Damjanovic dva gola danas!
Evo gledam Amkar i Terek.... Novakovic igra kao stoper i to odlican do sada.
Evo jos jedna opcia u odbrani.
Last edited by xxxx007; 21-10-12 at 10:38.
Damjanovic dva gola danas!
Sramota je da se profesionalni sportista ovako unisti...
Učinak naših internacionalaca proteklog vikenda (19.10. - 21.10.)
Portal Cg fudbal i ovog poneđeljka donosi učinak naših internacionalaca u fudbalskim ligama širom svijeta.
ALBANIJA
Miroslav Vujadinović (Vlaznija) – Primio dva gola na gostovanju Tomori Beratu. Vlaznija je vodila 2-0 ali je dozvolila domaćinu da iščupa bod, meč je završen 2-2.
Ivan Delić (Vlaznija) – Odigrao prvo poluvrijeme protiv Tomori Berata.
Blažo Rajović (Fljamurtari) – Igrao svih 90 minuta na gostovanju Besi. Njegov tim poražen 1-0.
Petar Vukčević (Fljamurtari) – Zamijenjen u 61.minutu meča protiv Bese.
AUSTRIJA
Nikola Vujadinović (Šturm Grac) – Odbrana Šturma na čelu sa Vujadinovićem besprekornom obavila posao protiv Materzburga. Šturm ipak nije došao do pobjede jer napadači nisu uspjeli da postignu gol, pa je meč okončan bez pogodaka.
BELGIJA
Mijuško Bojović (Šarloa) – Šarloa i pored toga što je od 35.minuta igrala sa igračem manje osvojila sva tri boda na gostovanju Lirsu. Bojović standardno dobar, dobio žuti karton u 40.minutu.
Petar Bojović (Virton) – Virton nezaustavljiv ove sezone, nakon 11 kola i dalje bez poraza. Ovoga puta savladan Grimbergen 3-2. Iskusni Petar Bojović igrao svih 90 minuta.
HRVATSKA
Ivan Vuković (Hajduk Split) – Odigrao cio meč protiv Istre. Hajduk ponovo neprijatno iznenadio svoje navijače porazom od 0-1.
KIPAR
Savo Pavićević (Omonija) – U derbiju kola Anortozis na svom terenu pobijedio Omoniju sa 2-0. Naš reprezentativac igrao cio meč.
FRANCUSKA
Marko Baša (Lil) – Donio bod Lilu na gostovanju Bordou. Postigao gol u sudijskoj nadokandi, meč završen 1-1.
NJEMAČKA
Miloš Mandić (Obernojland) – Primio dva gola na gostavanju Libeku. Obernojland nastavio sa serijom poraza.
MAĐARSKA
Mladen Božović (Videoton) – Tri puta savladan u porazu od MTK. Videoton izgubio sa 3-2.
ITALIJA
Stevan Jovetić (Fiorentina) - Bez značajnijeg učinka za 90 minuta igre protiv Kijeva. Fiorentina uzela bod odigravši 1-1 na „Bentegodiju“.
IZRAEL
Vladimir Gluščević (Hapoel Haifa) – Odigrao 70 minuta protiv Hapoel Ber Ševe. Utakmica završena bez golova.
Stefan Denković (Hapoel Haifa) – Na terenu proveo svih 90 minuta.
IRAN
Radomir Đalović (Sepahan) – Zamijenjen u 68.minutu na gostovanju Sabi. Ekipa Cica Kranjčara i pored remija 1-1 zadržala čelnu poziciju.
KAZAHSTAN
Damir Kojašević (Astana) – Zamijenjen u 90.minutu. Astana na svom terenu savladala Žetisu 1-0.
JUŽNA KOREA
Dejan Damjanović (Seul) – Sa dva gola donio pobjedu Seulu na gostovanju Jeju Junajtedu.
KUVAJT
Srđan Radonjić (Kazma) – Zamijenjen u 80.minutu. Kazma savladala na gostovanju Al Džahru sa 4-1.
Nikola Vukčević (Kazma) – Sjajan u pobjedi Kazme, igrao cio meč.
MOLDAVIJA
Miloš Krkotić (Dačija) – Pogotkom sa bijele tačke u 56.minutu donio bod Dačiji na gostovanju Zimbruu.
POLJSKA
Vladimir Boljević (Krakovija) – Ponovo strijelac za Krakoviju koja je savladala Flotu na gosotvanju sa 2-1.
Velimir Lončar (Lehija Tomazov) – Stardan u ekipi Lehije iz Tomazova koja je pobijedila na svom terenu Omegu sa 1-0.
RUMUNIJA
Branko Grahovac (Ocelul) – Zbog povrede napustio igru u 38.minutu. Ocelul slavio na svom terenu protiv Astre 2-1.
RUSIJA
Nikola Drinčić (Krasnodar) – Pogotkom u 80.minutu potvrdio pobjedu protiv Alanije. Krasnodar slavio sa 2-0.
Mitar Novaković (Amkar) – Amkar poražen kod kuće od Tereka 0-1. Novaković igrao svih 90 minuta.
SRBIJA
Marko Vešović (Crvena Zvezda) – Zamijenio Mikića u 46.minutu na meču protiv BSK-a.
Filip Kasalica (Crvena Zvezda) – Odigrao cio meč protiv BSK Borče koji su crveno-bijeli dobili sa 7-2.
Nikola Čelebić (BSK Borča) – Igrao svih 90 minuta na gostovanju Crvenoj Zvezdi.
Dražen Anđušić (BSK Borča) - Zamijenio Savkovića u 46.minutu.
Dejan Ognjanović (Smederevo) – Smedervo nasttavilo sa očajnim partijama. Ognjanović igrao cio meč. Zaradio žuti karton.
Vladan Adžić (OFK Beograd) – Standardan u odbrani romantičara. Odigrao odličan meč na gostovanju Novom Pazaru. Meč završen bez golova.
Petar Grbić (OFK Beograd) – Iz igre izašao u 58.minutu. Zaradio žuti karton u 50.minutu.
Nemanja Nikolić (OFK Beograd) – Nezamjenljiv u veznom redu OFK Beograda, odigrao svih 90 minuta u Novom Pazaru.
Risto Lakić (Čukarički) – Igrao svih 90 minuta u remiju protiv Metalca 0-0.
Jovan Vučinić (Čukarički) – Izašao iz igre u 68.minutu, bez zapaženijeg učinka.
Marko Mugoša (Borac Čačak) – U igru ušao u 55.minutu. Čačani izgubili od Mladenovca na gostovanju 0-1.
Igor Zonjić (Teleoptik) – Teleoptik potopljen u Inđiji 1-4. Zonjić igrao cio meč.
Marko Janković (Teleoptik) – Ušao u igru u 50.minutu kad je već bilo 0-3 za Inđiju.
Radisav Sekulić (Bežanija) – Zamijenjen 20 minuta prije kraja meča. Bežanija odigrala 1-1 protiv Kolubare.
SAD
Branko Bošković (DC Junajted) – Ušao u igru u 87.minutu. Njegov tim popbijedio ekipu Kolumbusa sa 3-2.
ŠVAJCARSKA
Asmir Kajević (Cirih) Odigrao posljednjih 13 minuta na gostovanju Lozani. Cirih slavio sa 2-0.
TURSKA
Ivan Kecojević (Gaziantepspor) – Još jednom pružio odličnu partiju u dresu Gaziantepspora koji je remizirao 0-0 protiv Akhisara.
UKRAJINA
Mirko Raičević (Zakarpatija) – Pogotkom u 45.minutu donio važan bod svom timu na gostaovanju Karpatima.
Milan Purović (Metalurg Zaporožje) – Još jedna očajna utakmica za Metalurg koji je poražen 5-0 na gostovanju Vorskli. Purović odigrao cijelo drugo poluvrijeme, očajno kao i cijela ekipa.
UZBEKISTAN
Bojan Kalević (Metalurg) – Igrao posljednjih 25 minuta u pobjedi od 4-0 nad Šortanom.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/ucina...enda-1910-2110
nisam znao da nas ima ovoliko po inostranstvu![]()
E sta radi Stefan...
Slazem se.
Radi to što radi od kad zna za sebe.![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
damjanović u koreji ko piksi u japanu
heisenberg says relax
Giljen: Cilj Evropa, želja crnogorski dres
Vladan Giljen već dvije godine bilježi sjajne partije na golu portugalskog Nasionala iz Madeire. Prošle sezone sa svojim timom je zauzeo sedmo mjesto, a ove godine i pored lošeg starta žele da odu i korak dalje. Talentovani Nikšićanin plijeni svojim odbranama i u prvih šest kola je apsolutno najbolji igrač svog tima. Za naš portal je govorio o očekivanjima u sezoni koja je pred njim.
- Postao si prvi golman Nasionala, u prvih šest kola se niste proslavili. Prema izvještajima iz Portugala najbolji si igrač Nasionala. Kako si zadovoljan svojim partijama i igrama kluba?
Loše smo startovali u prvih šest kola. Ja sam prva dva meča propustio zbog povrede, ali sam se nakon toga vratio i standardan sam. Imali smo težak raspored na startu što je donekle doprinjelo situaciji u kojoj se sada nalazimo. Nadam se da ćemo već od sljedeće nedjelje i duela protiv Rio Avea početi sa pobjedama. Želimo da se što prije vratimo u gornji dio tabele.
- Koje su ambicije kluba u ovoj sezoni?
Cilj je izlazak u Evropu. Mislim da imamo najbolji tim nakon neprikosnovenih Porta, Benfike, Brage i Sportinga. Liga je veoma teška, ima mnogo ozbiljnih klubova. Smatram da imamo kvalitet da se upustimo u borbu za petu poziciju čime bi ispunili cilj, a to je izlazak na evro scenu.
- S obzirom da odlično braniš ove godine da li si očekivao poziv u reprezentaciju? Da li se nadaš pozivu selektora Brnovića?
Iskren da budem očekivao sam da dobijem poziv, mislim da sam ga zaslužio. Na meni je da nastavim sa dobrim igrama, da vrijedno treniram. Crnogorski dres mi je velika želja i nadam se da će jednog dana stići poziv da zaigram za svoju zemlju – rekao je Giljen na kraju.
http://cg-fudbal.com/giljen-cilj-evr...nogorski-dres/
Mijuško Bojović - novi vođa Šarlroe
Savladan je veliki rival u borbi za opstanak, a pobjeda Šarlroe nad Lirsom ostaće u lijepom sjećanju Mijušku Bojoviću - defanzivac popularnih “zebri” je utakmicu završio sa kapitenskom trakom na ruci.
Nekadašnjeg mladog reprezentativca navijači su davno zavoljeli, saigraci takođe, a respekt prema Mijušku gaji i trener Janik Ferera koji mu je dao kapitensku traku.
“Velika je cast biti kapiten u drugoj državi, te ligi kao što je belgijska. Drago mi je što me igraci i strucni štab cijene. Za sada ide sve po planu, zadovoljan sam svojim igrama. Iz nedjelje u nedjelju je sve bolje i vjerujem da ću zadržati kontinuitet kvalitetnih partija”, rekao nam je juče Bojović.
Nakon trijumfa protiv Lirsa, Šarlroa je dokazali svima da ima potencijal potreban da se ostane u eliti. “Ostvarili smo veliku pobjedu u najboljem trenutku. Izdigli smo se iz mini krize, a tri boda još više dobijaju na značaju, jer smo pobijedili direktnog rivala za opstanak. Međutim, ima još dosta da se igra do kraja sezone”, stoji na zemlji Bojović, koji je protiv Lirsa odigrao još jednu dobru utakmicu.
Na kraju - reprezentacija. Selektor Branko Brnović ima ritual - na svakom okupljanju se nađe neko novo ime sa njegovog šireg spiska. Bojović ima minutažu, igra u kvalitetnoj ligi, a 16. novembra dolazi San Marino.
“Nadam se da ce doći moja šansa u A selekciji. Vjerujem da me selektor prati. Na meni je da nastavim da radim dobro, pa se nadam da ce poziv doći”, riječi su Mijuška Bojovića.
http://issuu.com/dnevne-novine/docs/...10./1#download
Dick Laurent is dead!
Shto se deshava sa Bakicem, any update?
Deserve's got nothing to do with it.
Polako napreduje. U početku je trenirao odvojeno, pa onda malo igrao za primaveru. Zatim je prekomandovan u prvi tim i odigrao par pripremnih utakmica, s tim što nije bio u protokolu prvi meč. Na ovom posljednjem je konačno bio u 20 igrača koji su konkurisali za klupu, ali nije bio na klupi. Uglavnom, mic po mic, a li iz Torina rekoše da ozbiljno računaju na njega u budućnosti.
Dick Laurent is dead!
sto je sa Djordjevicom i njegovom povredo, ne procitah nidje nista da se oporavio i sl
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Valjda je najavljen na klupi danas.
prije da nema mjesta nego da je povrijedjen posto nidje ne mogu naci da ima povredu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mojes želi Bećiraja
Kako prenose engleski mediji, premijerligaš Everton je zainteresovan za crnogorskog reprezentativca Fatosa Bećiraja. Bećiraju ugovor sa Dinamom ističe 2015.godine, ali kako trenutno nije u prvom planu trenera Čačića sve su češće glasine o tome da će on napustiti Zagreb.
Menadžer Evertona Dejvid Mojes želi da već u januaru dovede Bećiraja i napravi tandem Jelavić-Bećiraj. Konkureciju će imati u Bazelu koji je, navodno, takođe zainteresovan za našeg napadača.
Da li će Bećiraj promijeniti modro-plavi dres kraljevsko-plavim znaće se uskoro.
http://cg-fudbal.com/mojes-zeli-beciraja/
Dick Laurent is dead!
Uh dako prodje tamo ne bi me srecnijeg biloTo je zivotinjica kakvu ocima gledao nijesam ,mislim da bi mu odgovarala Engleska
![]()
Uh i ja ga obožavam..Samo malo sa "mozgom" više da igra..Da iskoristi tu gradju brzinu i snagu..Jer je bikan samo takav.Nemoš ga gurnutNo bi i tamo grija' klupu,ali imam osjećaj ako ode,da će ga posrećit da uvali nekoliko golova..Svakako mu je bolje no ovamo.Čuš
![]()
neka ide nedje dje ce da igra a ne d agrije klupu. bolje u bazel ako moze bit standardan.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
http://www.sportske.net/vest/medjuna...ea-101309.html evo ovaj blawor iz srbije najawljuje da ce sa sawicom igrati tandem stopera protiv lacija
Evo ga Kasalica opet se maklja, a protivnički igrač dobi crveni.
Imao sam ogromna očekivanja od ovog momka, i imam još uvijek ali neko bi morao da poradi s njim na psihičkom planu.
Mnogo je lud i impulsivan.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Djodjevic usao u 66 minut i dobise
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks