Je li moguce da me niko nije podsjetio da je pocela faking IASIP?! Fak ju, bičiz.
DICIOTTO
Druga sezona Luija nastavlja tamo gdje se i zavrsila- odlicna! Castle... nista specijalno, opet detektivski pojedinacni slucajevi, nadam se da ce imati neki slucaj koji ce se provlaciti kroz cijelu sezonu posto ovako ce bit samo jos jedna od prosjecnih krimi serija.
Postigoh ove tri epizode 666 Park Avenue, definitivno serija nije losadrzi paznju...
Pozitivno me iznenadio i Dexter sa prve tri epizode sedme sezone, lijepo se sve zakomplikovalo... Mislim da ce sezona biti odlicna![]()
Fiat iustitia et pereat mundus
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
American horror story pochela 2ga sezona....prva epizoda je sasvim solidna , pricha je iz uklete kuce premjeshtena u ludnicu.U principu, koncept je ok,ovako mogu da imaju sezona koliko im volja, isti glumci, drugachije postavke.....samo da drzi paznju.
Interesuje me je li ko gledao ishta od druge sezone Boss-a i kakva je .Prva mi se bash svidjela...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Dobra ova zadnja Dextera “IT'S TIME FOR EVERYONE TO MOVE ON,”
Fringe.. uf zamuljali su ga pravo..
Supernatural - 'nako
BBT - nasmije i dalje![]()
"your ATTITUDE is more important than the TOOLS you use"
Ipak odustajem od Castle-a, nije to to. Revenge? Touch?
Touch sam odgledao prve, mozda 3 epizode. Malo me intrigirao, ali nije to to. Sto se kaze, it's a reach. Isforsirano je, i droppovao sam je. Revenge cu tek da pocnem, ali od ljudi koje znam da je gledaju, samo rijeci hvale cujem. Navodno je autor serije rekao da ce da snimi samo 3 sezone, da nece da je duzi, ali da ce bit bombasticne 3. I kazu mi da je stvarno tako. Da je masu spletki, komplikovana prica, posve interesantna. Triler pravi.
DICIOTTO
Pratio sam prvu sezona i prije nekih dan skinuh prvu epizodu druge sezone. Prva je bila fenomenalna!
Ista stvar, skinuo sam prvu sezonu ali odgledao samo par serija. Po meni, ništa posebno.
Zna li što za the walking dead, kad će treća sezona ??
Skidam Revenge, valjda sam mudro izabrao
Lui okida i u trecoj sezoni. Kakav je to majstor. Najjaca stvar, cini mi se da su u jednoj epizodi stavili Phillis iz The Office-a u publiku u jedan polu mracni cosak. Po smijehu sam je prepoznao![]()
Ja ti kazem, nisam je gledao, ali preporuke koje sam cuo za nju su nista bez pozitivne![]()
DICIOTTO
Auuu, odlicna prva epizoda!!! Obecava sudeci po pocetku![]()
walkin dead s3 e1,priicno dobra i napeta epizoda..
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
neznam jel ko ođe gledao luther,bbc je radio idris elba glumi izašle 2 sezone ,nije loša http://www.imdb.com/title/tt1474684/
heisenberg says relax
gleda li ko person of interest?
Ja se vratih malo u prošlost uzeh da gledam Firefly stvarno mi nije jasno zbog čega je serija otkazana posle samo jedne sezone.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks