Jes ali je prva 1-0 tako da ti ništa ne znači ta informacija, može bit i 2-1 za Sutjesku.
Mrga, evo info za zetu![]()
Sutjeska ne igra u najjacem sastavu, cuvace neke igrace za utakmicu protiv buducnosti. Ipak, prvu je dobila zeta. Trebalo bi napomenuti da je zeta (smijem li reci?) pustila sutjesku na kraju prosle sezone u nk, i na taj nacin fksn ostala u prvoj ligi. Zeti sada ide losije, da li ce im fksn vratiti dug, i prepustiti kup, i mozda popraviti samopouzdanje za nastavak sezone? Inace, nezvanicna izjava trenera sutjeske je da je prioritet prvenstvo.
Kvote 1 - 1.6 X - 3.2 2 - 4.0
Jes ali je prva 1-0 tako da ti ništa ne znači ta informacija, može bit i 2-1 za Sutjesku.
Bijo si poziw koi se neodbija
sto mislite sjutra na psg i real 2? sa 50e?
Znam, to sam i naveo. A nisam ni direktno nikog predlozio da ce dobiti
Uz to, pitanje je da li ti mladji igraci sutjeske mogu do npr. 2:1 ili 3:2, ni prvi tim nije bas toliko uspjesan u poslednje vrijeme. Mada, prijateljske veze izmedju njih svakako postoje, tako da je tu sve moguce![]()
1908.
baci me Bate Borisov GG3+ za 360 eura. Na dvije prethodne utakmice postizu 3 gola po utakmici a nocas 0
DNO!
Odličan sastav, naročito za onakvu Zetu.
Treba viđet s čim će Zeta izać, ako i oni budu u nekoj solidnoj varijanti opalit GG.
Bijo si poziw koi se neodbija
Na prvi pogled nema krivokapica, perosevica, pejovica, nikolica... Je li se sto krivokapic posvadjao sa trenerom, otisao je ranije protiv celika nakon izmjene ?
Samo rekoh da ne igraju u najjacem sastavu, ti si to i potvrdioja idem sjutra da navijam za fksn, i da se malo drmnu pred ove derbije sto ih cekaju, a nakon losijih rezultata
:beer:
Gledam nocas tikete drugu prije utakmica, i jedan tiket lupao sa euro galatasaray 2-x i stavio barsu 2-1,i iniesta ga daje onamo u 45 minut,e zalnije mi je sto taj tiket nije dosao nego ista![]()
Kotoranin BRAVO i ovo je doslo
Zenit Petersburg - Anderlecht 0-2 Ajax - Manchester City 2 Arsenal - Schalke
GG
Din. Zagreb - PSG dp22
Dortmund - Real Madrid 2 Malaga - AC Milan GG Montpellier - Olympiakos 2-3 Porto - Din. Kiev 1
ARSENAL 3+, real 3+, psg h2, porto 1..
oko 8 kvota...
Milan ce isto biti gg3+...
posle jucerasnjih rezulata za ocekivati je da danas bude realnije..
MALAGA 1
MAN CITY 2
ARSENAL 1
Last edited by vladimirpg; 24-10-12 at 10:59.
Malaga 1
PSG 2
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
dinamo dobija nocas,dinamo 1 Borusija Dortmund 1
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Zvezda danas lagano..
Kirovski - Mikić, Maksimović, Jovanović, Mladenović - Mijailović, Milijaš, Dimitrijević, Vešović - Kasalica, Mudrinski.
Moj tiket
Arsenal3+
PsG dp22
Real 2
Milan gg
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Ajaks 7+
Dortmund 7+
Arsenal 7+
kv.14.616![]()
Mladost - Pljevlja P2+
PSŽ 2
Dortmund 3+
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Porto 1 1,50
Siti 2 1,75
Čukarički-Vojvodina 0-2
Cisto da se prati danas. Sutjeska X, Lovcen 1, Mogren 1, PSG 2, Vojvodina 2
Zna li ko sta za mogren?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Psz - 2-2
Milan- T2 2+
Siti - T2 2+
Real - T2 2+
Srecno![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks