ono što je tamo navedeno kao uslovi (eufemistički: principi) zaista jesu temelji na kojima stoji vizija koncepcije crnogorskog društva kako ga vidi i želi vidjeti (ne samo većinski narod) već i najuticajnije velike sile. Ili da još pojednostavim, Pozitivna kao da im poručuje - oko "principa" (čitaj: uslova) nema i ne može biti pregovaranja.
    Ko god ima minimum razuma jasno mu je da sve ovo nema blage veze sa Nikšićem, nikšićanima i njihovim komunalnim uslugama.
    Biće više nego interesantno posmatrati rasplet ove situacije. Ukoliko Pozitivna odustane od ovih principa (pa makar i za jotu), sad kad su već izašli (bolje reći: istrčali) sa njima, poslaće poruku javnosti da je zapravo daleko od ozbiljne partije i cijena koju može platiti zBog toga može biti visoka.
    S druge strane DF je kompleksna struktura i u rukovodstvu tog saveza ima jedan broj ljudi (dio ideologa-otpadnika dukljanske provinijencije) koji nemaju problem sa uslovima Pozitivne. Naprotiv, zapravo i oni sami to (traženo) smatraju potrebnim učiniti, no nemaju snagu da unutar saveza takvu politiku nametnu kao zvaničnu politiku DF-a. Iako vjerujem da im je ovo došlo preuranjeno, ipak mislim da u svemu vide mogućnost da se bukvalno, pod plaštom borbe za "više vrijednosti", izgura njihov stav oko toga.
    Ponavljam, principi (uslovi) Pozitivne zapravo su kupatilo za NOVU (i ove srpske kusure oko NOVE), ali ništa manje i za SNP. Da li su oni spremni ući u njega?... Nijesam siguran. Čak mislim da bi to bilo ravno prvorazrednom iznenađenju. Gotovo čudu... Zašto? Pa zato što bi to neplanirano "kupanje" predstavljalo odustajanje od dijela glavnih vrijednosti po kojima su, ne samo prepoznati, već i (ne treba to zaboraviti) na kojima su dobili tu podršku birača koju imaju i koje predstavljaju.
    Dakle, da li će ući na "kupanje", evo, ostaje da svi posmatramo, no da ih je Pozitivna ovim uslovima svukla (i to javno) gole ko od majke i dovela pred kupatilo - to svakako.

Iako sam, iskreno i dalje pun sumnji prema Pozitivnoj, predlažem im da nastave ovim pravcem... Njihova partija je dobitnik u svakoj varijanti. I da DF i SNP prihvate ili da odbiju. Jer i da se ponove izbori u NK i da Pozitivna pritom izgubi nešto od (ionako izrazito malog) broja svojih glasača četničke provenijencije, dobiće još veću podršku nego ranije, jer će joj sada prići još više suverenista, a koji je nijesu ranije glasali i to upravo iz bojazni da će ona biti ona karika koja nedostaje velikosrpskom elementu da dođe na vlast i pokuša vratiti časovnik unazad.
    Last edited by El Re; 26-10-12 at 10:11.

Thanks Thanks Given 
    4,862
    Thanks Thanks Received 
    5,664
    Thanked in
    2,801 Posts

@Re,
    Znalac, pozdrav.

Iskreno, mene ovi potez nije iznenađenje. Čak, što više, čini mi se da je i na ovom mjestu već neko izložio hint da može što slično bit ( mislim Crka, onim njegovim manirom koji ja jedino umijem opisat ko valjda staropodgorički ).
    Ono čime jesam iskreno zadivljen, jeste dubina strateškog razmišljanja i djelanja glava ove partije, te ispravnost, preciznost i efektivnost kojom to toče u taktičke poteze. Prosto mi ponekad dođe prelijepo za gledat.

Konkretno, PCG ovim potezom zapravo ne čini ništa drugo, no ostaje dosledna svojoj proklamaciji trećeg puta, odnosno, upravo onome što im je donijelo onoliki broj glasova. Tačno su ciljano došli u situaciju đe neće i ne mogu s nikim, a da to istovremeno ne znači momentalni gubitak povjerenja biračkog korpusa, te kočenje zamajca koji imaju, i čiju elementarnu važnost, čini mi se, umiju da prepoznaju.
    Isto tako, mislim da je i njima samima ipak došlo kao iznenađenje to što na bilo kom lokalnom nivou mogu da presuđuju, a istovremeno i kao kritična tačka raskršća, koja ne može proć bez izbora- vamo ili tamo. Jedino opravdano rješenje upravo jeste odbijanje bilo kakve mogućnosti saradnje sa bilo kime, dosledno ostajanje na svom pravcu, te posledično aktivno jačanje sopstvenih pozicija i iskorištavanje punog potencijala onog zamajca koji su sebi stvorili.
    Preciznije, odbijanje saradnje sa pozicijom za njih je plus, nametanje neprihvatljivih strateških uslova koje, na lokalnom nivou, daju opoziciji je opet plus. Najvjerovatnija očekivana posledica ovog poteza, jeste lokalna koalicija SNP + DPS i društvo, koji im sasvim sigurno neće postavljati uslov da priznaju simbole, jezik i ostalu sitnariju. I opet, kad pogledaš, i u ovom scenariu na lokalnom nivou isti dobiju vlast, ali globalno trpe gubitak jer slijedi dalji odliv glasača usled neprincipijelnosti, koliki god bio. Neka komparativna iskustva sa shjevera nepogrešivo ukazuju na isto. U isto vrijeme, ista vrsta trenda, uzrokovana ovim potezom, nastupa i za DF- đe će i kako sad oni, kuku majko.
    Elem, idi mu dođi mu, okreni obrni, kreči ne kreči, win/win za Profesora i kompaniju. Prosto, ko što sam neđe ranije blebetao, oni cijelo vrijeme i ne žele osvajanje vlasti, već osvajanje glasača kao prvi logički ispravan korak.
    Sve u svemu, prelijepo odrađeno, jedini sitni nedostatak što su morali stvar da odrade onako frapantno disproporcionalnim uslovima za lokalni nivo, te je, samim time, igra prilično lako čitljiva, ali i to bi upravo bila posledica neočekivanja da se, na lokalnom nivou, mogu naći u situaciji sudije i kadije. Opet skidam kapu.
    Ete tako, lagano sve naše manite partije otvaraju karte, pripremajući se za sledeće, prevremene izbore, koje maltene raspisuju a da ovi nisu još ni okončali.

Što se tiče međunarodnog faktora koji miriše u potezima PCG-a, za mene tu uopšte sumnje nema. Jedino mjesto đe se nećemo saglasit, jeste identifikacija tih internacionalaca. Prilično mi izvjesno iza njihovih zavjesa ne mreškaju globalne institucije, tipa EU koja se stara za političku budućnost CG ( koja je, pošteno rečeno, vjerovatno jedino mjesto na brdovitom Balkanu đe se baš i ne moraju mnogo akat s tijem ), već vrlo konkretni poslovni i finansijsko- bankarski centri, da baš moram lupit reko bih predominantno austrijsko/mađarsko/njemačkog porijekla. I, prije no što svi raspale po meni zbog ove tvrdnje, ne mislim da je u pitanju geo- strateška teorija zavjere da neki spakuju malecku Crnu Goru u džepove, no sasvim legitimni poslovni interes određenih krugova, a koje smo, po imenu, prezimenu i adresi, već imali prilike da gledamo na djelu, ko je umio gledat, u Srbiji sa kraja devedesetih i prve polovine sledeće dekade.

E, ono što mene živo interesuje, i što mislim da mene i kolegi JC-u može donijet finansijsko blagostanje, kroz oni biznis koji smo započeli uz naše redovne službene aktivnosti, jeste nešto što si već davno do nano- djelića snimio i opisao: Oće li i ovaj put, Milo sa onim njegovim neprevaziđenim njuhom za neočekivano taktičko manevrisanje, u sledeću godinu puknut kakvi ogromni broj ispravnih promjena, čak i drakonskog karaktera a, po suštini, blagobitnih za cjelokupno društvo, te na taj način kreirat teren za sledeće, potencijalno i prevremenije izbore, ali sa preokretom win/win na svoju stranu.

U svakom slučaju, kokice puckaju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

DANILOVIĆ: Nećemo upаsti u vrtlog ludilа koje stаnuje samo u Crnoj Gori
    Da je ovo bio pismeni zadatak u osnovnoj ocjena bi bila "promasena tema". Sta nam sve naprica coojek, ali nikako ne odgovori na pitanja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    DANILOVIĆ: Nećemo upаsti u vrtlog ludilа koje stаnuje samo u Crnoj Gori
    Da je ovo bio pismeni zadatak u osnovnoj ocjena bi bila "promasena tema". Sta nam sve naprica coojek, ali nikako ne odgovori na pitanja

Hahahhahaahhah kunem ti se Njemu ce se biografija zvat ''Promasena Tema''

@el Re

U potpunosti se slazem sa tobom! Finansiranje partija je veoma zahtijevno a pozitivna ne moze da se finansira od ''pojedinacnih donacija'' sto bi rekli mi u pg ''ZAJEBAJESLISE''! 1-5e i skupe da organizuju narod kakoe

Mimo toga pozitivna i dalje drzi mjesto ''sledece vlasti'' jer kakvi god da su... oni su (ako ovako nastave) ne osvjezenje... vec OPORAVAK crnogorske politike
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by Crka View Post
    Hahahhahaahhah kunem ti se Njemu ce se biografija zvat ''Promasena Tema''
    heh, njemu se plan i program zovu tako, to je problem...a još veći je što njegovi glasači misle da je ozbiljan
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

pa dobro, to sto je Danilovic napisao dobrim dijelom se moze shvatiti upravo kao otklon od politike koju Pozitivna ne zeli za svog saveznika. Ali ipak je previse ocekivati da lik na svom fejsbuk profilu odgovori na svaku tezu iz ponude Pozitivne pojedinacno. Vidjecemo njihovo zvanicno saopstenje...

Meni se svidja, a sto niko ne uocava do sad, sto je ovaj potez Pozitivne ustvari zestok pritisak i na manjinske partije. Ovo je odlican atak i na poziciju i na opoziciju, ali podjednako i na manjinske partije, jer svi moraju da se razotkriju. A ustvari su svi prstom upirali u PCG da to mora prva da uradi. E pa eto vam ga sad.. Manjine trebaju da "prelome" s kim im je bolje, a gotovo je sigurno da ce nas povesti putem koji nam je odlicno poznat vec 23 godine. A ovim zadnjim cinom PCG kao da im je rekla: "A jel to zaista najbolje sto mozete da ucinite za ovu zemlju?"

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

E ja glasah PCG al se izgleda dobro zajebah, sad oni tu daju nekakve obaveze da se ovi izjašnjavaju o Srebrenici alo ??? Kakvj crnoj Srebrenici a stvara se lokalna vlast u NK pa Kosovo..... Previše su uzlećeli da sa 10% ucjenjuju svakog živog a nisu se pošteno ni ustoličili na političkoj sceni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sve je mene JASNO, mnogi vjeruju u BOGA, koji se JASNO I GLASNO SAOPSTIO, da je ZEMALJSKO CARSTVO CARA MILA i KALIKULE, a NEBESKO ZA GOLOGUZIJU POSTO UMRU, ja vjerujem u DOBRE LJUDE, koji su na ZEMLJI, i borim se da ZEMALJSKO CARSTVO BUDE NJIHOVO, a ne vlazni snovi o BOGU I KOMUNIZMU, da ce nas VJERA I IDEOLOGIJA I NACIJA SPASIT.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    E ja glasah PCG al se izgleda dobro zajebah, sad oni tu daju nekakve obaveze da se ovi izjašnjavaju o Srebrenici alo ??? Kakvj crnoj Srebrenici a stvara se lokalna vlast u NK pa Kosovo..... Previše su uzlećeli da sa 10% ucjenjuju svakog živog a nisu se pošteno ni ustoličili na političkoj sceni.

Ne bi valjalo da se ispostavi da si se zajebao e odosmo u ***** svi I mora da prelomi cetnicki front vise sa prosloscu i makne se od srbije i pocne u svoje dvoriste da okopava!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajd` u 50 evra da ce Df pozitivno odgovoriti na ove zahteve. Df je samo poslednji cin kilibardizacije magicnog lopingerskog trija Mandic, Danilovic i Radunovic. POgledaj im samo listu poslanickih kandidata, npr Budo Aleksic daleko ispod crte. Tu vise ni od onog kozmetickog srpstva nema nista.
    Code:
    СТВАР НИЈЕ КЛАСНА ВЕЋ ХОЛОГРАФСКА!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bi valjalo da se ispostavi da si se zajebao e odosmo u ***** svi I mora da prelomi cetnicki front vise sa prosloscu i makne se od srbije i pocne u svoje dvoriste da okopava!

Ne brigajte. DF je daleko od bilo kakvog cetnistva, garantuje Rajan Mandolini (lepo pise u izvestajima osoblja Americke ambasade u Podgorici). Davno su se oni makli od Srbije, korito im je na ovu bandu.
    Code:
    СТВАР НИЈЕ КЛАСНА ВЕЋ ХОЛОГРАФСКА!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Valja procitat malo i ono smece od Pobjede, da se vidi kako "druga strana" gleda na sve ovo. I interesantno kakvu svoju umnu misao Radivoje Nikcevic podijeli sa javnoscu:

"Trebalo im je dugo vremena da svojom takozvanom platformom, koja je ponuđena Demokratskom frontu i Socijalističkoj narodnoj partiji pokažu pravo lice. Odnosno, da potvrde ono što smo mi i tokom kampanje kazali, da DF i Pozitivna potiču iz iste matrice i da im je zajednički program mržnja prema našoj koaliciji. Njihova politička platforma ponuđena DF-u i SNP-u samo je dimna zavjesa iza koje se kriju od onih koje su prevarili tokom izborne kampanje, a dali su im glas."

Neko je pominjao 'promasenu temu'?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nevski View Post
    Ne brigajte. DF je daleko od bilo kakvog cetnistva, garantuje Rajan Mandolini (lepo pise u izvestajima osoblja Americke ambasade u Podgorici). Davno su se oni makli od Srbije, korito im je na ovu bandu.

Bogomi se meni ne cine oni kao neka gradjanska partija sa 2 cetnika i jednim lizoguscem ... coece DF kao politicka partija ne bitisuje ?! DF je spoj dvije partije koje da su same izasle ne bi imale cenzus pa su ovime ne prevarile narod no su pokupili glasove ZATUCANIH (pa me mrzite zbog ovoga)! Mogu ruku dat da su im glasaci mahom stariji od 50 godina MINIMUM! Jer da bi glsao ovako divlju partiju to jes koaliciju ... treba bas da si fiju ... ako si srbin glasaj SNP il one ultra cetnike kako se zovu SNS pojma nemam ... il na kraju pozitivnu ako neces DPS ...

... ali glasat partiju koju sacinjavaju:

Danilovic ?! WTF sta reci o coeku ?! PROMASENA ZIVOTNA TEMA... rodjen u pogresnom vremenu i prostoru
    Medojevic - najveca gnjida crnogorska do sad rodjena ...
    Lekic - ja ga ne mirisem nesto jer je prefigan i znam neke licne stvari o nejmu ... al sto je najgore je najbolji pored ovog dvojca...

tako da ne da ce DF da podrzi zahtijeve pozitivne ... vec ce ih i u guzicu celivat samo da dodju do vlasti ... priznace i kosovo i presevo i bujanovce u sastavu velike albanije samo da im guzica fotelje vidi ...

Ko ovo ne vidi za mene je kako srbi kazu DUNSTER

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Valja procitat malo i ono smece od Pobjede, da se vidi kako "druga strana" gleda na sve ovo. I interesantno kakvu svoju umnu misao Radivoje Nikcevic podijeli sa javnoscu:

"Trebalo im je dugo vremena da svojom takozvanom platformom, koja je ponuđena Demokratskom frontu i Socijalističkoj narodnoj partiji pokažu pravo lice. Odnosno, da potvrde ono što smo mi i tokom kampanje kazali, da DF i Pozitivna potiču iz iste matrice i da im je zajednički program mržnja prema našoj koaliciji. Njihova politička platforma ponuđena DF-u i SNP-u samo je dimna zavjesa iza koje se kriju od onih koje su prevarili tokom izborne kampanje, a dali su im glas."

Neko je pominjao 'promasenu temu'?

Ne, ne, ovo je bezobrazluk...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sramota kako ugasishe 5 hiljada albanskih glasova...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

DF je spoj dvije partije koje da su same izasle ne bi imale cenzus pa su ovime ne prevarile narod no su pokupili glasove ZATUCANIH (pa me mrzite zbog ovoga)! Mogu ruku dat da su im glasaci mahom stariji od 50 godina MINIMUM! Jer da bi glsao ovako divlju partiju to jes koaliciju ... treba bas da si fiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post

Gledao! Presmjesno! Preludo! Okinuo se od smijeha! I naprosto zaprepastio... ovo su ti zbog kojih cg ne moze iz 90tih ... ovo su ti zbog kojih DPS-SNP&CO radi 20 godina ovo sto radi! OVO SU TI KOJI ODLAZE I KOJIMA SU OVO ZADNJI IZBORI!

Mislim da sam bio jasan i kako nasa draga forumasica Maja kaze!

Hvala liJepa :*

Page 48 of 66 FirstFirst ... 3844454647484950515258 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)