Čuo sam da im Mođi nije dao ni u LS ništa da naprava, jadni mali Inter baš mi ih je žao...
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Čuo sam da im Mođi nije dao ni u LS ništa da naprava, jadni mali Inter baš mi ih je žao...
#fakenews
Baš sad nešto razmišljam o jadnom Interu, kako ništa tada nije mogao osvojiti od Mođija...i krenu suza. Baš se stužih.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Agent 25-godisnjeg Talijana i napadaca Villareala Giuseppe Rossia,vec je pri kraju pregovora sa celnicima Intera,sto bi znacilo da su sanse 90% da Rossi u Januarskom prelaznom roku obuce dres Nerazzurra.
Pepito Rossi moze, moze!! Jos jedan majstor naprijed nije to lose.. Mora se mislit i na tu odbranu i sredinu. Kad bi doveli Paulinja sad u Januar to bi bilo idealno, perverzno. Prica se i da su zainteresovani za Janga, desnog beka Ajntrahta! 21 godina, brz, Njemac, mislim da tu nema greske. Taman ono sto nam treba - napadac, srednjak i desni bek za kompletan Inter.
Ovaj pored Cou-a je Olsen. Najveci talenat u Danskoj, 18 godina, zadnji vezni, kazu da je masu dobar igrac, razigrava strasno, podsjeca na Pirla. Mozda dobije sad sansu u Ligi Evrope protiv Partizana.
Last edited by Tripleta; 23-10-12 at 14:42.
Rossi je ljetos dolazio u Ameriku na meceve Milana ako se ne varam.Svakako bi odlicno pojacanje bilo za bilo koga, samo eto te povrede da ga zaobidju.
Nadovezao bih se na ovaj moj post...ACM u slicnom periodu ima isto tezak raspored: Malga, Fiorentina, Napoli, Anderlecht, Juventus. Pakleno ce bit'.
Igrač koji nije zaigrao godinu i po, a neće možda još pola godine. Neka je srećan.
I znam da danas je danas
Ista povreda kao Joveticeva, ista pauza , sve isto pa evo Jovetic i dalje razbija.
uzeo bih ja Rossia i posle ovako teske povrede a i cijena je vjerovatno sića obzirom na stanje kluba za koji 'igra'/je igrao.
Ali lik je obnovio povredu taman kad se spremao da se vrati na teren. Nije to baš kao Joveta.
I znam da danas je danas
Pa i Jovetic je obnovio povredu koliko se sjecam.. 2 put isto i evo sad igra, bjese li tako ili grijesim da je obnavljao povredu?
pa je koljeno jovetica i rosija isto? ne mozes da uporedjujes povrede...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ojacace se to koljeno samo ne treba zurit, cak mislim da je Jovetic meksi od Rosija i da ce Rosi "omunjit" tu povredu samo neka poveze par utakmica..
Bilo kako bilo, Rosi je majstor i neka ga dovedu. Viljareal vjerovatno nece trazit velike pare.
Đuzepe Rosi je kesa, a vrijeme će to i potvrditi. Do kraja karijere neće biti ništa efikasniji igrač od Pacinija.
Aooo bez majke banujte ga!
Po Vladovoj priči postoji samo 20 dobrih igrača na svijetu, od kojih pola naravno igraju u Realu. Svi ostali su 'kese'.
I znam da danas je danas
Ne znam bas koliko ce Rossi dobar bit ipak je to 2 godine bez igre. On jes dobar igrac i sve ali dvije godine je dosta. Sto se tice Jung-a i Roma je zainteresovana za njega jos od ljetnjeg prelaznog roka, pa cemo vidjet. I jednima i drugima bi dobro dosa.
Io Sono Romanista
Totti odbio Ruse i ponovio da ce zavrsiti karijeru u Romi!
Ovi su pu ponudili da sam kaze koliko ce para i da moze u roku od 24h da se sve zavrsi, ali on je rekao NE!
Na zalost Rome![]()
DICIOTTO
Wilian je rekao da mu je san da igra u Serie A, i to u jedan od Milanskih klubova. Interisti, neka vam je srecan.
DICIOTTO
Ne pricaj to...E kad bi dosao kod nas, vratili bi se na velika vrata.
Ni Bog nam ne moze pomoc, sa Bonerom, Acerbijem, Antoninijem i ostalim budalama grada. Treba nam neki granit u odbranu jer propadamo prebrzo.Evo mozda i Abate ide, iovako igra bez volje nazalost.
all is worthwhile if the soul is not small .
Abate i kad igra sa najvecom voljom i zeljom, ne zna nista bez da trci ka' magarac gore-dolje. Mali De Sciglio je bolji od njega.
Vilian je igrac za Milan, po fudbalskom smeku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks